agasaga 03.04.08, 16:06 czy ktoś używa tego kremu,jakie efekty w matowieniu skóry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j0anna1 Re: krem matujący Dermika Mat - B 03.04.08, 20:42 Efekty u mnie były marne. Dodatko smierdzial okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja305 Re: krem matujący Dermika Mat - B 03.04.08, 22:26 Ten krem to jak dla mnie masakra.Kupiłam sobie od razu na dzień, ten nawilżający a na noc normalizujący i po trzech dniach schowałam glęboko do szuflady, chociaż powinnam wyrzucić obydwa do kosza.Po kremie na noc rano miałam twarz czerwoną i w jakieś plamy, a ten na dzień nie zauważyłam żeby dawał jakiekolwiek efekty ani nawilżenia, ani matowania.Pierwszy raz jakiś kosmetyk mnie tak zniechęcił.Jak dla mnie to kasa wyrzucona w błoto. Ale w końcu każdy ma inną cerę.Jeżeli jesteś nastolatką to może akurat będzie dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: krem matujący Dermika Mat - B 04.04.08, 01:31 witam,mam mieszaną cerę,bardzo tłustą w strefie t,mam 32 lata i szukam kremu matującego z filtrem,ale żeby to nie był specyfik dla nastolatek,a działał na poawiające sie pierwsze zmarszczki...teraz już wiem,że dermika mat-b odpada....i sama nie wiem co używać na noc i na dzień,bo co kupię,to nie odpowiednie....poradźcie coś Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: krem matujący Dermika Mat - B 04.04.08, 11:04 Matujący z filtrami to chyba rzadkość. Ale wiele kremów nawilzajacych daje lepszy efekt niz te matujace. A moze la roche posay active c xxl z filtrem. Ja mam co prawda 25 lat i narazie preferuje nawilzajace kremy. Ale mam cala mase probek tego kremu i mimo ze jest napisane przeciwzmarszczkowy skusilam sie na sprobowanie i uzywam juz 2 tyg. Swietnei sie spisuje na mieszanej cerze, nawilza bez tlustego polysku, w dodatku ma te filtry a wit c powoduje ladne rozjasnianie.Ma przyjemna lekka konsystencje. Odpowiedz Link Zgłoś
seadevil Re: krem matujący Dermika Mat - B 04.04.08, 15:52 Fakt Dermika to masakra... Mialam na dzien i malo tego, ze nie matowil, to jeszcze mam wrazenie, ze skora blyszczala sie bardziej. Pamietam, ze normaderm vichy bardzo dobrze matowil. Fajne sa tez kremy Mary Cohr do cery tlustej (dostepne tylko w gabinetach) - mam serum i na to krem matujacy. Efekt wychodzi bardzo przyzwoity (choc nie az tak matujacy jak normaderm). Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: krem matujący Dermika Mat - B 05.04.08, 11:49 wg mnie jest b. dobry. Ładnie pachnie lekką cytryną i daje efekt aksamitnej skory Odpowiedz Link Zgłoś
alicja305 Re: krem matujący Dermika Mat - B 04.04.08, 18:46 No dokładnie jak bym czytała opis własnej cery, nawet wiek prawie się zgadza. No cóż ja jeszcze nie trafiłam na idealny krem ale trzeba po prostu samemu wypróbować bo już wiele razy przekonałam się że coś co zachwalają inni dla mnie średnio leży. Udanych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
j0anna1 Re: krem matujący Dermika Mat - B 05.04.08, 15:07 Moze Olay total effects 7x do cery mieszanej i tlustej. Ale bez filtrow. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: krem matujący Dermika Mat - B 05.04.08, 14:43 mam go od kilku dni i czuje, ze mnie wysusza;/ na razie przestane go używać Odpowiedz Link Zgłoś
goodwhyowa Re: krem matujący Dermika Mat - B 05.04.08, 19:19 Ja używałam normaderm vichy, ale nie odpowiadał mi, matowił tylko na kilka godzin. Dziś używam Matujący krem nawilżający na dzień Nivea Visage. Jest świetny! www.nivea.pl/products/show/9148 Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: krem matujący Dermika Mat - B 05.04.08, 21:55 dziś wypróbowałam normaderm - próbka i po kilku godzinach skóra tłusta...zobaczę jeszcze jutro... Odpowiedz Link Zgłoś