Dodaj do ulubionych

Zdjecia plaży i morza

IP: *.as.kn.pl 18.07.10, 17:42
Witam , lecę z last minute i mam do wyboru albo hotel Kheops albo Kilma i
tutaj prośba do tych którzy tam byli , nigdzie nie mogę się doszukać zdjęć
plaż i morza z tych hoteli , możecie jakieś wstawić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: don't nick! Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.10, 17:56
      Zainstaluj Google Earth i jak przybliżysz wybrzeże w danym miejscu, to są powstawiane fotki przez ludzi, które możesz podglądnąć.
    • Gość: Małgosia Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.as.kn.pl 18.07.10, 19:13
      dzięki , ale za wiele nie pomogło , nie mam tam takich realnych fotek , wiec
      proszę jak ktoś ma fotki to nie prześle kilka
      • Gość: don't nick! Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.xdsl.centertel.pl 18.07.10, 19:53
        A jakie, namalowane to są? :-) Mi nie chodzi o obraz z satelity, tylko o normalne zdjęcia, jakie ludzie "doklejają" w danych miejscach, np.
        www.panoramio.com/photo/12532668
        Na linku powyżej jest też mapka po prawej i zobacz, że Kheops nie leży nad samym wybrzeżem.
        • Gość: Anq26 Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 01:38
          Ogólnie to oba hotele nie powalają...Ale Kilma jest w fajniejszym miejscu i przy
          ładnej plaży. Kheops nieco wyższy standard ale znacznie gorsza plaża (na
          ładniejszą trzeba kawałek podejść) i miejscowość.

Tu masz zdjęcia Kilmy i jest zdjęcie plaży w katalogu Andrzeja
          oceniacz.pl/hotel/1546/kilma/zdjecia
          Tu masz też dużo zdjęć:
          tripadvisor.com/LocationPhotos-g297943-d551090-w9-Kilma_Hotel-Hammamet.html
          plaża koło Kilmy (do plaży jakieś 500m):
          commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/14958142.jpg

Tu masz zdjęcia Kheopsa i zdjęcie plaży jest w katalogu Kamili
          www.oceniacz.pl/hotel/76/kheops/zdjeciatripadvisor.com/LocationPhotos-g317086-d1169514-Kheops_Dolce_Vita-Nabeul.html
          www.easygo.pl/opinie/tunezja/kheops-5d.html?zdjecia,53996
          plaża koło Kheopsa (do plaży jakieś 350 m terenem hotelu Les Piramides):
          commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original
          www.panoramio.com/photo/14725349
          • Gość: Małgosia Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.as.kn.pl 20.07.10, 10:07
            Dziekuje
    • Gość: jotkal1 Re: Zdjecia plaży i morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 11:57
      Tutaj znajdziesz udostępnione przez turystów zdjęcai, wraz z
      opiniami, a niejednokrotnie filmikami z poszczególnych hoteli
      www.holidaycheck.pl/
      Wpisz tylko w wyszukiwarke nazwę hotelu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka