Dodaj do ulubionych

AAAAAAA!!!!!!!

25.11.05, 16:49
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3033179.html
AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Co więcej dodać???
Obserwuj wątek
    • watanabe.miharu satanizm 25.11.05, 17:00
      Hmmm.. a czemu właściwie kk używa określenia "satanista" jako zarzutu? Satanizm
      to też religia, no nie? Czyli korzysta z wolnosci religijnej? wink Jak to w końcu
      jest?
    • lena_ziemkiewicz Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 17:33
      Na naszych oczach rodzi się w środku Europy teokracja.
    • grgkh Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 19:11
      Im bardziej radykalna staje się religia, tym lepiej dla reszty świata. Toż to
      najlepsza odtrutka na świętość JP2.
      Pokazuje dokąd się psychicznie zmierza, pokazuje jak bardzo jest to wszystko
      idiotyczne i ansurdalne. smile
      Mnie te wszystkie ekscesy coraz bardziej radują, bo szybciej doprowadzą do
      upowszechnienia niechęci do religii.

Będzie dobrze, jestem optymistą. smile
    • 0golone_jajka Totemy 25.11.05, 20:50
      To jest chore! Takie myśli mogły sie zrodzić tylko w poważnie uszkodzonej głowie.
      Sam będąc harcerzem brałem udział w takich "satanistycznych praktykach". W Andrzejki laliśmy wosk, a chyba najgorsze było to, że na początku każdego obozu każdy namiot miał za zadanie postawić przed namiotem TOTEM! Czy to nie jawne nawiązanie do satanizmu? Stawianie bożków?? A w niedzielę prawie cały obóz szedł do kościoła - kto chciał mógł zostać. Wtedy jeszcze uważałem to za swój obowiązek i zapier...kilkanaście kilosów do najbliższej parafii. Człowiek był młody i głupi ech... całe szczęście że wyrosłem...
    • wanda43 Re: AAAAAAA!!!!!!! 25.11.05, 20:55
      Ja chyba snie!!!
      No takiego numeru,to by chyba i sam diabel nie wymyslil !!! Oczywiscie,gdyby
      istnial!!
      • bloodysunday99 Re: Macie nauczke! 8D 25.11.05, 21:01
        A mi sie podoba!!!! Hahahah! Taaaak! Zabronic zuchow i harcerzy! Satanisci,
        czciciele Lucyfera! Hahahah! Maja byc tylko obozy katolickie!

P.s. Jak sobie poscielisz, tak sie wyspisz. Pamietajcie, mozna zawsze poprosic o
        azyl w Turcji, kraju laickim.
        • wanda43 Re: Macie nauczke! 8D 25.11.05, 21:19
          Bloody!!
          W Polsce harcerstwo jest wlasnie katolickie!!!
          • bloodysunday99 Re: Macie nauczke! 8D 26.11.05, 18:01
            Taaaak? Sorry, nie wiedzialem... Myslalem ze harcerze to instytucja typu
            "scouts" bez zadnych religijnych zwiazan. Hmmmmmm....
          • b00g13 Re: Macie nauczke! 8D 26.11.05, 19:53
            są dwie organizacje harcerskie "zwykłe" ZHP i "katolickie "ZHR". Ale to temat na
            inną i dłuuugą dyskusję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka