Dodaj do ulubionych

Zouheir z Hammametu

26.09.10, 21:01
Witam.
W zeszłym roku poznałam chłopaka w Hammamecie, jest kierowcą w firmie Prima Tours, ma na imię Zouheir.
Polubiliśmy się, wymieniliśmy nr telefonów i do dnia dzisiejszego jesteśmy w stałym, częstym kontakcie.
Mam pytanie,czy ktoś może Go zna? Ciekawa jestem,jaki to człowiek.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam wszystkie Zakochane, ewentualnie Zauroczone... w Tunezji :-)
Obserwuj wątek
    • barakudka80 Re: Zouheir z Hammametu 06.11.10, 22:16
      Kochani,napiszcie mi,czy ktoś go może kojarzy...
      • recznik.frotte Sedes z Bakelitu 16.11.10, 03:58
        Barakudko,

Zouheir jest czlowiekiem cudownym i bez wad. Czas swoj dzieli miedzy kreceniem
        kolkiem, modlitwa i tesknota do poznanej w lecie Polki. Panuje powszechna opinia,
        ze Ty i tylko Ty jestes kobieta jego arabskiego zycia. O czasu rozstania sie z Toba
        zamyka oczy i modli sie gdy zobaczy atrakcyjna kobiete wsiadajaca do jego autobusu.
        Jest staly w uczuciach i wierny. Rano i wieczorem wypisuje do Ciebie milosne
        listy patykiem na piasku i wersety z Koranu. Ma sie dobrze, chociaz ostatnio
        schudl bardziej z powodu trawiacej go tesknoty. Jego jedynym obecnie marzeniem
        jest to abys przyleciala ponownie jak najszybciej. On juz tak dluzej nie moze...

Kiedy przylatujesz?

Pozdrawiam,

recznik(frotte)
        • barakudka80 Re: Sedes z Bakelitu 16.11.10, 20:30
          Ufffffffffffff.....
          Nawet nie wiesz,jak mi ulżyło. Tak bardzo bałam się, że on mnie nie kocha i że jestem jedną z wielu.
          Jestem Ci ogromnie wdzięczna, dzięki Tobie jestem już przekonana co do mojej przyszłości: wiem, że mogę zacząć się pakować,rezerwować bilet, bo ON tam na mnie czeka.
          A teraz,czym prędzej zaczynam szukać jakichś porad, jak załatwić NASZ ślub - pewnie jutro pojadę do ambasady.
          Jesteś ANIOŁEM - dziękuję.
          • recznik.frotte Re: Sedes z Bakelitu 16.11.10, 23:32
            Milo mi przeogromnie, ze moglem przekazac bardzo dobra wiadomosc.
            Gdybys jeszcze miala jakies pytania na ktore bede mogl odpowiedziec
            to zrobie to z przyjemnoscia.

Niesmialo zwroce Tobie uwage, ze ewentualne formalnosci zalatwia sie
            w konsulacie a nie ambasadzie. Dziewczyny w pospiechu myla te dwa
            pojecia. Ambasady zajmuja sie sprawami panstwowymi a konsulaty
            sprawami personalnymi. Ty wiec jutro pojedziesz do konsulatu.

W sprawie Twoje przyszlosci bede mogl pomoc Tobie dopiero pod koniec
            miesiaca. Kolega pozyczyl ode mnie szklana kule i zwroci w tym terminie.
            Bede mogl wowczas do niej zajrzec i potwierdzic, ze przyszlosc Wasza
            bedzie cudownie krysztalowa. Tecza i miraz. Bedziecie mieli liczne
            stada wielbladow i czworke dzieci. Plec przepowiem po otrzymaniu kuli.

Jestem pol-aniolem.

Serdecznie pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka