kulka1984 06.11.08, 11:09 kupujecie testery? czym to sie różni od perfum? warto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikoru Re: testery na allegro - kupujecie? 06.11.08, 16:34 Jeśli pytasz o perfumy, to ja czasami kupuję. Podobno mocniej i dłużej pachną. Ja aż takiej różnicy nie zauważyłam, ale często są tańsze od oryginałów, a to jest dla mnie wystarczający argument. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: testery na allegro - kupujecie? 06.11.08, 20:04 mam w swojej kolekcji 2 testery kupione all ale kupione tylko dlatego, ze: -w pierwszym przypadku produkt byl nie do kupienia -w drugim produkt mial tak zawrotną cenę, ze nie bylo mnie na niego stać a bardzo mi na nim zależało to takie wyjątki, bo generlanie nie kupuję rzeczy, na ktorych jest napisane not for sale Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: testery na allegro - kupujecie? 06.11.08, 20:05 a tester od produktu nie różni sie niczym (poza tym, ze ma szary kartonik i czesto nie ma korka, ale zawartośc ta sama) Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: testery na allegro - kupujecie? 06.11.08, 20:11 Diuna mojego męża "normalna" i tester to dwie różne rzeczy. Na niekorzyśc testera. Ale mój Boucheron jest identyczny. Różnica w cenie warta ryzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: testery na allegro - kupujecie? 06.11.08, 20:19 nie kupuje testerow/probek kosmetykow. to nabijanie kabzy zlodziejom: ( a potem nic dziwnego ze w sephorze nie maja probek, w aptece nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka1984 Re: testery na allegro - kupujecie? 07.11.08, 09:24 dziękuje za odpowiedz. Myslałam właśnie o Dunie dla chłopaka. tester 100ml kosztuje 119zł, a perfumy sa sporo droższe. ale skoro nie ma porównania wezme perfumy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lashqueen Re: testery na allegro - kupujecie? 07.11.08, 13:00 Dosc duzo wydaje na perfumy i tez zastanawialam sie nad testerami, wprawdzie nie z allegro ale ze sklepu online, ktory sprzedaje testery, ale mam watpliwosci, czy to sa faktycznie oryginalne perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: testery na allegro - kupujecie? 07.11.08, 14:09 Autentyczny tester zawartością niczym się nie różni od produktu handlowego. Nie, raczej nie kupuję testerów, po pierwsze, miejsce testera jest na półce w sklepie, po drugie - lubię mieć wszystko jak trzeba, czyli korek i pudełko. W kolekcji mam jeden tester, bo była to jedyna okazja zdobycia czegoś, co i tak jest już normalnie niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: testery na allegro - kupujecie? 08.11.08, 11:55 Mam jeden tester perfum www.fragrancex.com/images/products/SKU/full/81278.jpg bardzo chciałam miec te perfumy,a sa trudno dostepne.No i kupiłam tester 100ml i tak sie z nim męczę;) Ale przyznam się,że mam rózne inne kosmetyki w formie testerów,np drogie podkłady na specjalne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: testery na allegro - kupujecie? 09.11.08, 16:21 jesli są oryginalne to absolutnie niczym sie nie różnią. Oprócz ceny, co w przypadku niektórych perfum jest dośc istotne. Choć niektórzy mówią ze są mocniejsze (aby zachecić do kupna potencjalnego klienta). Odpowiedz Link Zgłoś
j.k.k Re: testery na allegro - kupujecie? 10.11.08, 12:42 Nie kupuje na allegro, juz 2 razy sie nacielam i pomimo ze pisalo wyraznie ze to orginal, orginalem nie byl, bez wzgledu czy to tester czy normalny perfum Buteleczki i opakowania maja idealni podrobione, nie poznasz roznicy Ja kupilam Coco Mademoiselle Chanela bo go uwielbiam a okropnie droga w perfumeriach Naszczescie mialam w domu poprzednia butelke i po porowniu zapachow odrazu czuc bylo ze to podroba.. W 2 przypadkach sprzedawcy bez slowa oddali kase wiec mysle ze dobrze wiedzili co sprzedaja....koszmar takie oszukiwanie ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: testery na allegro - kupujecie? 10.11.08, 12:56 nie kupuję, bo to kupowanie od złodziei, którymi gardzę. I przy okazji mam bardzo złe zdanie o ludziach, którzy kupuja testery wiedząc doskonale, jaki preceder się kryje za ich sprzedażą. Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: testery na allegro - kupujecie? 10.11.08, 13:32 avvg napisał: > nie kupuję, bo to kupowanie od złodziei, którymi gardzę. I przy okazji > mam bardzo złe zdanie o ludziach, którzy kupuja testery wiedząc > doskonale, jaki preceder się kryje za ich sprzedażą. Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś