lei.sure 06.05.09, 21:28 Macie jakieś sprawdzone sposoby na tzw. boczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona.filizanka Re: Boczki !!!!! 06.05.09, 21:45 MNie sie zrobily wlasnie, choc daaawno nie mialam. A to po dluzszym czasie podjadania wieczorem, paru tygodniach nie jezdzenia rowerem(bo na razie nie moge) i przesiadywaniu przed kompem. Wiec, wniosek dla mnie prosty, troche wiecej ruchu i troche mniej zarcia. Nie wiem co innego, boczki chyba nie sa genetyczne? No chyba, ze bywaja;> Odpowiedz Link Zgłoś
lei.sure Re: Boczki !!!!! 06.05.09, 21:53 Ja nawet jak biegam, ćwiczę to mam takie same prawie...Ale mówią mi, że ciężko może mi być je zrzucić z powodu lekkiego skrzywienia kręgosłupa... Odpowiedz Link Zgłoś
baracuda.beauty 6 Wiedera 06.05.09, 22:49 Na boczki oraz wyrzezbienie kaloryfera. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: 6 Wiedera 07.05.09, 15:48 Szóstka pomaga na boczki? Myślałam że tylko na przód, i to ten górny przód, znaczy nad pępkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
iimmkk Re: 6 Wiedera 07.05.09, 16:27 baracuda.beauty napisała: > Na boczki oraz wyrzezbienie kaloryfera. Cwiczylas 6 i udalo Ci sie wyrzezbic brzuch? Bo jestem ciekawa, czy to naprawde dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 16:24 Wiecej biegaj:) Taka Twoja uroda, ze Ci sie odklada na boczkach, mam to samo. Ale gdy intensywnie uprawiam sport i na ciele nie zostaje mi ani grama nadprogramowego tluszczu, to boczki tez znikaja... Po prostu tam sie najpierw odklada i jako ostatni wlasnie tam znika. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 16:30 hula-hop z obciążeniem, rower, dużo energicznego chodzenia + pewnie specjalne cwiczenia. Tak na marginesie, to wszystko idzie mniej lub trochę bardziej zaakceptować ale nie boczki.Nie wyglada to fajnie, zwłaszcza u młodych osób. Powodzenia i samozaparcia zyczę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 18:16 > Tak na marginesie, to wszystko idzie mniej lub trochę bardziej zaakceptować ale > nie boczki.Nie wyglada to fajnie, zwłaszcza u młodych osób. Dziewczny, pewnie mnie wyśmiejecie, ale... co jest przyczyną tych nieszczęsnych boczków u młodych dziewczyn? Bo mnie mama i jej przyjaciółka (kobiety po pięćdziesiątce) o ta ostatnio pytały... Zauważyły, że jest masa bardzo szczupłych dziewczyn, którym się ze spodni to i owo wylewa. Moja mama jest nauczycielką w liceum i mówi, że widoki jakie ma z tyłu klasy są zaskakujące - z przodu laski, z tyły fałdy:(. Mama od razu wymyśliła, że to wina współczesnego śmeciowatego jedzenia - zgadzacie się z nią? Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 18:39 Nie. Boczki wystepuje jedynie u osob z nadprogramowymi kilogramami, z tym, ze nie u wszystkich. Niektorym na szczescie sie ladniej tluszcz rozklada. Boczki to taka niefajna cecha figury. Kiedys prawie wszystkie dziewczyny byly szczuple, wiec na cala klase moze u jednej bylo widac boczki. U kolejnych 10 potencjalnych z boczkami boczkow widac nie bylo, bo byly szczuple. Obecnie nadprogramowe kilogramy ma co druga, trzecia dziewczyna, wiec i owych boczkow jest wiecej:) I jasne, smieciowe jedzenie jest przyczyna nadwagi, ale boczki nie wystapia u kazdej, ktora owo jedzenie pochlania. Niektorym odlozy sie na udach, tylku, lydkach, plecach badz ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
iimmkk Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 19:09 jagoda_pl napisała: > Dziewczny, pewnie mnie wyśmiejecie, ale... co jest przyczyną tych > nieszczęsnych boczków u młodych dziewczyn? Za ciasne biodrówki, w które wszystkie na siłę sie wciskają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 19:17 teraz modne stają się spodnie z wysokim stanem, nie wiem czy wiecie:)) W sklepach tez jest wiecej takich spodni. Poza tym zgadzam sie, winą sa nadprogramowe kilogramy. Mnie pomogły intensywne, szybkie spacery, mniej jedzenia + hula hop. Cwiczyć to ja nie lubię, oj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iimmkk Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 19:24 carolla8 napisała: > teraz modne stają się spodnie z wysokim stanem, nie wiem czy wiecie:)) W > sklepach tez jest wiecej takich spodni. Wiemy :) To zniknie z ulic co najmniej połowa dziewczyn z boczkami i wszystko wróci do normy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
carolla8 Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 19:27 o dokładnie.:)) co tam bedziemy sie martwić o jakieś tam boczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iimmkk Re: Boczki !!!!! 07.05.09, 20:13 carolla8 napisała: > o dokładnie.:)) co tam bedziemy sie martwić o jakieś tam boczki:)) No jasne! Mysle, ze boczki zawsze istnialy, tylko modne byly inne fasony ciuchow :))))) Odpowiedz Link Zgłoś