yak-ona 02.01.02, 02:26 moze niech kazda z nas poda po 5 ulubionych perfum i stworzymy liste perfum ulubionych! nie moge sie na nic zdecydowac , moze w koncu ktos mi cos podpowie!!!! dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kajtek Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 212.134.55.* 02.01.02, 08:10 Juz tu gdzies na tym forum widzialam takie zestawienia. Proponuje: 1. ROMANCE - Ralph Lauren 2. POLO SPORT - Ralph Lauren 3. MIRACLE 4. DKNY 5. HELOWEEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 20:32 Moze sie troche czepiam, ale: jaki to ma sens??? Ludzie są różni i podobaja im się różne rzeczy. Co więcej: perfumy pachną różnie na różnych ludziach! Co mi się opdoba na jakiejs dziewczynie może być fatalne na mnie i vice versa! Moje ukochane perfumy, czyli kenzo elephant pasują do bardzo niewielu kobiet bo są mocna i z wielkim charakterem, nie kazdemu to przeciez odpowiada. Po co tworzyć rankingi, które niczemu nie służą? Dlatego nie podam swojego top 5. Mogę powiedzieć (zresztą juz to zrobiłam w innym wątku) jakie są moje ulubione, ale nie chcę, żeby ktoś kierował się moim i innych gustem przy wyborze. Niech każdy robi to sam. pzdr elve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 216.94.103.* 04.01.02, 18:46 Sexual - Michelle Germain Deauville - Michelle Germain Rush - Gucci Romance - Ralph Lauren Dazzling - Estee Lauder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 13:06 1/ L'EAU D'ISSEY - ISSEY MIYAKE 100 ml 320 zł (na wolnocłowym ok. 180!!!) 2/ GREEN TEA E. ARDEN 3/ HUGO BOSS - klasyczny 4/ L'EAU PAR KENZO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerveza Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.tele2.pl 25.01.02, 12:20 zgadzam się z elve, ja również używam Kenzo Elephant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucilla Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 192.168.229.* 26.03.02, 14:59 1. COCO - CHANEL 2. SAMSARA -GUERLAIN 3. DUNE -DIOR 4. EAU DE ISSEY -ISSEY MIYAKE 5. BEATIFUL -ESTEE LAUDER Ta lista mniej więcej pokrywa się z listą "perfum stulecia", którą zrobili sami perfumiarze i ludzie z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 22:21 Dla mnie najpięknijsze są "Rush" Gucciego, zarówno jedynka jak i dwójka - zupełnie mnie oczarowały. Wspaniałym zapachem jest też Hipnotic Poison Diora - ale tylko na wieczór niestety;-(( No i Eden - życie od razu jest piękniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galena Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 00:28 Miracle- Lancome -mocne, zmysłowe, trochę "chemiczne So Pretty-Cartiera - wg mnie zapach luksusu Beautiful -Estee Lauder i takie samo mleczko perfumowane do ciała- delikatne, pudrowe, piękne, można się nimi kropić od rana Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 13.01.02, 01:01 Moje typy: 1. Tommy Girl - Hilfiger 2. Truth - Calvin Klein 3. Rush - Gucci 4. Eau de Cartier 5. Dolce & Gabbana w czerwonym welurowym pudeleczku - na wieczor Kolejnosc dowolna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajo Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.02, 21:24 Ja swoje podalam na www.wizaz.pl - tam mozna glosowac i przez to jest cool! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: PERFUMY WSZECHCZASOW do Asi IP: 213.134.140.* 25.01.02, 10:16 Gość portalu: Asia napisał(a): > Wspaniałym zapachem jest też Hipnotic Poison Diora - > ale tylko na wieczór niestety;-(( A niby dlaczego????? Zupelnie nie pojmuje, dlaczego ci przyszedl do glowy taki dziwny pomysl, ze tylko na wieczor??? Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: PERFUMY WSZECHCZASOW do Heleny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 18:57 Ano dlatego droga Heleno, że jak dobrze wiesz zapach ten jest wyjatkowo intensywny - nie chce by moje otocznie uciekalo na moj widok. Uwazam, że nadaje sie on tylko na wieczór, na dzien uzywam innych perfum. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulu Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 12:01 Niestać mnie na tak drogie perfumy które wymieniają w większości forumowiczki Lubię jednak ładnie pachnieć a jedyne na co mogę sobie pozwolić to perfumy Coty. Mam tylko jeden ulubiony zapach i jemy jestem wierna to Masumi (zielone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.interlinia.kam.pl 13.01.02, 12:13 CHAMPS-ELYSEES - Guerlain (ewentualnie TOO MUCH) HUGO BOSS ENVY - Gucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.02, 09:55 * Tribu - Benetona * Gio (zielone) - Giorgio Armaniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.wcp.pl 25.01.02, 13:07 1. Gio (stare, bursztynowe) 2. Eden (nie eau, zielony) 3. Eternity 4. Amarige (ale na innych, nie na mnie) 5. Dolce Vita/Neblina Yves Rocher - coś mają ze sobą wspólnego Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 25.01.02, 16:30 1. Laura -Laura Biagiotti 2. Romance - Ralph Lauren 3. Miracle - Lancome 4. Celebre - Avon 5. Rykiel Rose - Sonia Rykiel Odpowiedz Link Zgłoś
fragola Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 25.01.02, 19:07 1.Pamplelune z serii Aqua Allegoria Guerlaine'a 2.Coco Mademoiselle Chanel 3.Abril Victorio& Lucchino 4.Eternity C.Kleina 5.Chaumet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 10.128.131.* 29.01.02, 15:48 Tak jak myślałam - nikt nie wymienił Joop "All about Eve". Ale to dobrze - jeszcze faktycznie nie spotkałam nikogo, kto by tego używał (oprócz nie :-)) Poza tym - Noa Cacharela, Jean Paul Gaultier (+Fragile), Hugo Boss... Chyba tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bisou Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.pl 29.01.02, 19:45 1. babydoll YSL - (mój mężczyzna lubi) 2. Les belles de Ricci (zielone) (ja lubię) 3. graffiti NAF NAF vanilla których NIGDZIE PRZENIGDZIE nie można już dostać :'( 4. acqua di gio - ale tylko wersja bezalkoholowa ;) (na codzień są idealne, chociaż tak popularne, że aż banalne) 5. pure wish chopard - pięknie pachną na wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.02, 21:26 absolutny nr.1 THEOREMA fendi,2.hot cotoure Givenchy 3.angel innocente T.Mugler 4.so pretty Cartier5.coco madmoiselle Chanel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melodja Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 213.134.172.* 31.01.02, 23:19 1.XS- Paco Rabanne 2.5-th Avenue- Elizabeth Arden 3.Jador-Dior 4.Allure-Chanel 5.Very-Valentino Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 01.02.02, 11:04 Przede wszystkim - Angel Thierry Muglera, potem w kolejnosci znaczącej: Theorema Fendi, So pretty Cartiera, Dolce Vita Diora i ex equo: DKNY Dony Karan i Noa Cacharela. Odpowiedz Link Zgłoś
magao Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 01.02.02, 11:16 Wylacznie Joop "All about Eve". I pozdrowienia dla Margoo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byba Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.icpnet.pl 01.02.02, 17:29 ja z kolei dzielę zapachy na letnie i zimowe zima 1. Paloma Picasso - Tentations 2. Gucci - Rush lato 3. Chloe - Innocence 4. Shiseido - Zen 4. Estee Lauder - Beautiful Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia "LAURA" , Laura Biagiotti !!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gataka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.o.s.bonet.se 01.02.02, 19:17 1. Allure - Chanel 2. Aqua Alegoria Pamplelune - Guerlain 3. Angel - Thierry Mugler 4. DKNY - Donna Karan 5. Escape - Calvin Klein Odpowiedz Link Zgłoś
weronika_fi Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 05.02.02, 17:41 Nikt nie wymienil Boucheron'a. Chyba nie jest to w Polsce zbyt znane, ale moje ulubione z Boucherona to Jaipur Boucheron i Jaipur Saphir (obie buteleczki sa w ksztalcie pierscionka tyle, ze ten Saphir jest jak sama nazwa wskazuje jest w kolorze szafiru). Oba Jaipur'y sa takie subtelne i delikatne a jednak je czuc i to jest wlasnie piekne. Moj mezczyzna tez je lubi, ale na mnie najbardziej podoba mu sie L'eu Par Kenzo - u mnie na drugim miejscu po obu Jaipur'ach.Potem Amarige De Givenchy. Jednak prawda jest taka, ze na kazdym dane perfumy beda inaczej pachniec i nie mozna sie kierowac czyims gustem przy wyborze perfum - trzeba po prostu psiknac sobie troszke danych perfum na nadgarstek i po kilku godzinach sprawdzic czy zapach na nas samych podoba sie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
mokka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 20.03.02, 16:18 Odkryłam to forum niedawno (jego przeglądanie jest lepsze niż czytanie babskich pism!!, opinie przez was zamieszczane są bardziej wiarygodne). A jako że jestem nowa to czytam stare wątki, doszłam do tego rankingu i postanowiłam go odswiezyć zamieszając w nim swoją piątkę 1. L'eu Par Kenzo 2. All abot Eve Joopa 3. Extrawagance Givenchy 4. Angel Muglera 5. Egoiste Platinum Chanel Pozdrawiam wszytskie forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.kielce.com.pl 21.03.02, 10:00 Moje jedyne, ulubione, niezastapione... Dolce Vita – Christian Dior (maja w sobie cos niesamowitego) Beautiful - Estee Lauder Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.03.02, 11:30 Kolejność przypadkowa: 1. Joop - All about Eve 2. C. Klain - Eternity 3. G. Vanderbilt - Vanderbilt 4. Kenzo - ten z makiem na pudełku 5. Mexx- ten żołty Gdyby ktoś chciał przeprowadzić ranking najbardziej nielubianych to mó typ numer jeden: Angel i wszystko co pachnie podobnie, brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daggy Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 192.168.0.* 21.03.02, 13:16 Lulu Cacharel - ale tylko wersja Blue. Na szczęście nigdy w życiu nie spotkałam kogoś, kto by tego używał, poza moją siostrą, która "zaraziła się" ode mnie. Kenzo - Tiger i Elephant Odpowiedz Link Zgłoś
candy25 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 21.03.02, 13:34 Angel ponad wszystko- w obu wersjach. Pozatym Hipnotic( cała linia nie tylko perfumy),Deep Red Bossa,Rush Gucciego i najnowsza miłośc- Lolita Lempicka.Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 19:15 "ORGANZA" - Givenchy, najpiękniejszy zapach jaki znam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 12:48 CHANEL ALLURE!!! JEST BOSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 157.25.86.* 25.03.02, 13:20 niebieski RALPH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 193.195.87.* 25.03.02, 14:33 1.Coco Mademoiselle Chanel . . . 2.Roma Laura Biagotti 3.Aromantic Decleor (niestety b. nietrwale) 4.Pamplelune z serii Aqua Allegoria Guerlaine'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 62.148.83.* 26.03.02, 10:38 Lolita czy Tamara Lempicka? - flakon w stylu art deco znajomy mi tylko z reklamy - to pytanie do Candy25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 62.148.83.* 26.03.02, 10:45 acha, a Kevin Klein jest w czubie firm testujących kosmetyki na zwierzętach i już mi ładnie nie pachnie Odpowiedz Link Zgłoś
candy25 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW-do em 28.03.02, 10:18 Lolita Lempicka . Kiczowate , rajskie jabłuszko,ale za to zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Wielka trójka IP: 195.187.56.* 26.03.02, 15:04 1. Green Tea - Elizabeth Arden 2. Truth - Calvin Klein 3. Rush 2 - Gucci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: 217.8.161.* 26.03.02, 15:46 Ciekawe, ze nikt (?) nie wymienil jeszcze perfum Fendi, ktorych ja uzywam od kilku lat. Za kazdym razem kiedy konczy mi sie opakowanie Fendi jestem zdeterminowana zeby wreszcie zmienic zapach i kupic cos nowego, ale po kilkudziesieciu minutach wachania najrozniejszych perfum za kazdym razem dochodze do wniosku, ze Fendi sa najlepsze; ich zapach ma w sobie niesamowita tajemnice, ktorej nie odkryje sie nawet po wielu latach uzywania ;) Numer 2: na mojej liscie to Yvresse YSL (dawne "Champagne" kiedy jeszcze firma YSL nie przegrala procesu o prawo uzywania tej nazwy) kiedys byly dla mnie symbolem luksusu i prawdziwej elegancji, a pachna cudownie... Numer 3: to Aqua di Gio Armaniego - swiezosc, lekkosc, delikatnosc, rozmantyzm w jednej buteleczce; dla mnie jednak zbyt delikatne, dlatego preferuje mocniejsze Fendi Numer 4 to Dune - fascynujacy zapach, ale ze wzgledow osobistych (poprzednia dziewczyna mojego meza, w ktorej byl wariacko zakochany, ich uzywala) nigdy sie na nie nie zdecyduje :) Numer 5: Angel - niesamowicie slodkie az do przesady, podoba mi sie ich zapach ale chyba nigdy bym sie nie zdecydowala na noszenie ich na sobie Nie wiem jak u was, ale dla mnie najwiekszym dramatem jest niemoznosc poczucia jak perfumy pachna na sobie samej, bo po kilku minutach czlowiek sie przyzwyczaja i w ogole nic nie czuje; a perfumy wachane z butelki pachna zupelnie inaczej niz na skorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.pol.lublin.pl 11.10.02, 13:39 Myrko tak! Ivresse, ivresse, ivresse! Te złote! Cudowne! Długo nic, potem Chanel 5, Jill Sander (w białej buteleczce), Angel i Wish. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.pol.lublin.pl 11.10.02, 13:39 Myrko tak! Ivresse, ivresse, ivresse! Te złote! Cudowne! Długo nic, potem Chanel 5, Jill Sander (w białej buteleczce), Angel i Wish. Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 26.03.02, 22:01 1. Gio (zwykle, jasne) 2. L'eau D'Issey 3. Envy - Gucci 4. DKNY 5. Eternity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Severine Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.cg.shawcable.net 29.03.02, 06:14 -Duende El Pozo -Lauren by Ralph Lauren -Envy Gucci -Deep Red Hugo Boss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dafne Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.chello.pl 03.04.02, 14:32 1. Helena Rubenstein woda energizująca Art Of Spa pomarańczowe, coś cudnego, najpięknieszy zapach jaki znam! 2. Emporio Armani (złote) 3. Very Valentino 4. Cerutti 1881. 5. Allure Chanela / na równi z Poeme Lancoma Generalnie lubię zapachy z "czymś" na końcu węchu, wąchasz i czujesz jedno, a potem na samym końcu odnajdujesz jeszcze jedną nutę zapachową, która powala. A poza tym wyraz "wąchasz" jest tak brzydki w języku polskim, a to przecież piękny zmysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafne Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.dami-rz.pl 03.04.02, 19:12 Oj, widzę,że muszę zmienić nicka:( A tak się do niego przyzwyczaiłam. Moje ulubione to : Pamplelune z serii Aqua Allegoria Guerlaine'a Coco Mademoiselle Chanel Premier Jour Niny Ricci Abril Victorio& Lucchino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.05.02, 17:04 Dla mnie numerem jeden już od dłuższego czasu jest Allure Chanel - przepiękne na cały rok. potem: 2. DKNY 3. Extravagance Givenchy 4. Happy Clinique 5. Boudoir V.Westwood Odpowiedz Link Zgłoś
maja26 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 20.05.02, 18:06 CHAMPS ELYSEES - Guerlain ENVY - Gucci CHANEL Nr5 - Chanel GREAN TEA - Elizabeth Arden DUNE - Dior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.punkt.pl 26.05.02, 20:13 1. J.P.Guerlain - Fragile ale tylko EDT (esencja kobiecości) 2. YSL - Nu (niesamowity) 3. Cartier - So Pretty (sam szyk) 4. Chanel - No 5 (klasyka) 5. Armani - Emporio Armani White (na lato i tylko na mojej skórze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.future-net.pl 26.05.02, 20:28 Fajny topic, już się dopisuję:) Oto moja piątka, kolejnosć przypadkowa: 1.Dune - Dior 2.Tendre Poison - Dior 3. Angel - Mugler 4. In Love Again - YSL (czy juz naprawdę nigdzie ich nie ma?:( przekopałam cały internet i były tylko na jakiejś ruskiej stronce za 600 zł) 5. Allure - Chanel Zawsze do nich wracam skruszona od sezonowych nowości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.02, 23:50 1. Hypnotic Poison - Dior 2. Kenzo Jungle Elephant 3. Eden - Caharel (tylko zielony) 4. Laguna - Salwador Dali 5. In love again - YSL (sezonowe i już nigdzie ich nie ma:-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.02, 15:56 i rzecz jasna "tommy girl"T.hilfiger-last but not least,idealnie wspolgra z moja osobowoscia wygladem i stylem "cover girl". Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 13.10.02, 21:57 In love again YSL to byla limitowana seria!!! tez je lubie, ale sa juz nie do dostania :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.supermedia.pl 09.06.02, 17:14 Mój absolutny nr 1 to 212 Carolina Herrera i wersja letnia 212 On Ice. 2. Truth Calvin Klein 3. Too Much... Champse Elyses Guerlain 4. L'au d'Issey Issey Myake 5. Poeme Lancome (ale te na zimę, bo dosyc cięzkie} W zeszlym roku kupilam sobie Flower Kenzo (te w slicznym flakonie z czerwonym kwiatem). Zuzylam jedna trzecia i nie jestem w stanie ich na sobie zniesc, zreszta mój chlopak tez. Gdzie ja mialam nos? Ale flakon jest piekny i zdobi moja pólke w łazience. Pozdrawiam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 10.06.02, 14:01 DUNE - Dior, Samsara - Guerlain, Coco - Mademoiselle, Truth - Klein, Noa perf.) - Cacharel. Kolejność dowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 10.06.02, 16:40 1.CK ONE 2.HAPPY CLINIQUE 3.Elizabeth Arden 5th Avenue 4.all about eve JOOP 5. takie proste - daaaawno ich nie widziałaam - CHIPIE chyba COTY...... Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka23 Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 09.10.02, 14:34 1. Coco Mademoiselle Chanel (slodycz, nuta wanilili, bogaty rozwijajacy sie zapach) 2. Beautiful Estee Lauder 3. Pleasuers Estee Lauder 4. Star Oriflame (lekka i baaardzo tania) 5. Vanilla z Body Shop (prosty apetyczny slodki zapach) W.w. zapachy nie sa testowane na zwierzakach. Uzywam zawsze perfum razem z balsamem do ciala czy zelem po prysznic, wowczas czuje sie dobrze okryta zapachem. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pella Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 10.10.02, 16:55 Moje typy to: 1. CHANEL MADEMOISEL - rewelacja!!!!!!!!!!!! 2. JEAN PAUL GAULTIER classic 3. GUCCI RUSH 2 4. DIOR Jadore 5. CACHAREL Noa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peggy Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 17:37 Kiedys dostalam zapach Baroque Yardleya. Na poczatku mi sie nie podobal ale wkrotce sie w nim zakochalam. Ciekawe ze jest z nim zwiazana w pewien sposob historia mojego zwiazku, zreszta dosyc burzliwego. Niestety od kilku lat nie ma juz tych perfum...zwiazek tez nie istnieje od tego samego czasu. Mam odrobinke w fiolce i czasami wacham. Jestem jak odurzona wtedy. Czasami zastanawiam sie ze gdyby gdzies udalo sie zdobyc ten zapach...... Ale wtedy to by chyba byly jakies czary, hehe. A teraz uzywam -Emotion Laury Biagotti -Extravagance Givenchy -Kenzo zoltego (latem) Odpowiedz Link Zgłoś
witch_hazel Re: PERFUMY WSZECHCZASOW 10.10.02, 18:15 baroque można było ostatnio kupić na allegro. za jakieś marne 25 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peggy Re: PERFUMY WSZECHCZASOW IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 14:12 Wielkie dzieki. Juz mam w domu ten zapach. Odpowiedz Link Zgłoś