tamarka20 19.06.07, 17:43 Wiecie może coś więcej na ten temat?Zastanawiam się nad tym zabiegiem, ale chciałabym poznać różne opinie bo na razie znam tylko opinię fryzjerki, która go wykonuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta.zabek Re: Przedłużanie włosów 19.06.07, 21:36 Hej! Mialam 2 razy przedluzane wlosy! Raz metoda na tasmach-wlosy do pasa.glowa mnie swedziala a klej nie trzymal jak powinien.----TOTALNA PORAZKA!!!!!A cena szkoda gadac:( Drugi raz mialam wlosy przedluzane warkoczykami i tu bylam zachwycona:) Treaz zapuszczam swoje:) Moze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
tamarka20 Re: Przedłużanie włosów 20.06.07, 22:28 aneta.zabek napisała: >Raz metoda na tasmach-wlosy do pasa Czy ta metoda to cos takiego? www.racoon.pl/ Może ktoś jeszcze przedłużał włosy?? Będę wdzięczna za opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Przedłużanie włosów 21.06.07, 00:31 ja nie przedluzalam ale wnajblizszym czasie zamierzam sobie sama przedluzyc metoda warkczykowa.ale slyszalam ze najlepsza metoda to microringi. tu jest strona dziewczyny ktora zajmuje sie m.in.przedluzaniem wlosów. www.twistedhair.pl/przedluzanie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Przedłużanie włosów 21.06.07, 00:32 a tu masz instrukcje krok po kroku jak o sie robi: www.wlosyonline.pl/info_pages.php?pages_id=7 Odpowiedz Link Zgłoś
tamarka20 Re: Przedłużanie włosów 21.06.07, 16:52 magdaksp napisała: > ja nie przedluzalam ale wnajblizszym czasie zamierzam sobie sama przedluzyc Chcesz przedłużyć włosy sama, nie u fryzjera? (nie wiem czy dobrze zrozumiałam). Ja bym chciała przedłużyć włosami naturalnymi, nie warkoczykami. Czy to mniej więcej na tej samej zasadzie się robi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiolka1985m2 Re: Przedłużanie włosów 21.06.07, 22:21 Witam, Zastanawiam sie w jaki sposób mozna samej przedłuzyc wlosy...wydaje mi sie to smieszne...ale życzę powodzenia :P Otóż jak ja miałam przedłuzane wlosy - metodą warkoczykową - to robiły to dwie osoby, owszem jedna tez moze sobie dac rade, ale chyba samemu nei da rady:P Jesli chodzi o przedluzanie i efekt, to chyba lepsza metoda jest warkoczykowa, bo dluzej utrzymują sie pasma wlosow, nie zjezdzają ani nie wypadają tak czesto. Jak mialam doczepione kilka pasemek kolorowych za pomoca jakiegos kleju to slabo sie trzymmaly i zjezdzaly,szybko się ich pozbylam, na szczescie to bylo tylko kilka pasm. Co do wlosow to powiem, ze mialam zakladane sztuczne pasma (to bylo dosyc dawno - 3 lata temu)- trzeba bylo o nie dbac, nie przegrzewac suszarka, nie uzywa cprostownicy itp. czesto czesac, ale nie byly fajne, bo strasznie suche i nie wygladaly naturalnie. Teraz raczej wszedzie doczepiaja wlosy naturalne wiec spoko:) Dodam jeszzxcze ze wlosy po tym poniszczyly mi się, zwlaszcza te przy glowie, ktore ciagle byly splątane itd. trudno przy zdjemowaniu je rozczesac. Powiedzialam wtedy ze nigdy wiecej :P Ale teraz pewnie gdybym chciala to tylko naturalne wlosy...ale wole swoje zapuscic, bo zwlaszcza latem nie jest wygodnie, gdy jest strrasznie gorąco. No więc życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek Re: Przedłużanie włosów 22.06.07, 16:33 ta metoda ktora ja przedluzalam to np tu jest : www.allegro.pl/item204532483_przedluzanie_wlosow_katowice_naturalne.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Przedłużanie włosów 28.08.07, 23:31 sama czyli w domu,itd ale oczywiscie za pomoca rąk kolezanki ::).inna sprawa ze robie od 6 lat sobie sama warkoczyki syntetyczne i wszystkie tego typu fryzury wiec nie jestem laikiem w tych sprawach. zeby sie nie robily kołtuny przy skórze trzeba używać odzywki .poki co stwierdzilam ze jednak warkoczyki fajniejsze i przedłużanie przelozylam na pazdziernik:) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: Przedłużanie włosów 31.08.07, 09:50 Dziewczyny ja miałam ostatnio (3 miesiące temu zagęszczane włosy!!! Tydzień temu byłam na odczepieniu. Nigdy więcej!!! Stanowczo odradzam tą metodę Racoon - i fryzjerkę p. Kasię z salonu GD studio na widok!!! Totalny brak profesjonalizmu z jej strony!!!! Nie będę sie rozpisywała dlaczego tak uważam, powiem tylko, ze teraz mam krótkie włosy. Odpowiedz Link Zgłoś