Dodaj do ulubionych

Hotel Les Pyramides

20.06.11, 11:08
Witam wszystkich:))
Chciałam się dowiedzieć czegoś na temat tego hotelu , może ktoś ostatnio wrócił stamtąd?Jak z czystością w tym hotelu i jakie jest jedzenie?Czy żeby dostać lepszy pokój warto dać pani w recepcji dolary,czy to jest bez znaczenia ?Z góry wszystkim dziękuję.
Obserwuj wątek
    • wicha2008 Re: Hotel Les Pyramides 20.06.11, 11:18
      Zapomniałam dodać hotel w miejscowości Nabuel.
      • Gość: Ritka989 Re: Hotel Les Pyramides IP: *.play-internet.pl 20.06.11, 16:06
        Hotel w porządku. Bez rewelacji i luksusów, ale jak na taką cene, chyba nawet powyżej oczekiwań. Jedzenie ok, warto jednak wykupić all, dopłaca się trochę, a potem można bez ograniczeń i na miejscu się już nie wydaje. Czystość... w pokojach zachowana, w holu równiez, jedynie plaża pozostawia troche do życzenia, ale to jednak Afryka. Lokalizacja b. dobra. Blisko do wielu atrakcji turystycznych. Animacje świetne, pierwsza klasa, ciężko je właściwie ogarnąc do końca, i mam wątpliwości czy podczas dwutygodniowego pobytu ktoś da radę uczestniczyć w absolutnie wszystkim. Ogólnie, jak na taką cenę - zadowalający, miły hotel. AAAAA.. na recepcji raczej jest Pan, a nie Pani, i 10 dolarów w paszporcie nie zawadzi, do tego oczywiście olśniewający uśmiech ;) U niektórych pewnie sam uśmiech wystarczy :)
        • wicha2008 Re: Hotel Les Pyramides 25.06.11, 22:37
          Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
          Jedziemy 30.06 już się nie mogę doczekać;)
          Zarezerwowaliśmy jeszcze 2dniową Saharę i Kartaginę w Sahelu mam nadzieję że dobry wybór.
    • Gość: moni Re: Hotel Les Pyramides IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.11, 15:32
      ja własnie wróciłam z wczasow hotel ok nie trzeba dawac zadnych dolarow ja dalam inie potrzebnie jezeli nie pasuje pokoj zwrocic sie do rezydentki lub do szefa z zamiana nie ma problemu .Moga byc prusaki jest to naturalne w tym kraju o czym sie przekonałam wystarczy but i po sprawie .Jedzenie rewelacyjne bardzo duzo ,my mielismy al nie szlo tego wszystkiego przejesc i przepic .Moje dzieci nie chca nigdzie indziej jechac za rok tylko tam .Wspaniali animatorzy po prostu bomba chyba nasze najlepsze wakacje .Dzici lat 10 i 15 mielismy ich z glowy od godziny 10 do 24.my bylismy z biura sun fun wspaniala pani rezydentka monika wszystko zalatwi kazdy problem .Milego wypoczynku hotel godny polecenia za takie piniadze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka