Dodaj do ulubionych

depilator? NIGDY WIECEJ

IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 16:06
postanowilam w koncu moje bikini wloski wyrwac depilatorem...
bol jaki taki, nie bylo tak zle..z efektu bylam zadowolona..
przet tydzien wygladalo to super, ale teraz... mam pelno czerwonych krotek.
wyglada to okropnie..nie moge zalozyc bikini i isc na plaze.. nie moge miec
sexu..no bo jak rozebrac sie przed facetem i mu TO pokazac.. wyglada jakbym
miala jakas chorobe.. wolski mi powrastaly w skore...dzis siedzialam caly
dzien z pesetea i probowalam je powyrywac.. juz nigdy wiecej nie uzyje
depilatora..
wracam do golarki..co prawda takie golenie jest nie trwale, ale nie mam
zadnych problemow
az sie plakac chce tak teraz brzydko wyglada moje bikini..akurat teraz jak
jest lato i sie chce wyjsc na plaze...
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 16:12
      a po golarce nie masz krostków? jeśli nie,to jak to robisz,bo ja mam zawsze...
      • Gość: zawiedziona Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 16:39
        zawsze utzywam nowe ostrze,,i wklepuje grobo krem..
        i nie mam krostek.
        a teraz wyglada to pskudnie, nie weim ile czasu bedzie to sie goic
        • Gość: mimi Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 16:43
          ja ostatnio odpieprzyłam taki numer,że mój facet stwierdził,że naprawdę
          przedobrzyłam.użyłam mydła i miałam dość swego życia..póżniej pożyczył mi swoej
          pianki z lanoliną-świetna,ale moja skóra nie była jeszcze w najlepszej
          kondycji...teraz pomału odrastają,ale jutro jadę nad wodę i nie wiem,co zrobić?
          a nakładasz krem i golisz czy póżniej,już po,smarujesz?????/ a w ogóle to się
          nie martw,napewno ci przejdzie.pozdrawiam.
          • Gość: zawiedziona Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 17:04
            uzywam pianki. i codzienie na noc smaruje grobo kremem
            na palaze tez nie pjde, i sexu tez nie bde miala..K...a
            • Gość: mimi Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 17:08
              dzis wieczorem wypróbuję.......nie pląkaj,nic straconego,moge cię jedynie
              pocieszyć,że przeczytałam kiedyś na forum o dziewczynie,która ufarbowała
              sobie "okolice" i wyszedł jej rudy,a była blondi i jej fecet to widział-była
              załamana,ale to chyba gorsze od twojej katastrofy......
              • Gość: zala Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.03, 18:42
                no nie wiem..jak bym miala taki kolor, to bym cala ogolia.
                dzis mam randke z super facetem...on jest w lozku genialny..juz caly tydzien
                sie ciesze na randke a tu masz.
                • bum4 Re: depilator? NIGDY WIECEJ 10.08.03, 19:47
                  O Boze dziewczyny, nie przesadzajcie z tym seksem!

Mojemu mezczyznie to zupelnie nei przeszkadza, jezeli tak sie stanie, iz mam
                  krostki po uzyciu depilatora, a ja depiluje wszystko. To Waszym to przeszkadza?
                  heh ja to mam szczescie:))

A co do depilacji..pierwszy raz jak wydepilowalam wrosly i wloski i bylo
                  nieciekawie, ale poczytalam i wiem teraz jak zapobiegac!

1. przed depilacja peeling
                  2. po depilacji posmarowac czyms lagodzacym
                  3. w nastepnych dniach masaz twarda szczotka
                  4. smaruje xerialem 30

efekt jest taki, ze krostek nie ma..a jak sa to 2 i to male, polecam ten
                  sposob.

Ja do golarki nigdy juz nie wroce bo to bez sensu, na drugi dzien wloski
                  odrastaja twarde, no i kluja.

Ola
                  • Gość: plum1000 Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 21:48
                    zawiedziona a jakim to robilas depilatorem? jakims super nowoczesnym?
                    No wlasnie...pewno nie robilas regularnego pilingu..
                  • majkaa_edziecko Re: depilator? NIGDY WIECEJ 11.08.03, 12:32
                    bum4 napisała:

> O Boze dziewczyny, nie przesadzajcie z tym seksem!
                    >
                    > Mojemu mezczyznie to zupelnie nei przeszkadza, jezeli tak sie stanie, iz mam
                    > krostki po uzyciu depilatora, a ja depiluje wszystko. To Waszym to
                    przeszkadza?
                    > heh ja to mam szczescie:))

Bueheheheheh. Taaa, czytałysmy już wiele razy, jaki to twój "W." jest
                    wspaniały. Owszem, jest wspaniały, jak każde marzenie. Prawda jest taka, że nie
                    masz w ogóle faceta. Niestety, kiedyś się zdemaskowałas i wiemy, kim jesteś,
                    Olu, fanko Tomasza Lisa. Wiecie dziewczyny, że ona potrafi przyjechac do
                    Warszawy i cały dzień siedziec w holu TVN, żeby zobaczyć swojego idola???
                    BUEHEHEHE
                    • pan__laga Re: depilator? NIGDY WIECEJ 11.08.03, 14:34
                      majkaa_edziecko napisała:

kiedyś się zdemaskowałas i wiemy, kim jesteś,
                      > Olu, fanko Tomasza Lisa. Wiecie dziewczyny, że ona potrafi przyjechac do
                      > Warszawy i cały dzień siedziec w holu TVN, żeby zobaczyć swojego idola???
                      > BUEHEHEHE

O rany to ta lampucera z której się wszyscy smieją u nas w firmie, ta Ola
                      wieśniaczka to jest BUM4??? Ale jaja! Bum, Lis sie strasznie z ciebie nabija.
                      Taka wielbicielka to obciach! Żebys chociaz takiej brzydkiej mordy nie miała!
                  • Gość: kama Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.03, 21:58
                    mogłabyś napisać ile xarial 30 kosztuje??
                    • bum4 Re: depilator? NIGDY WIECEJ 11.08.03, 22:47
                      Gość portalu: kama napisał(a):

> mogłabyś napisać ile xarial 30 kosztuje??
                      Ok 40 zl za 100 ml :)

jest jeszcze Xerial 50.

Mozesz o nich poczytac na esentia.pl :)

Ola
                • Gość: mimi Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 23:20
                  nie marw się,nie zauważy,jeśli jest tek świetny,to nie będzie zwracał uwagi...
    • Gość: Zibi Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: 213.76.130.* 11.08.03, 07:40
      Smaru kremem dla dzieci Penaten-probowalam pomaga!
      A co do randki...hmm...moze przypudruj, lub posmaruj delikatnie podkladem..
      • Gość: ola Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.allcon.pl / 192.168.0.* 11.08.03, 12:18
        Ja mam BARDZO wrażliwą skórę - czerwone plamki mam po golarce i depilatorze,a
        raczej miałam, bo odkryłam super sposób!
        Dziewczyny pisały tu o maści łagodzącej np.Alantan. Ja spróbowałam...i nic, nie
        pomogło.Ale, potem użyłam Fenistil (to żel łagodzący na ukąszenia komarów,
        alergie i poparzenia) - dla mnie bomba. Po użyciu golarki, PRZED nałożeniem
        kremu, czy balsamu- smaruję nogi Fenistilem i git !!!
        • Gość: zawiedziona Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 15:02
          a wiec..zawsze uzywam peliing i przygotowuje skore do golenia ni i tym rezem
          do depilowania...
          aha randka byla..bez sexu...ale czulam sie jak w sklepie ze slodyczami a nic
          nie moge zjesc...
          randka byla udana..ale moglo byc lepiej..nastepna mam za tydzien..a jesli do
          tej pory nie zniknie to zaloze spraw producentowi:))
          • pan__laga Re: depilator? NIGDY WIECEJ 11.08.03, 15:14
            A co to za "dobry w łóżku" cizio, co bzyka raz na tydzień? A może ona raz na
            tydzień ma wolne od zony, co? A swoją droga jakby mi do łóżka wlazła laska z
            krostami na cipie, to bym z kopa wywalił.
            • Gość: zaw... Re: depilator? NIGDY WIECEJ IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.03, 16:10
              daruj sobie swoje prostackie uwagi."CIZIO"
            • elve Re: depilator? NIGDY WIECEJ 11.08.03, 16:12
              ale, jak widac w powyzszym, przepelnionym frustracja poscie, zadna nie
              przychodzi... nawet taka z krostami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka