Gość: asia IP: *.net-htp.de 08.12.03, 14:24 jaki krem jest warto nabyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daisy Re: CHANEL- co kupic? IP: *.dip.t-dialin.net 08.12.03, 16:14 Hydramax mi dobrze sluzyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: CHANEL- co kupic? IP: 217.97.133.* 08.12.03, 16:51 A ja kiedys mialam probke tego kremu i bardzo swiecila mi sie po nim twarz. W ogole kosmetyki pielegnacyjne Chanel nie sa takie rewelacyjne jak ich ceny!! Z Chanel warto kupowac kolorowke np. b. dobre sa tusze do rzes, szminki, cienie, podklady itd. Naprawde dobre kosmetyki pielegnacyjne ma Shiseido, Estee Lauder, HR.. - oczywiscie jest to moje zdanie. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 do monias 08.12.03, 22:24 a z tych ostatnich - jaki krem polecisz pod oczy dla 29latki? Gość portalu: monias1 napisał(a): > A ja kiedys mialam probke tego kremu i bardzo swiecila mi sie po nim twarz. W > ogole kosmetyki pielegnacyjne Chanel nie sa takie rewelacyjne jak ich ceny!! Z > Chanel warto kupowac kolorowke np. b. dobre sa tusze do rzes, szminki, cienie, > podklady itd. > Naprawde dobre kosmetyki pielegnacyjne ma Shiseido, Estee Lauder, HR.. - > oczywiscie jest to moje zdanie. > Pozdrawiam > Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: do monias IP: 217.97.133.* 09.12.03, 09:30 Jestem mniej wiecej w tym samym wieku co ty - moje typy: Advanced Night Repair Estee Lauder lub Eye Revitalizer z serii The Skincare Shiseido. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: CHANEL- co kupic? 09.12.03, 10:48 Pod oczy - colllagenist H Rubinstein albo Antigravity Clinique. W kazdym wypadku zadaj najpierw w sklepie probek - kremy pod oczy bardzo czesto uczulaja. Zgadzam sie, ze z Chanel ostatnio warto kupowac tylko kolorowke. pozdrawiam ul. Odpowiedz Link Zgłoś