Dodaj do ulubionych

JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.08.04, 21:25
Wszyscy którzy dotychczs nie zdawaliście sobie sprawy, że ogolone_jajka i kubus_2004, to jedna i ta sama chora osoba, powinniście wiedzieć, że jesteście dla niego zwykłymi tępakami. Oto, link w którym właśnie tak się wypowiada:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21155&w=14493379&a=14663282

Sam ze sobą dyskutuje, albo inaczej, manipuluje resztą uczestniczącą w dyskusji.(tak naprawdę nie wiadomo pod iloma nickami tu funkcjonuje) W związku z powyższym, bez żalu kończę swoją bytność, na forum stworzonym przez chory umysł, dla którego nie liczy się nikt, o odmiennych od jego poglądach, a który śmie nazywać siebie, tolerancyjnym i o otwartym umyśle. Diagnoza jest jednoznaczna. To chory facet, żyjący w totalnej alienacji, któremu się wydaje że ma MISJĘ do spełnienia, tzn. dokopać wierzącym. Choć może i ma? ale kto mu ją powierzył, to dla uważnego czytelnika jego wypocin, będzie oczywiste. Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • kubus_2004 Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.04, 23:25
      Typowa postawa chrześcijanina i katolika smile))

Dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu o kulturze i tolerancji reprezentowanej przez tzw. walczących katolików.
      • mr_pope Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 00:13
        > Typowa postawa chrześcijanina i katolika smile))

Muszę się poczuć urażony Twoja wypowiedzią. Na jakiej podstawie porównujesz mnie
        do jajanka? Czy poza skrzywioną oceną i, tak charakterystyczną dla
        antyklerykałów, odpowiedzialnością zbiorową masz coś mi do zarzucenia?
        • ogolone_jajka Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 07:17
          Może z rozpędu źle to sformułowałem. Chciałem powiedzieć, że jajanek mimo całej swojej wiary ABSOLUTNIE nie wykazuje postawy katolickiej i chrześcijańskiej. Kamieniami rzuca we mnie ile wlezie.
          • angellus71 Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 09:56
            Twoj problem polega na tym, ze nikt tutaj kto jest realna osoba,
            zainteresowana tematem nawet gdyby bardzo chcial nie uwierzy juz w zadne Twoje
            slowo, skoro wystepujesz w tym forum pod dwoma nicka (jak przyznajesz).
            NIe ma zadnej pewnosci, ze nie jestes tez mysia, oburzonym jajankiem, dziewojka
            itd. Niestety, teatrzyk mozesz sobie kontynuowac, ale teraz nikt juz Ci nie
            zaufa.
            Jak to bylo napisane... "jest nas legion"? Ale to literatura ktora Ciebie..upss
            przepraszam Was nie interesuje.
            • kubus_2004 Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 10:12
              Już się tłumaczyłem z czego wynika moja dwoistość.
              Po pierwsze, na jeden przydomek może przypadać tylko jedno forum. A ja założyłem dwa. I nie zawsze chce mi się przelogowywać byle tylko zachować pierwotny przydomek. Drugi powód, to fakt, że zostałem usunięty z lustrzanego forum. Tam moge się wypowiadac tylko jako kubus_2004. Więcej przydomków nie posiadam i na razie nie zamierzam. Chyba, że wpadnę na pomysł założenia kolejnego forum. Ale chyba czasu mi na to nie starczy.
              • 18lipiec Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 12:13
                Ten jajanek to nie myśli czy naprawde jest idiotą?
                Przecież od razu było wiadomo kim jest k2004 i o.j. !
                • ogolone_jajka Re: JESTEŚCIE MANIPULOWANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.04, 12:42
                  > Ten jajanek to nie myśli czy naprawde jest idiotą?

Ja tam mam o nim własne zdanie, ale w duchu ekumenizmu i chrześcijańskiego poszanowania "odmienności", nie wypowiem go głośno smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka