aksolotl_meksykanski 08.05.08, 15:37 Czy mogłybyście polecić najtańszą znaną Wam drogerię internetową, która jednocześnie ma bogaty asortyment? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaagna Esentia 08.05.08, 20:58 Nie wiem czy najtańsza, ale ma bogaty asortyment. esentia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: Esentia 08.05.08, 22:48 niestety, ale najtańsza na pewno nie jest ;) ale dziękuję :* Odpowiedz Link Zgłoś
marecka01 Re: drogeria internetowa 09.05.08, 06:47 Czesc Ja kupuje tu lakiery odzywki kremy orly ,Nail tek czasem China Glaze przewaga towarów do pielegnacji paznokci ale akurat dużo uzywam bo mam prace gdzie dlonie musza byc zrobione na tip-top cenowo jest tanio w porownaniu z polskim orly, sephora czy nailtekiem bo sami sprowadzaja z usa towar swieży bo co kilka dni dostawa,nie jak w drogeriach lakiery latami na polce . Sklepik bardzo elastyczny sprowadzaja nawet na zamowienie indywidualne klienta a najwazniejsze lakiery itp sa w 100% oryginalne testowalam wielokrotnie:). www.krainapaznokci.pl Pozdrowionka zmykam do pracki Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: drogeria internetowa 09.05.08, 19:17 chyba jednak nie o to mi chodziło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mk0615 Re: drogeria internetowa 09.05.08, 19:39 Ja kupuję w Esentii, chociaż faktycznie najtańsza nie jest, ale właściwie zawsze ma się tam rabat, bo przy pierwszym zamówieniiu dostajesz rabat na zachętę a potem za każdy zakup punkty rabatowe do wykorzystania przez 3 miesiące, więc staram się je wykorzystywać i wtedy wychodzi to dość nieźle. Kupuję też na www.twojepiekno.com Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: drogeria internetowa 09.05.08, 20:37 Z tym, że na esentii nawet z tym rabatem nie jest taniej niż np. w intermisie. Na tej drugiej jest co prawda jeszcze taniej, ale marny wybór (albo ja taka wybredna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: drogeria internetowa 10.05.08, 15:48 ja kupuje tylko w inermisie. jestem bardzo zadowolona i z kosmetykow, i z podejścia do klienta :) poza tym do każdych zakupów dostaje sporo probek, ulotek o nowościach itd Odpowiedz Link Zgłoś
nin4 Re: drogeria internetowa 11.05.08, 14:55 a podacie linka do Intermisu? Nie da sie wygooglac... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: drogeria internetowa 11.05.08, 15:04 mk0615 napisała: > Ja kupuję w Esentii, chociaż faktycznie najtańsza nie jest, ale > właściwie zawsze ma się tam rabat W Esentii ceny bywaja wyzsze od sklepowych, po rabacie zrownuja sie z nimi lub sa minimalnie nizsze, ale po dodaniu kosztow wysylki i tak jest to totalnie nieoplacalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Re: drogeria internetowa 11.05.08, 16:38 www.strawberrynet.com - tylko i li! Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: drogeria internetowa 11.05.08, 19:04 gdzie, niestety, nie ma tego, czego szukam. Ale dzięki wielkie za sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: drogeria internetowa 11.05.08, 20:06 przede wszystkim peeling-żel malinowy daxa (ten nowy), a stacjonarnie nawet w starym opakowaniu nigdzie nie mogę znaleźć (wcześniej to był kisiel); a jak bym już go gdzieś internetowo znalazła, to pewnie większe zakupy "same" ;) by się zrobiły :) Odpowiedz Link Zgłoś
annamarta6 Re: drogeria internetowa 11.05.08, 20:57 www.sklep.dax.com.pl/kategorie/pielegnacja-ciala/?start=10 Podaje ci linka do stronki sklepu internetowego Daxa tam wlasnie jest ow peeling malinowy-żel Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: drogeria internetowa 11.05.08, 21:17 polecam e-sklep www.perfumeria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: drogeria internetowa 12.05.08, 12:26 no tak, tylko przesyłka więcej kosztuje od peelingu :/ a widziałaś gdzies "stacjonarnie" ten peeling? Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski ktokowliek widział, ktokolwiek wie ;) 14.05.08, 13:19 czy któraś z Was kupiła juz ten peeling w nieinternetowym sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś