iliada85 26.03.08, 12:36 Czy ktoś wygrał wlakę?jakimi sposobami?poradzcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inez69 Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 26.03.08, 17:35 Ja też od kilku lat z nimi walczę, ale nic z tego. Do tej pory używałam maseczek, kremu na dzień, żelu na noc, żelu do mycia twarzy z serii "Czysta skóra" Garnier, "Anti-imprefections" Yves Rocher i "Kuracja matująca" Soraya, ale efektu nie ma żadnego. Peelingi gruboziarniste i maseczki peel-off Lirene, Oriffalme i Dax Cosmetics także w żaden sposób nie zadziałały. Próbowałam również tzw. parówek i wyciskania zaskórników tuż po nich, ale czyste pory miałam max.1 dobę. Są bardzo nieestetyczne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 26.03.08, 22:12 wpisz w wyszukiwarke: - kwasy - effaclar k - tonik aspirynowy na poczatek wystarczy, milej lektury! Odpowiedz Link Zgłoś
agapulka18 Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 27.03.08, 12:47 kilka wizyt w solarium i wągry znikają przynajmniej u mnie:) taki sam efekt uzyskujemy opalając się na słoneczku. Oczywiście nie chodzi tu oto aby zrobić z siebie chodzącą pomarańczę ale kilka wizyt nikomu nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozynka Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 27.03.08, 13:01 krem SEBIUM AKN firma Bioderma, u mnie rewelka;) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari ja wygralam! 27.03.08, 13:43 Na początek zaczelam od kosmetykow, szukania idealow. Teraz jestem po drugim zabiegu- peeling cypryjski neodermy. Zmniejszone pory, zaskornikow od roku brak. Przerzucialam sie na lekkie nawilzajace kremy, raz w tyg maseczka oczyszczajaca, raz peeling mechaniczny. DO zmywania twarzy pianka i tonik. Raz na pol roku oczyszczanie u kosmetyczki- nie kazdy tak lubi, nie najlepsze itp, itd, dla mnie bardzo dobre rozwiazanie. Naprawde moja skora wyglada lepiej z kazdym rokiem i chyba najlepiej obecnie niz jakies 5 lat temu. Nie mialam wiekszych problemow z tradzikiem itp no ale te zaksorniki to od zawsze... brrr Odpowiedz Link Zgłoś
karolaz1 Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 28.05.08, 17:33 Ja niestety również borykam sie z ty problemem od bardzo dawna. Zaskórniki na nosie, brodzie i czole. Ale nos to przede wszystkim. Wagry czarne, albo takie ciemno żółte, bbrrr! Nie wiem jak z nimi walczyc..Uwielbiam gdy jest lato, bo jak sie opale to sie wysuszaja i nosek gładziutki;) Niestety wyciskam je, choc wiem ze nie powinnam, ale wyglada to paskudnie. Jesli nie wygniatam ich przez jakies 2-3 dni to robia sie bardzo duze, przy dotykaniu nosa-jest caly szorski i az czuje jak one "wystaja". Sprobuje kupic jeden z tych polecanych na forum kremow: Biodermy lub La Rosche Posay. Pomoze? Odpowiedz Link Zgłoś
lambudoz differin 28.05.08, 23:52 differin www.domzdrowia.pl/45724,differin-0-1-krem-tuba-30-g.html Poproście lekarza o receptę Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaaa4 Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 29.05.08, 21:04 Ostatnio kupiłam żel z peelingiem L'oreal cośtamcośtam...zapobiegający zaskórnikom. Dałam jakieś 8 zł i jestem zadowolona, na mnie działa. w takim niebieskim opakowaniu nie pamietam nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nvvk Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 12.06.08, 19:05 uzywalam wszystkich kosmetykow, ktore wymienilyscie i nic mi nie pomagalo na dluższą metę. dopiero niedawno odkryłam plasterki na nos - nakleja się je na 15 min, a po zdjęciu wychodzą WSZYSTKIE zaskórniki! naprawdę, sama w to nie mogłam uwieżyć, działa fantastycznie. Opakowanie plasterków kosztuje koło 15zl i mozna kupic w niektórych drogeriach, niestety nie pamiętam ich marki.. Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 12.06.08, 19:18 liczą się dobre chęci;) Odpowiedz Link Zgłoś
anulkina Re: walka z zaskórnikami,wągrami itd 13.06.08, 07:15 od miesiaca uzywam effaclar k + effaclar zel do mycia twarzy, pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś