Gość: Rafal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 17:12 Czy ktoś leci może do Marhaby z Pyrzowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna1965-1 Re: Marhaba Club 27.06 IP: *.chello.pl 25.05.10, 19:08 hejka , ja lece do tego hotelu marhaba club ale teraz 28 maja napisze jak , jak wroce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Marhaba Club 27.06 IP: *.zghboleslaw.net 26.05.10, 09:47 Czy lecisz do nowego lotniska w Enfidha,Czy Monastir? Napisz po powrocie jakie wrazenia z hotelu i okolicy.Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna1965-1 Re: Marhaba Club 27.06 IP: 193.46.186.* 26.05.10, 13:37 lece do monastiru , zdam po powrocie pelna relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna1965-1 Re: Marhaba Club 27.06 IP: 193.46.186.* 08.06.10, 13:35 witam , jak obiecalam pisze o pobycie w Sousse w hotelu marhaba Club. Lot i odprawy bardzo sprawne. Miejscowosc hmm taka sobie ale hotel spelnia oczekiwania . ponoc jeden z lepszych w Sousse, nawet wycieczki chodzily go zwiedzac. Na Medina dosc daleko pieszo ponad 50 min. ale mozna isc troche krotsza droga. W hotelu maja zwyczaj brac kase za lepszy pokoj, daj 5 dolarow i dostaniesz fajny pokoj. Na 4 pietrze sa najlepsze. Basen fajny ale jak ja bylam to 2 dni padalo i na 3 dzien bylo zimno . Wez cos z dlugim rekawem i dlugie spodnie. Jak masz pytanie to pisz , chetnie odpowiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: Marhaba Club 27.06 IP: *.zghboleslaw.net 09.06.10, 10:39 Witam,dzięki za odpowiedz.Więc pokoje na 4 piętrze ok,a jak z 3 piętrem? Bo podobno na 1 i 2 niezbyt? Czy 5$ wystarczy na recepcji? Czy w pokojach są lodowki,sejf? Jak wypadają restauracja i posiłki. Jakim charterem leciałaś i na jakie lotnisko? Z góry wielkie dzieki za odpowiedzi (podpowiedzi).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna1965-1 Re: Marhaba Club 27.06 IP: 193.46.186.* 09.06.10, 12:20 hejka. ja ze wzgledu na mame mialam pokoj na 1 pietrze i byl bardzooo fajny z widokiem na basen z oddali na morze wsrod pieknych palm. Dalam 5 dolarow portierowi i dostalam "charoszyj " bo tam sami rosjani bywaja.W pokojach niektorych sa lodowki - na 4 pietrze napewno ale jesli masz All onclusive nie jest ci potrzebna. Wode mineralna tez dostajesz w butelce w barze w holu w ramach All.i zawsze wszystko zimne. Do Monastiru lecialam tunezytjskimi liniami - swietnie pilotowali. a spowrotem PLL LOT i bylo gorzej bo byly turbulencje. z monastiru do hotelu jedzie sie ok 1 godz bo po drodze rozwozi autokar do innych hoteli. Restauracja jest siwetna ale dosc duszno , jedzenie natomiast rewolka poprostu zjadalam po 2-3 obiady i kolacje. Piwo bardzo mi smakowalo, a jak bralam whysku z cola to od razu mowilam " Dubyl whyski and cola " hihi bo zawsze wiecej nalali tej whyski pozdrawiam pytaj nadal jak cos Ci sie nasunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Marhaba Club 27.06 IP: *.zghboleslaw.net 10.06.10, 08:43 Witam,dzięki z góry.A jak oceniasz plaże? Czy są jakieś polskie programy w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna1965-1 Re: Marhaba Club 27.06 IP: 193.46.186.* 10.06.10, 11:01 Witaj ., plaże sa piekne tak jak w Polsce a woda ciepla az milo sie wchodzi i daleko daleko jest plytko . Mozna pojezdzic na bananie i polatac na czymś takim jak lotnia , ktorą ciagnie motorowka. Ja nie mialam polskiego programu w innym hotelu ponoc byl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś