grgkh 01.02.07, 17:50 Żeby nam nie uciekło, to linkuję Abraham Lepper. A z prawej strony tej strony linki do poprzednich jego tekstów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 20:28 Witaj Zbigniewie Woźniaku,chemiku z Gdańska proponowałbym żebyś opowiaedział coś więcej forumowiczom o sobie czy chcesz żebym ja tego dokonał? Odpowiedz Link
xxara Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 20:53 A to kto: TW, Mata Hari? Jako forumowicz stanowczo nie zycze sobie zebys tego dokonywal. Poszukaj sobie jakiegos forum dla paszkwilantow - moze na stronach Instytu Polskiej Nienawisci Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 20:59 Nie z tobą chcę rozmawiać tylko z panem Zbigniewiem Woźniakiem,jest tam pan?? Odpowiedz Link
xxara Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 21:08 > Nie z tobą chcę rozmawiać tylko z panem Zbigniewiem Woźniakiem,jest tam pan?? To wyślij do niego mail. To jest forum otwarte. Każdy ma prawo zabierać głos. I Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 21:30 powiem tak kochani....otóż macie "kreta" na forum,podpowiem żeby szanse były bardziej wyrównane....."kret"- to w terminologii wywiadowczej świetnie zaakamuflowany agent ma wasz szacunek,a pan Woźniak będzie tylko jedną z kilkunastu zdemaskowanych osób Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 01.02.07, 21:58 wku..iacie mnie tym milczeniem....może dla zabawy zacznę od tego że wypiszę listę forumowiczów z ich nickami,imieniem,naziwskiem i miejscem zamieszkania co wy na to? Odpowiedz Link
rkcb Wpisywanie 01.02.07, 22:43 Możesz wpisywać sobie co chcesz - ja nie mam żadnych powodów wstydzić się swoich poglądów i tego co tu piszę. A swoje groźby to możesz sobie spisać na kredowym papierze, złożyć tak, żeby kanty były na zewnątrz i wsadzić sobie tam gdzie słońce nie dochodzi. Pogardzam takimi gnojkami jak ty, którzy posługują się groźbą i szantażem. Apage satana! Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Wpisywanie 02.02.07, 08:49 Też "wiara" i poezja grgkh 26.10.05, 23:41 zarchiwizowany Ateizm ma wiele odcieni, a bywa taki... ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Po ciemnej nocy piękny dzień nastanie, złotego słońca dotknie moja ręka, twój uśmiech niesie cudowne przesłanie i dzieje się tak, że chciałoby się klękać. Zapowiedź szczęścia z twoich oczu płynie i wszystko nagle kołysze się w dali... Jest - jakby wszechświat cały miał zaistnieć po to tylko byśmy dwoje się spotkali. A kiedy znikasz zmieniam się w czekanie, lecz jesteś we mnie - muzyką się stajesz. Byłaś i będziesz mych strun życia drganiem, najczulszą pewnością i pachnącym majem. ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪ Fajne piszesz wiersze to obcych kobiet Zbigniewie. Pozwól że i ja dopasuję się do tego podniosłego klimatu i też odpowiem ci wierszem : "Szumio jodły na gór szczycie kocham disco ponad życie...... Wyrywam damy spod opieki mamy i małolaty spod opieki taty..... Na bramce stoję nikogo się nie boję w tej dyskotece nie ma frajera co by ze mną Zbyszkiem zadzierał" "Szumio jodły na Odpowiedz Link
grgkh Re: Wpisywanie 02.02.07, 11:53 Chcę byś to Ty opowiedział. Chętnie poczytam, co o mnie mówią inni ludzie, a swojej prywatności nie strzegę jak źrenicy oka, bo nie mam niczego do ukrycia, a dowód tego dawałem na tym forum nie jeden raz. To, że z obecną swoją żoną się rozstaję, to tutaj już kiedyś ogłosiłem. Jako wolny człowiek mam prawo dokonać takiego wyboru, a Ty mi niczego nie możesz nakazać. Aha, w rewanżu liczę na zdemaskowannie się demaskatora. )) Odpowiedz Link
grgkh Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 12:10 Dopiszę się i w tym miejscu, by było jasne, co i do kogo mówię. CHCĘ byś Ty "tego" dokonał. Porównamy to z archiwalnymi wpisami na tym forum mojego autorstwa, których nie chce mi się szukać, ale jeśli okaże się, że kłamiesz, to znajdę czas, by to zrobić. Do dzieła. Czyń swą powinność. )) A czy nie pomyślałeś, że zaspokajasz w ten sposób moją próżność popularności? Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 12:40 Szanowny Zbigniewie Woźniaku,chętnie spełnię Twoja prośbę,lecz teraz nie Twa kolei,obiecałem że ujawnię kilkanaście osób z tego forum po imieniu i naziwsku,czynię więc swoją powinność...będę Was ujawniał stopniowo....w gruncie rzeczy jestem Waszym dobrodziejem...bo pomagam Wam wyjść z cienia dyskryminacji...... kolejną osobą jest: adam81w: Adam Lutostański ur 4 listopada 1981,absolwent anglistyki,wielki fan Górnika Zabrze Odpowiedz Link
grgkh Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 13:21 Oczywiście masz świadomość, że publiczne ujawnianie danych osobowych, wbrew woli zainteresowanych, jest prawnie ścigane? To tak na marginesie. Ja się swoich poglądów nie wstydzę. Zna je także część moich znajomych z mojego najbliższego otoczenia oraz miejsca pracy. Pokazywałem im swoje wpisy i znają mój nick. Religię uważam za jedną z największych chorób ludzkości i jestem gotów ją ZWALCZAĆ za każdą cenę. Nie tylko religię. Także i parę innych, odchodzących bardzo powoli w niebyt, schematów archaicznie myślących Polaków. "Atakowanie" mnie od tej strony jest więc śmieszne i żałosne, a zaskutkować może najwyżej wzmożeniem mojej niechęci do tego badziewia i ludzi, którzy się nim posługują. Wychodzimy z cienia, demaskatorze. Tak jak pani Joanna. I mam nadzieję, że jak już się za Twoim pośrednictwem poznamy, to może kiedyś łatwiej nam będzie umówić się na spotkanie w realu. Bywaj. Robisz dobrą robotę. Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 13:42 To Cię musze zmartwić..otóż dokladnie to sprawdziłem to co robię nie jest "ujawnienieniem danych osobowych" w rozumieniu ustawy...to po primo a po secundo...nawet jeśli byś miał rację to nie jest to przestępstwo w rozumieniu Kodeksu Karnego ani Kodeksu Wykroczeń,można jedynie domagać się odszkodowania z tytułu "naruszenia dóbr osobistych" w ramach prawa cywilnego,ale musiałbyś udowodnić że spowodowałem znaczne szkody tym że Cie ujawiniłem (w myśl rzymskiej paremii:"ciężar dowodu spoczywa na stronie,która z danego zdarzenia wywodzi skutki prawne")a taki proces trwałby 10 lat a tak powaźnie to w sumie Cię lubię naprawdę.... Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 14:10 Ale masz rację nie bedę więcej demaskował Was bo tylko tym Wam pomogę zami się zdemaskujcie,nie ma co z Was robić męczenników. papapa nie mam przykemności tu pisać z Wami(kret odchodzi) Odpowiedz Link
grgkh Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 14:18 Ale sam się miałeś "na koniec" zdemaskować. I co? Obiecanki-cacanki? Dałeś słowo. A gdzie honor? Odpowiedz Link
jotkajot49 Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 15:34 Popatrzcie Państwo. Forum dorobiło się własnego "lustratora dla ubogich". Taki Macierewicz-chałupnik plus Wassermann-gawędziarz w jednym. Po kursach, zna obce wyrazy... Odpowiedz Link
xxara Re: Kuba Wojewódzki :))) 02.02.07, 15:51 I w wierszyku sa nawet wątki z seksafery Odpowiedz Link
demaskator1950 Re: Lustrator? 02.02.07, 21:11 w sumie to przepraszam Cię Zbyszku za całą tę szopkę...rzeczywiście mój żart nie był zbyt udany,a żeby zaspokoić Twoją ciekawość tzw Twoją i Adama to wyjawię Ci jak Was rozpoznałem otóź wczoraj czytałem jakąś petycję pt "dziewięciu sprawiedliwych" w sprawie nietolernancji w Polsce którą podpisałeś Ty....(wiedziałem że jesteś chemikiem z Gdańska z Twoich wcześniejszych wpisów) i Adam....(anglista z Warszawy też wiedziałem że jest anglistą i ateistą...potem Adama sprawdziłem na www.grono.net i się zgadzało.... przepraszam Was za głupi żart...i jak widzisz nie jestem wszechwiedzący Odpowiedz Link
grgkh Re: Lustrator? 03.02.07, 10:52 A ja sobie przypominałem, gdzie się ujawniałem z nazwiska. Było kilka takich miejsc w internecie, jakieś logowanie, czasem java ściąga i wyświetla IP komputera wraz z tymczasowym nickiem itd. W moim przypadku jest to całkiem nieistotne, bo nie potrzebuję anonimowości, która miałaby mnie przed czymś chronić. Przed czym? Istotniejsze jest dbanie o sterylność oprogramowania w swoim komputerze, zabezpieczanie się przed atakami robaków, trojanów, wirusów i konsekwencji złośliwego zadziałania włąmywacza. A o to zawsze dbałem, niemal przesadnie, choć i tu zdarzyły mi się kiedyś drobne potknięcia. W Twojej "zabawie" nie potrafiłem przewidzieć, co jeszcze szykujesz, ale - jak zauważyłeś pewnie - nie wpadłem w panikę. No i jesteś jeszcze, jeśli masz resztki HONORU , winien nam dokładniejsze "zdemaskowanie" siebie. )) Odpowiedz Link