nadja11 22.09.07, 15:27 Mam pytanie ile kosztuje farbowanie włosów w salonie fryzjerskim srednio?Czy to sie opłaca ,warto, farbujecie u fryzjera??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: pytanie o farbowanie 22.09.07, 17:40 zależy to od długości włosów, wielkości miejscowości, renomy salonu fryzjerskiego... może to być np. 50-200 zł. od paru lat farbuję u fryzjera, bo jest większe prawdopodobieństwo, że wyjdzie mi taki kolor, jaki chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: pytanie o farbowanie 22.09.07, 18:03 Tak jak napisała justa_79 wszystko zależy od renomy salonu, materiałów na jakich pracują oraz od długości włosów. W takim osiedlowym salonie ufarbują Cię za 30zł a w np. Berendowicz&Kublin za 250zł. Jeśli chcesz się ufarbować na ciemny kolor to stanowczo odradzam salony L'Oreal - farby wypłukują się w ekspresowym tempie - za to Wella ma bardzo dobre i trwałe farby. Jak jest z blondem to nie wiem. Jeśli nie masz doświadczenia z samodzielnym farbowaniem, albo chcesz pasemka/balejaż to oczywiscie polecam dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: pytanie o farbowanie 22.09.07, 18:13 U mnie (miasto 60-tysięczne)kosztuje to z umyciem, farbowaniem i ułozeniem włosów- 50 zł. Zawsze jestem zadowolona z koloru (farbuję na jeden kolor, bez żadnych pasemek itp.),widzę różnicę między samodzielnym farbowaniem a u fryzjerki "jej" farbami- włosy są w znacznie lepszej kondycji.Do fryzjera na farbowanie chodzę od roku, średnio co 6-7 tygodni. Nie jest to jakiś renomowany zakład, ale pani zna się na rzeczy, jeszczenie zdarzyło się, żeby źle mi obcięła włosy,źle ułożyła czy położyła złą farbą (a takich przypadków czytam na forum sporo). Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: pytanie o farbowanie 22.09.07, 18:59 nie farbuje u fryzjera tylko w domu ale kupuje lepsze farby w sklepie fryzjerskim, so o wiele lepsze od supermarketowych. Odpowiedz Link Zgłoś