Gość: kolo1111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 08:44 jak w temacie .My lecimy z Sun&Fun 01-05-2011 dwie rodziny 2+1 i 2+2 hotel El Mouradi Port el K z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Lista wylotowa Tunezja Maj 2011 IP: *.portnet.pl 03.03.11, 08:58 My (4 os) od 18 maja z W-Wy , Oasis , Kierunek -Monastir, Hotel Skanes serail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Statek do Młocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 09:04 Kogo to obchodzi dokąd lecicie, skąd jesteście i jaką wielkość ma wasze owcze stado? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Statek do Młocin IP: *.portnet.pl 03.03.11, 11:56 po jaką cholerę tu wchodzisz jesli cie to irytuje.. dryfuj na forum dla buraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Statek do Młocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 15:33 Śmieszy mnie to, nie irytuje. Ludzie wyrywają się na urlop aby odpocząć i jeszcze przed wyjazdem zbijają się w kierdel żałosnych owiec. Proszę, powiedz mi dlaczego powinno mnie obchodzić kiedy lecisz i gdzie nudny jak flaki buraku? O czym chcesz rozmawiać wczasowiczu all inclusive? O grzybie w twojej hotelowej łazience? O staniu w kolejce do hotelowego żarcia? A moze będziesz chciał po południu wpaść na kawę, nudziarzu. Spadaj i leć sam/sama. Guvno mnie twój tani lot obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo1111 Re: Statek do Młocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 19:40 KURCZE -NAPRAWDE Z ciebie BURAK !!!gościu yyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: Statek do Młocin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 21:04 Ja jestem burak cukrowy i nie chcę lecieć z burakami pastewnymi. Przestańcie zawracać dvpę z tymi kto, kiedy i dokąd leci owce buraczane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Statek do Młocin IP: *.portnet.pl 04.03.11, 12:14 Do : yyyy Nie wchdzę na twoje durne posty i nie komentuje idiotycznych wypowiedzi, wiec skoro ci temat nie leży badz wywoluje torsje , nie wchodz tu- zdrowszy bedzie z ciebie cukier. Ponadto mało mnie obchodzi twoje zdanie i komentarze. Ten watek jest dla wyjeżdzajacych w konkretne miejsce a nie sfrustrowanych matołków. Twojej dupy nie mialam zamiaru zawracać. Dodam jeszcze ze twoja tendencja do oceniania kto co i za ile mam nadzieje kiedyc odwroci sie przeciwko tobie. Nara wiec i buszuj po swoich wątkach , i tam zwołuj dyskutantów na swoim poziomie. Tu nich nie znajdziesz , za wysokie progi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Czekanie na Godota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.11, 17:49 Prędzej zestarzejesz się niż ktoś zdecyduje się z wam, zbijajacymi się w stado, matołkami polecieć. Zamieszczaj swoje rozpaczliwe posty kto, gdzie i skąd leci. Czekaj na Godota. Ewentualnie się przyczołga, sierotko zarzygana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak niejadalny Tunezja 5.05. IP: *.centertel.pl 29.03.11, 15:22 My lecimy 5 maja na Djerbe do hotelu Sidi Mansour. 2 + 1 Odpowiedz Link Zgłoś
jolantas1955 Re: Tunezja 5.05. 29.03.11, 15:51 Miałam lecieć do tego samego hotelu, ale wyloty na Dżerbę są teraz tylko z Warszawy, więc zaproponowano mi Monastyr - hotel Helya Beach&Spa. Lecę już 28 kwietnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski polak Kogo to, qrwa, obchodzi... IP: 65.210.104.* 29.03.11, 16:14 ... kto z was, owce, leci, kiedy i gdzie. Kupcie sobie neonowe wdzianka polskie barany. Odpowiedz Link Zgłoś