Dodaj do ulubionych

Hotel Paradise Palace sprawa pilna

IP: *.spray.net.pl 12.04.11, 11:11
Witam.
Chcemy jutro robić rezerwację do tego hotelu. Jedziemy z 3 latkiem.
I teraz pytanie co wybrać bungolow czy pokój z widokiem na morze ?
W biurze polecała pokój ale tak myślę czy nie lepiej z dzieckiem w ogrodzie.
Tylko podobno przysznice jakieś przezroczyste ?
Proszę osoby które tam były o jakieś rady
Obserwuj wątek
    • Gość: Aliszja Re: Hotel Paradise Palace sprawa pilna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 12:33
      ja tam byłam! Hotel super!!!!! Polecam pokój w budynku głównym, trochę lepszy standard i wygodniejsza łazienka... w bungalowach też fajnie ale według mnie mniej intymności i łazienki wydzielone z pokoju. A pozatym CUDOWNA plaża, przepyszne jedzenie i bardzo czysto! To naprawdę super hotel.
      • Gość: asia Re: Hotel Paradise Palace sprawa pilna IP: *.ip.netia.com.pl 13.04.11, 11:42
        Ja również z czystym sumieniem polecam, byłam w budynku głównym i z moich obserwacji uważam, że standard był nieco wyższy w budynku niż w bungalowach, łazienka w bungalowach rzeczywiście wewnątrz pokoju, z wydzieloną zasłonką, dla pary jak najbardziej fajna sprawa, z dzieckiem już nieco gorzej, ale hotel rewelacja
        • roann Re: Hotel Paradise Palace sprawa pilna 15.04.11, 09:48
          A ja mam tylko takie zapytanie czy w tym hotelu jest brodzik dla maluchów bo nigdzie nie moge znależć taj informacji moja córcia ma 2,5 teraz i jest to dla mnie wazne
          • topodpoczynek.eu Re: Hotel Paradise Palace sprawa pilna 18.04.11, 13:01
            Z tego co wiem nie ma tam takiego małego brodziku dla dzieci tylko basenik, gdzie w najpłytszym miejsc jest ok 0,5 m głębokości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka