Dodaj do ulubionych

Medi Sea 17.09.2010

IP: *.router6.tygrys.net 28.08.10, 11:43
Witam, czy ktoś mógłby napisac bieżące opinie o hotelu medi sea wybieram się
tam w połowie września.jeśli posiadają państwo jakieś świeże zdjęcia to
poprosze na maila maciejlis1@wp.pl. z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: agata Re: Medi Sea 17.09.2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.10, 17:52
      wrocilam z tamtad w czwartek i strasznie tesknie ;( zreszta nie
      tylko ja ale praktycznie wszysycy ktorych tam poznalam i mam kontakt
      po powrocie. moge wyslac zdjecia hotelu na @ jesli chcesz
      • Gość: lisek Re: Medi Sea 17.09.2010 IP: *.router6.tygrys.net 28.08.10, 22:39
        jeżeli mogę prosic o wysłanie to bardzo chetnie pozdrawiam
    • Gość: Adrian Re: Medi Sea 17.09.2010 IP: 178.56.54.* 13.09.10, 23:24
      Witam. Wybieram się do M.Sea 17.09.10 - wylot z Krakowa. Jadę pełen entuzjazmu i ochoty na odpoczynek w pełnym słoneczku ;))
      • Gość: ada Re: Medi Sea 17.09.2010 IP: 79.167.198.* 21.09.10, 09:39
        medi sea
        medi sea
        witam
        bardzo proszę tych, którzy niedawno wrócili z hotelu Medi Sea oopinię ntrezydenta / rezydentki. Niedługo się wybieram i chciałabymzaczerpnąćinformacji czy to ktoś rzetelny :)Chodzimi czy ona naprawde tak postępujezadaje się z arabami i nie dba oturystówzauważyła coś takiego pani ?ja znalazłem takie opiniecyt.A co doPani rezydent (A.Stępień) to by można było długie elaboratypisać. Osobaniekompetentna dla której nie jest ważne dobro gościhotelowych a tylkowłasna posada... Z resztą dała raz do zrozumienia żenie zainterweniuje wjakiejs sprawie dotyczącej problemu gości ponieważcyt. \"Boję sięutraty pracy\". Nie rozumiem czemu tacy ludzie na siłepracują na takichstanowiskach skoro ewidentnie się do tego nie nadają ;/._*Rezydentkatrzyma stronę Arabów i nie chce w niczym pomóc. Zachowujesię, jakbybyła na ich usługach (zresztą cóż się dziwić skoro spotykasię z jednym znich)*_to prawda?z tego link...www.easygo.pl/opinie/tunezja//medi-sea-g01.htmlZ góry dziękuję!p.s. chce sie za pytac Fethi kto to taki?bo słyszałem o nim ze jest bardzo uprzejmy i pomaga???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka