15.01.07, 12:03
"Chciałem rządzić już gdy miałem 12 lat. Premierem zamierzałem zostać, mając lat 34, a skończyć rządy, mając lat 91. To byłby rok 2040. To jeszcze strasznie dużo czasu" - powiedział premier Jarosław Kaczyński w wywiadzie udzielonym "Wprost".

Państwo, jego obywatele, to marionetki, zabawki w rękach chorego na władzę wodzusia. Najgorsze jest to, że on naprawdę jest na tyle sprytny, bo przecież pokazuje nam to od prawie 2 lat, że jest w stanie zrealizować swoje plany. Czy wyobrażacie sobie Polskę rządzoną przez tak długi czas przez jednego skur...? Toż to jak Kuba Fidela Castro...

wiadomosci.onet.pl/1465256,11,item.html
Obserwuj wątek
    • wanda43 Re: HORROR!!! 15.01.07, 17:39
      Ktorys z przybocznych wodzusia bodaj w zeszlym tygodniu palnął na TVN24,ze oni zamierzają trzymac wladze jeszcze przez 11 lat.Wodzus liczy wiec na kolejne 2 kadencje.Aby marzenia sie zrealizowaly bedziemy dostawac na medialnej tacy co raz nowych politykow z lewicy badz z PO przyprawionych blotem,jak ostatnio Borowskiego.Osobiscie jestem przekonana,ze Borowski jest czysty,jak łza,ale gowno juz sie przylepilo.Wodzus bedzie w ten sposob niszczyl konkurencje,a propisowskie media jak Wprost,Gazeta Polska czy Zycie Wawy oraz PiSTV i PiSPR beda przekonywac,ze innej alternatywy nie ma.Only PiS and only brothers.
      • wanda43 Re: HORROR!!! 16.01.07, 23:07
        Wczoraj pisalam to,co wyzej,a dzis czytam opinie Tymochowicza
        www.ptymochowicz.blog.onet.pl

Polecam do poczytania,warto.
    • piotr19724 Re: HORROR!!! 16.01.07, 16:41
      wszystk w rekach BOGA pozostaje nam modlitwa o plany dla polski
      • grgkh Re: HORROR!!! 16.01.07, 18:00
        piotr19724 napisał:

> wszystk w rekach BOGA pozostaje nam modlitwa o plany dla polski

Chyba to odwróciłeś. W obecnej sytuacji to Bóg jest w rękach JK. Kościołem, a nawet Watykanem to on JUŻ zaczął sterować "z powodzeniem" wink, a i z rydzem sobie poradzi. Dopiero teraz się przekonamy jak świetnym narzędziem panowania jest religia, której także zamierza używać. Trochę dlatego że ma naprawdę idee fix, iż religia jest źródłem jakiegoś idealnego dobra, a trochę dlatego że rządzi mu się durnowatym tłumem, podlegającym jego manipulacjom, najlepiej, a taki "produkuje" religia.

A plan dla Polski? ...

Znasz "Folwark zwierzęcy"? Właśnie jesteśmy sceną, na której rozgrywana jest jego akcja. I daję głowę, że potoczy się niemal identycznie. Gdy opadnie kurtyna, będziemy taką sama ruiną jak tam przedstawiona.

Ale jest cień szansy, że wypieprzymy tego wodzusia od władzy wcześniej. Pod jednym warunkiem - NIE WOLNO REZYGNOWAĆ Z ŻADNEJ FORMY OPORU WOBEC NIEGO. ŻADNEJ. I ma to być INTELIGENTNE działanie, a nie bezmyślna śmierć na barykadzie. A więc, tak naprawdę, to wszystko jest w naszych rękach. Musimy w to uwierzyć.
        • adam81w pazerniak na wladze. 16.01.07, 19:58
          jako młody czlowiek melduję, że odrzucimy kaczora od koryta.

ps ciesze sie grgkh ze wierzysz wreszcie w to ze moze byc inaczej.
          • grgkh Re: pazerniak na wladze. 16.01.07, 22:40
            adam81w napisał:

> jako młody czlowiek melduję, że odrzucimy kaczora od koryta.
            >
            > ps ciesze sie grgkh ze wierzysz wreszcie w to ze moze byc inaczej.

Nie wiem, czy wierzę, czy nie wierzę. Z jednej strony to po prostu prognozuję,
            a prognozy moje nie sa zbyt optymistyczne. Z drugiej - nie potrafię być
            obojętny i zawsze przecież zachęcałem do aktywności, choćby tej wyborczej. A
            przecież i tutaj, słowem i w bardzo ograniczonym zakresie, ale "walczę" z
            kaczyzmem. Robię, co mogę. wink

Jeśli nie będziemy walczyć, to może być gorzej, to NA PEWNO będzie gorzej. smile

A przed chwilą w serwisie wiadomości jeden debilowaty kaczek nie potrafił
            właściwie wymówić nazwy państwa europejskiego (wyszło mu MOŁDAWA - a nie
            Mołdowa lub Mołdawia), a drugi z nonszalancją wypowiadał się o zmaianach
            kierownictwa w spółkach skarbu państwa, że "dziwi się, że wciąż są takie, któe
            maja zarządy z poprzedniego układu". A skur... całkowicie inaczej określał swój
            stosunek do takich, politycznych zmian przed wyborami.

A przecież w dekalogu jest "nie będziesz świadectwa..."

Żądny władzy kartofel. Niech sobie nie myśli, że będzie mógł ze wszystkimi
            robić, co zechce. Oj, kiedyś kosę na sztorc postawię i pójdę po wolność dla
            siebie i innych. On już zapomniał, dzięki jakim hasłom dostąpił zaszczytu być u
            steru rządów, ale to my, Polacy wybieraliśmy go. Nie wszyscy. I być może trzeba
            mu będzie kiedyś przypomnieć, że jedyną rolą urzędnika jest SŁUŻYĆ, bo to jest
            służba, dobru obywateli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka