Gość: Marika IP: *.ghnet.pl 10.08.11, 10:11 Co warto zwiedzić w Sousse i okolicach? Czym najlepiej podróżować? Na co warto zwrócić uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: & Re: Sousse IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.11, 23:01 poczytaj przewodnik jakikolwiek.Full info ;) Zbyt rozległy temat .Poszukaj na forach turystycznych przy portalach podróżniczych. Ostatecznie wujek G wyrzuci kilkanaście pozycji na wpis "sousse" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marika Re: Sousse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 10:14 Czytałam już:) Natomiast jest tam wszystko i nic. Wiem jakie zabytki są w okolicy ale zapewne nie wszysto warto zobaczyć stąd też moje pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Sousse IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 00:11 W samym Sousse - Medina, w okolicy - Port El Kantaoui. Moim zdaniem najlepiej podróżować kolejką (np. do Portu) albo tuk-tukiem. W Medinie nie wyjmować aparatu ani portfela będąc pod obserwacją miejscowych, jeśli się nie umie/nie lubi targować lepiej kupować w sklepach niż na bazarach, nie brać niczego od osób wciskających coś na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś