czarna_krowa_w_kropki_bordo 25.11.05, 16:49 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3033179.html AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Co więcej dodać??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
watanabe.miharu satanizm 25.11.05, 17:00 Hmmm.. a czemu właściwie kk używa określenia "satanista" jako zarzutu? Satanizm to też religia, no nie? Czyli korzysta z wolnosci religijnej? Jak to w końcu jest? Odpowiedz Link
lena_ziemkiewicz Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 17:33 Na naszych oczach rodzi się w środku Europy teokracja. Odpowiedz Link
grgkh Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 19:11 Im bardziej radykalna staje się religia, tym lepiej dla reszty świata. Toż to najlepsza odtrutka na świętość JP2. Pokazuje dokąd się psychicznie zmierza, pokazuje jak bardzo jest to wszystko idiotyczne i ansurdalne. Mnie te wszystkie ekscesy coraz bardziej radują, bo szybciej doprowadzą do upowszechnienia niechęci do religii. Będzie dobrze, jestem optymistą. Odpowiedz Link
0golone_jajka Totemy 25.11.05, 20:50 To jest chore! Takie myśli mogły sie zrodzić tylko w poważnie uszkodzonej głowie. Sam będąc harcerzem brałem udział w takich "satanistycznych praktykach". W Andrzejki laliśmy wosk, a chyba najgorsze było to, że na początku każdego obozu każdy namiot miał za zadanie postawić przed namiotem TOTEM! Czy to nie jawne nawiązanie do satanizmu? Stawianie bożków?? A w niedzielę prawie cały obóz szedł do kościoła - kto chciał mógł zostać. Wtedy jeszcze uważałem to za swój obowiązek i zapier...kilkanaście kilosów do najbliższej parafii. Człowiek był młody i głupi ech... całe szczęście że wyrosłem... Odpowiedz Link
wanda43 Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 20:55 Ja chyba snie!!! No takiego numeru,to by chyba i sam diabel nie wymyslil !!! Oczywiscie,gdyby istnial!! Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Macie nauczke! 8D 25.11.05, 21:01 A mi sie podoba!!!! Hahahah! Taaaak! Zabronic zuchow i harcerzy! Satanisci, czciciele Lucyfera! Hahahah! Maja byc tylko obozy katolickie! P.s. Jak sobie poscielisz, tak sie wyspisz. Pamietajcie, mozna zawsze poprosic o azyl w Turcji, kraju laickim. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Macie nauczke! 8D 25.11.05, 21:19 Bloody!! W Polsce harcerstwo jest wlasnie katolickie!!! Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Macie nauczke! 8D 26.11.05, 18:01 Taaaak? Sorry, nie wiedzialem... Myslalem ze harcerze to instytucja typu "scouts" bez zadnych religijnych zwiazan. Hmmmmmm.... Odpowiedz Link
b00g13 Re: Macie nauczke! 8D 26.11.05, 19:53 są dwie organizacje harcerskie "zwykłe" ZHP i "katolickie "ZHR". Ale to temat na inną i dłuuugą dyskusję. Odpowiedz Link