Dodaj do ulubionych

Parfum d'ete Kenzo

IP: *.widzew.net / *.widzew.net 02.12.03, 19:20
Czy perfumy,które są opisane w tych linkach to jest jeden, ten sam zapach
czy nowa wersja? Chodzi o prezent a nie chcę się pomylić.Z góry dzięki i
pozdrawiam :)
www.aleperfumy.pl/cgi/easyshop.cgi?vid=egxuonyhpenyrrxnmfhjotjtfnelkatj&com=PT/630

www.pedet.pl/x_C_I__P_7012159-7010001.html
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.widzew.net / *.widzew.net 03.12.03, 15:50
      Raz jeszcze proszę o informację :))Jakieś dwa tygodnie temu byłam w perfumerii
      i widziałam tylko te zapach,który jest pod drugim linkiem.W necie zobaczyłam
      ten drugi i chciałam się upewnić czy to jest to samo.Dzięki :)
      • Gość: S. Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.widzew.net / *.widzew.net 04.12.03, 14:05
        Liczę na Waszą pomoc :)) Pozdr.
    • Gość: elve Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.attu.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 02:28
      ja NAPRAWDĘ nie wiem. nigdy nie używałam tego zapachu, aczkolwiek wydaje mi
      się, że to ta sama mikstura, tylko w odnowionym flakonie. ale to nie jest na
      stówkę, a nuż coś zmienili? :( przykro mi, że nie moge pomóc.
      • charade Re: Parfum d'ete Kenzo 05.12.03, 09:31
        Czym się różnią ? Ano tym, że na aleperfumy to jest woda toaletowa, a na
        pedecie woda perfumowana.

Pozdrawiam, Elve :)
        • Gość: elve Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.12.03, 12:06
          wiesz, wydaje mi się, że S chodzi o coś więcej niż rodzaj wody - mianowicie o
          to, czy ze zmianą flakonu (starych już nigdzie nie widać) zmieniła się
          receptura. ja tego nie wiem. a może kiedyś była tylko woda toaletowa a teraz
          jest tylko perfumowana (czy odwrotnie)? niech napisze kotś, kto tego używa.
          pozdrawiam :)
          • Gość: S. Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.widzew.net / *.widzew.net 05.12.03, 18:26
            Dzięki za odpowiedź.Pytając miałam na myśli, tak jak mówi elve czy ze zmianą
            butelki jest tez zmieniony zapach.Wydaje mi się,że tylko zmieniono flakonik
            ale nie jestem pewna.Może ktoś jeszcze coś wie:).Elve pozdrawiam Cię
            serdecznie i wszystkie forumowiczki.
    • Gość: Kamila Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.12.03, 11:38
      Nie wiem, ale mam do sprzedania to drugie, woda perfumowana (w ksztalcie
      listka) 50 ML ZA 180 ZL. KUPILAM NA STREFIE BEZCLOWEJ ALE UZNALAM ZE JEDNAK
      MNIE NA TO NIE STAC, POZA TYM DOSTALAM OSTATNIO OD KILKU OSOB INNE PERFUMY.
      SKAD JESTES?
      • Gość: KAMILA Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.12.03, 11:43
        jesli chcesz wiedziec wiecej, napisz: kszymanska@buziaczek.pl
    • Gość: S. Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.widzew.net / *.widzew.net 07.12.03, 14:57
      Dziękuję za ofertę ale zrezygnowaliśmy z tego zakupu(wolałam nie ryzykować) i
      kupiłam zupełnie cos innego,ale byłam chociaż pewna ,że to na pewno się
      spodoba :)Pozdrawiam serdecznie
      • renia30 Re: Parfum d'ete Kenzo 07.12.03, 15:33
        Gdzieś czytałam, że nowa wersja została nieco zmieniona. Zmiana podobno
        dotyczyła usunięcia jakiejś "niekceptowalnej na rynku amerykańskim nuty". Dla
        mnie to wyjasnienie nie ma sensu, zapach ten bardzo lubię i nie widzę w nim
        nic "do usunięcia".
        Na pewno przy najbliższej okazji niuchnę tę nową wesję, ponieważ starą znam i
        pamiętam bardzo dobrze, może wyczuje jakąś zmianę?...
        hej r
    • Gość: S. Re: Parfum d'ete Kenzo IP: *.widzew.net / *.widzew.net 07.12.03, 15:46
      Dzięki za informację.Właśnie bałam się ,że cos zmieniono, nie miałam 100%
      gwarancji,że to jest to samo.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka