magdaaa567 19.11.08, 22:57 Mam pytanie do osob obeznanych z tym tematem- jak oceniacie skutecznosc tego lasera i po ilu sesjach uzyskalyscie ten efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilubeauty Re: Laser Sheer 22.11.08, 16:52 magdaaa567 napisała: > Mam pytanie do osob obeznanych z tym tematem- jak oceniacie > skutecznosc tego lasera i po ilu sesjach uzyskalyscie ten efekt? Jestem po 3 zabiegach bikini i pach tym laserem i tak 80% włosków mam już usunięte. Najwięcej zostało mi w miejscach gdzie najbardziej bolało i nie dałam p. Kosmetyczce kontynuować zabiegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Laser Sheer 22.11.08, 21:26 Jak wygląda zabieg laserem sheer? Jak trzeba się do niego przygotować? Odpowiedz Link Zgłoś
lilubeauty Re: Laser Sheer 25.11.08, 23:50 Na miesiąc przed zabiegiem nie można usuwać włosów woskiem ani depilatorem. Również ok. miesiąca nie wolno się opalać, a na 2 tyg przed stosować samoopalaczy, balsamów brązujących itp. Ogólnie najlepiej jak skóra ma jak najjaśniejszy odcień. Jeżeli jeszcze zostanie Ci jakiś ślad po opaleniźnie to po prostu ustawią Ci laser na skórę opaloną, aby Cię czasami nie poparzyć. Chociaż się nie opalam to mam w sumie non stop robione zabiegi na takim ustawieniu bo mam raczej brzoskwiniowy odcień skóry. Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: Laser Sheer 26.11.08, 17:16 Zalezy jaki masz fototyp. Idealny to biaa skora i ciemne, grube wloski. Ja mam dokladnie odwrotny: ciemna skora i jasne slabe wloski ale robilam bikini i łydki Bikini - po 3 zabiegach dluzszy czas nie miałam nic, po 3 miesiacach odroslo ok 10 procent wiec powtorzylam, po 3 kolejnych jeszcze raz obecnie odrastaja mi pojedyncze wloski Łydki - mialam 2 albo 3 zabiegi nie pamietam wlosy mam jasne na koncach wiec troche odrastaja - po pol roku odroslo mi okolo 1/4 wloskow Generalnie trzeba zriobic z 5 zabiegow a potem raz do roku powtarzac zeby nie odrastalo. Ogolnie jestem zadowolona bo nawet jesli odrosły to w małej liczbie i słabe wiec golę sobie teraz nogi raz na tydzien - dwa maszynką a po kolejnych zabiegach to bedzie jeszcze rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lilroxy84 Re: Laser Sheer 28.11.08, 11:46 hej, mam pytanko gdzie robiłaś depilację i jakie są ceny np.łydek,bikini? Odpowiedz Link Zgłoś
lilubeauty Re: Laser Sheer 07.12.08, 13:05 lilroxy84 napisała: > hej, mam pytanko gdzie robiłaś depilację i jakie są ceny > np.łydek,bikini? Ja robiłam w Krakowie (Nowomed). Za 3 pierwsze zabiegi pach i pełnego bikini płaciłam po 420 zł (ze znieczuleniem) od 4 zabiegu płacę mniej 300 zł w sumie. Cenę ustalałam indywidualnie na pierwszej konsultacji. Odpowiedz Link Zgłoś