polskiprl 24.11.07, 20:32 Postanowilam zalozyc oddzielny watek dotyczacy kosmetykow firmy ziaja. Wpisujcie tutaj kosmetyki najnajnajlepsze produkowane przez ziaje.. Zaczynam. Numer jeden. KREM OLIWKOWY ZIAJA. pomaga na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re 24.11.07, 20:51 Jak dla mnie nie ma takich - nic się nie wchłania, nic nie działa i te koszmarne zapachy, brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ziaja 24.11.07, 21:05 dla mnie numer jeden to plyn dod emakujazu oczu i maslo waniliowe do ciala świetnie nawilza Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Ziaja 24.11.07, 21:34 krem biolipidowy Calma HLC - do wyjatkowo suchych miejsc twarzy krem oliwkowy do rak i paznokci tonik ogorkowy Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Ziaja 24.11.07, 22:33 masło kakaowe, peeling tin tin, krem sopot do twarzy, ... jak sobie przypomne cos to dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Ziaja 24.11.07, 23:19 Oliwka antycelulitowa z dozownikiem - za cudowny mandarynkowy zapach i szybkość wchłaniania Masło kakaowe oraz krem - za zapach, super natłuszczenie i odprężająco -kojący efekt, lekki kolorek. Krem brązujący Sopot - delikatna opalenizna, minus za zapach Herbika z olejkiem awokado - idealny na podrażnioną skórę lub mocno przesuszoną, wożę w samochodzie jak czuję że mi się skóra na twarzy ściąga. Aretina - cała seria, na noc na dzień i pod oczy, promienna skóra, idealna baza pod makijaż. Rewitalizujący i rozświetlający krem i balsam, idealne na lato aby skóra była promienna, gdy nie używamy makijażu. Tonik nagietkowy - dodaję do chusteczek do demakijażu, bo są one zbyt suche. Mój nr 1 to płyn do demakijażu oczu, zmyje wszystko i pierwszy od kilku lat, który nie podrażnia. To chyba wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Ziaja 24.11.07, 23:23 I łyżka dziegciu w tych pochwałach, nie mają kremu na lato z bardzo wysokim faktorem :-( SopotSun z faktorem 30 nieziemsko mnie uczula, a jak nie daj Boże dostanie się do oczu, to koniec, zalana łzami musisz go jak najszybciej zmyć. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Ziaja 25.11.07, 09:25 był krem na znamiona i blizny spf 40 ale odkad jestesmy w UE musieli go zmniejszyc do 30 spf, ale nadal spelnia moje oczekiwania :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ziaja 25.11.07, 08:12 mnie akurat krem oliwkowy szkodzi na wszystko, za ciezki i za tlusty. za to chwale sobie krem dieta jogurtowa i calma hlc Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Ziaja 25.11.07, 09:23 - seria rebuild - masło waniliowe do ciała - masło po porodzie do ciała - maska uspokajajaca Ziaja Proffesional Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_karina Re: Ziaja 25.11.07, 09:27 lubie balsam do ciała oliwkowy zielony(dobry jest) masło kakaowe Odpowiedz Link Zgłoś
cachorrita Re: Ziaja 25.11.07, 11:05 Jestem wiernym fanem Ziaji :) chociaz zdarzaja im sie równiez koszmarne buble Wg mnie najlepsze: -masła do ciała -płyn do demakijażu oczu (ten niebieski,dwufazowy) -seria Calma HLC, szczególnie krem nawilżający -krem z kozim mlekiem do rąk (i ten zapach.... ) -tonik do cery tradzikowej z serii NUNO -NUNO krem tonujący - przyzwoity jak na swoją śmieszna cenę, chociaż bez rewelacji - oliwkowa maseczka do rąk -krem masło kakaowe - ja uzywam do rąk i stóp Nie polecam: -serii Tin Tin -balsamów do ciała (oprócz oliwkowego) -balsamu Sopot (smierdzi... niestety, źle sie wchłania, a skóra po nim jest jakby... pomarańczowa... :P) - odżywek do włosów Kupiłam krem do depilacji w saszetkach... az jestem ciekawa. Ale pewnie to by było zbyt piekne, gdyby działał ;) Odpowiedz Link Zgłoś