kindziaxdd 25.07.09, 22:30 Kto wg was jest najfajniejszym animatorem w hotelu Bella Vista w Tunezji. Podajcie również argument, ja mówiąc szczerze nie umiem się zdecydowac, który najfajniejszy:) Czekam na odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iguniak9 Re: Animatorzy , hotel Bella Vista. Monastir 29.08.09, 23:22 Sądzę, iż byłyśmy w tym samym hotelu... Ogólnie podobało mi się, ale co do Animatorów, to przyznam, że rozczarowałam się, gdyż jakiś wyjątkowo przystojnych nie było :( Jednak cała ekipa była równie sympatyczna! Ja np. najbardziej polubiłam Michaela od Volleyballu! <lol2> Był świetny kiedy darł się na całą plażę "volleyball, beach volley halo!" trochę rozkładał mnie na łopatki, swoim poczuciem humoru i wydawał mi się najbardziej naturalny.. :D Resztę ekipy oczywiście też uwielbiałam, ale z miłości do Siatki on był mi najbliższy :) P.S. Jeżeli ktoś z was ma kontakt z którymś z animatorów prosiłabym was o wysłanie mi ich e-mailu, bo ja głupia zapomniałam wziąść... Z góry dziękuję ;* i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
skakanka1-1 Re: Animatorzy , hotel Bella Vista. Monastir 26.10.09, 15:00 Ja poznałam tez kilku , ale najbardziej w pamieci utkwił mi James, przesympatyczny i ciagle uśmiechniety Odpowiedz Link Zgłoś