Gość: renata IP: *.ip.netia.com.pl 20.06.13, 23:27 Czy ktoś leci do Hersonissos z Oasis tours 07.07.2013. Nie wiem, czy wpłacać dalszą część pieniędzy? Czy biuro upadnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek.dumle Re: oasis tour 21.06.13, 00:49 Może nie... może tak... Może da się kartą zapłacić... Odpowiedz Link Zgłoś
yebak_teoretyk Re: oasis tour 21.06.13, 13:01 w Travelplanet ostrzegali przed tym biurem. Nie zazdroszczę sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: oasis tour IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 10:17 sytuacja niedopozazdroszczenia to taki ryzyk fizyk biuro ma powazne problemy poczytaj na rzeczpospolitej co sie dzieje www.rp.pl/artykul/1018640.html osobiscie decyzje uzaleznilabym od tego ile wplacilam wczesniej kasy jak malo, zmienilabym biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: oasis tour IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.13, 14:31 Dzięki. Od pieniędzy ważniejsze jest poczucie bezpieczeństwa. spakuję walizki i poszukam czegoś z last minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: oasis tour IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 14:39 mysle ze to dobry pomysl to biuro nie wrozy nic dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oasis tour IP: *.ip.netia.com.pl 30.06.13, 12:19 Jestem przerażona opiniami mam lecieć z tym biurem 07.07.2013 do aqua sun village wpaciliśmy całą sume nie ma już odwotu ktoś leci też? Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: oasis tour 30.06.13, 14:31 Czy padnie czy nie padnie tego nie wie nikt, fakt niezaprzeczalny że Oasis ma ostatnio fatalną prasę i śmierdzi to robotą konkurencji na kilometr. Dla pocieszenia powiem, że wróciłam z nimi w czwartek z Hammametu i było kapitalnie. Zero opóźnień, loty przyjemne a hotel bajka. Rezydentka Monika to po prostu skarb. Na kilkadziesiąt wyjazdów z różnymi biurami tak miłej, profesjonalnej i doświadczonej osoby jeszcze nie spotkałam. W hotelu była prawie codziennie wszystkim służąc pomocą w niemalże każdej sprawie. Podsumowując, jak nie padną do końca sezonu to na 100% jadę z nimi we wrześniu znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: oasis tour 30.06.13, 15:15 Gość portalu: gość napisał(a): > Jestem przerażona opiniami mam lecieć z tym biurem 07.07.2013 do aqua sun villa > ge wpaciliśmy całą sume nie ma już odwotu Jak nie ma odwrotu to już możesz się odstresować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oasis tour IP: *.ip.netia.com.pl 18.07.13, 21:48 Witam byłam i powiem tak przełożyli nam wylot z Poznania do Warszawy ale miałam prawo zrezygnowac bez ponoszenia konsekwencji oprocz tego wszystko super zero problemów. Dowiedziałam się pozniej, że często przekładaja na Warszawe bo zamało osob leci nie wiem ile w tym prawdy ważne, że będe długo miło wspominać wakacje na Krecie :) Odpowiedz Link Zgłoś