Dodaj do ulubionych

Eris-seria Forte 30

IP: 10.128.131.* 01.01.02, 16:13
Dziewczyny czy któras z was używała kosmetyków Eris Forte 30? Na gwiazdkę
dostalam krem rewitalizujący na noc z tej serii-jest całkiem w porządku,tylko
ma trochę za ciężka konsystencję.Teraz przymierzam się do kupna kremu
nawilżającego na dzień.Czy ktoś może go używał? Jaką ma konsystencję, czy
dobrze się wchłania(osobiście nie lubię jak mi sie coś lepi na twarzy),jak
pachnie i czy nie wywoluje alergii? Wolałabym wiedzieć zanim wydam 50zł(bo na
próbkę w warszawaskich drogeriach nie ma co liczyć)
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Eris-seria Forte 30 IP: 213.134.140.* 04.01.02, 14:20
      Proponuje Sklep Firmowy przy Pulawskiej - tam na pewno bedzie lepszy wybor niz
      w zwyklej drogerii i 100% powinni miec probki.
      Pozdrawiam
      • Gość: k Re: Eris-seria Forte 30 IP: 206.215.231.* 04.01.02, 23:59
        O kremie tym jest wspomniane na stronie www.wizaz.pl artykul o wit.C oraz
        zajrzyj na kosmetyki wszechczasow moze znajdziesz tam jego oceny
        • kasiulek Re: Eris-seria Forte 30 06.01.02, 23:31
          Ja z tej serii znam tylko maseczke antystresowa, taka zolciutka w tubce,
          dostalam ja jakis rok temu i bardzo mi pasowala.
          Natomiast bardzo swietne okazaly sie platki kolagenowe pod oczy w parze z
          preparatem zawierajacym mnostwo witaminy C z serii Forte Inter czy jakos tak
          (nie chce mi sie isc do lazienki sprawdzic...:))), zmniejszaja widocznie cienie
          pod oczami
    • Gość: monia Re: Eris-seria Forte 30 IP: 195.136.36.* 18.01.02, 11:56
      Używałam mleczka i toniku z tej serii, maseczki antystresowej oraz kremu
      rewiatalizującego. Wszystkie produkty sobie chwalę. Zwłaszcza mleczko z
      tonikiem jest takie jakie lubię: lekkie i delikatne.
      • Gość: okęciak Re: Eris-seria Forte 30 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:17
        Jesli macie chec wyprobowac serie forte30 to sie musicie spieszyc bo Eris
        wycofyje ta serie i serie fotre40.W to miejsce sa juz w sprzedazy serie
        forte25+ i forte35+.
        • Gość: kb Re: Eris-seria Forte 30 IP: 205.185.12.* 18.01.02, 18:15
          Byłabym wdzięczna za dokładniejsze informacje na temat tych nowych serii, co
          wchodzi w ich skład.. niestety strona eris jest odświeżana z bardzo dużym
          opóźnieniem, i nic się tam nie można dowiedzieć!!!!!!!!!

Gość portalu: okęciak napisał(a):

> Jesli macie chec wyprobowac serie forte30 to sie musicie spieszyc bo Eris
          > wycofyje ta serie i serie fotre40.W to miejsce sa juz w sprzedazy serie
          > forte25+ i forte35+.

• Gość: Marta Re: Eris-seria Forte 30 IP: 10.128.131.* 18.01.02, 18:32
          Dzięki za wszystkie opinie,rzeczywiście z kupna Erisu Forte 30 już nici.Okęciak
          te nowa seria Forte +25 jest już w sprzedaży? A gdzie w Warszawie ją widziałeś ?
          Pytam ponieważ jestem trochę zaskoczona,gdyż kilka dni temu pani konsultantka z
          linii inf.Erisu powiedziała mi że te nowe serie będą dostępne na początku
          lutego.
          • Gość: okęciak Re: Eris-seria Forte 30 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 20:36
            forte30 i 40 jeszcze w sklepach jest nawet teraz powinna byc na nie promocja
            czyli przy zakupie jednego produktu drugi mozecie zakupic za symboliczna
            zlotówke, ale to tylko w tych sklepach ktore maja duzy stan tych produktow na
            polce.Nowe serie sa napewno w sklepie firmowym na Pulawskiej i zdaje sie w
            sklepie Gabriel W Klifie, ale napewno beda pojawiac sie w innych drogeriach.Co
            do szczegolow i skladu to niestety dopiero w poniedzialek wieczorem.Pzdr
            • Gość: Marta Re: Eris-seria Forte 30-do Okęciaka IP: 10.128.131.* 18.01.02, 21:04
              Dzięki za informację.W poniedziałek pójdę na Puławską zobaczyć te nowe
              serie.Wtedy może też coś napiszę.
              • Gość: kb Re: Eris-seria Forte 30-do Okęciaka IP: 205.185.19.* 20.01.02, 15:17
                A ja czekam niecierpliwie na wasze relacje:)))
    • Gość: Marta Re: Eris-seria Forte 30-Eris 25 IP: 10.128.131.* 21.01.02, 19:34
      No więc spieszę was poinformować że byłam dzisiaj na Puławskiej i jest już ta
      nowa seria.W jej sklad wchodzi : krem matujaco-nawilżający,krem pod
      oczy,biokrem dotleniający na noc,krem nawilżający na dzień, maseczka,krem
      przeciwzmarszczkowy.Kupiłam ten nawilzająco -matujący i krem pod oczy,a
      dostałam próbki pozostałych produktów.Na razie wypróbowałam krem nawilżajająco-
      mat.Ma lekką konsystencję,ślicznie pachnie i chyba nieźle matuje-ale to dopiero
      wiadomo podczas upałów,ale przede wszystkim nie ściąga i nie wysusza skóry jak
      mi to zrobiły inne matujące kremy.
      • Gość: marcia Re: Eris-seria Forte 30-Eris 25 IP: *.u.mcnet.pl 22.01.02, 08:18
        W którym miejscu jest ten sklep na Puławskiej?
        Ile kosztował ten krem matujący?
        Pozdrawiam Marcia
        • Gość: Marta Re: Eris-seria Forte 30-Eris 25-do Marci IP: 10.128.131.* 22.01.02, 11:07
          Sklep Erisu jest na Puławskiej 130 pomiędzy Malczewskiego a Naruszewicza
          naprzeciwko Warszawianki.Widziałam też tę serię w Galerii Mokotów w HiperNowej
          na parterze.Krem matujący kosztuje 48-49 zł.
          • Gość: marcia Re: Eris-seria Forte 30-Eris 25-do Marci IP: *.u.mcnet.pl 22.01.02, 11:13
            To nie jest najtańszy, ale jeżeli naprawdę warto.
            Ja używałam do tej pory Thermal S Mat Vichy i Hydrance Lagere Avene.
            Są w podobnej cenie.
            Pewnie skuszę się na ten nowy krem.
            Marcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka