Dodaj do ulubionych

Minotel djerba ?

31.07.13, 11:30
Witam. Proszę o opinie o hotelu bo strasznie ich mało w necie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ka122 Re: Minotel djerba ? IP: *.wam.com.pl 09.08.13, 08:12
      Nikt nie był w tym hotelu w ostatnim czasie/.?? Szkoda:(
      • Gość: gość Re: Minotel djerba ? IP: *.radom.vectranet.pl 10.08.13, 00:14
        wakacje były ok, zależy na co się nastawiasz, pamiętaj że to tylko 3 gwiazdki i nie ma co się spodziewać Don Perigno na powitanie, ale za to obsługa się stara... :)
        za każdym razem kiedy chcieliśmy wymienić pokój, a było ich trzy, w trakcie naszego tygodniowego pobytu i raczej nie były one spowodowane naszymi wygórowanymi wymaganiami.
        dlatego miej to wszystko na uwadze płacąc za wycieczkę do Minotelu i nie daj się oszukać (jak niektórzy nasi rodacy :))
        • ka122 Re: Minotel djerba ? 10.08.13, 09:56
          Nie nastawiam się na czerwony dywan bo wymagająca nie jestem:) ale co masz na myśli pisząc o oszukiwaniu.? Czemu pokój zmieniales tyle razy? Czy są napoje na płazy w wersji All. Czy plaża czysta, czy leżaki płatne? Jak jedzenie, animacje. Takie podstawy..:)
    • Gość: cartoo Re: Minotel djerba ? IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.13, 15:26
      Ja się wybieram z narzeczoną 5 września na dwa tygodnie do tego hotelu. Mam nadzieję że będzie wszystko ok :) Nie oczekujemy luksusów, ale mamy nadzieję, że hotel będzie zadbany i czysty.
    • Gość: Anka Re: Minotel djerba ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.13, 19:07
      NIE POLECAM!!! Właśnie wróciliśmy z tego hotel ( na szczęście po tygodniach awantur wszyscy Polacy zostali z tego hotelu przeniesieni do innego). Brak klimatyzacji w całym hotelu, codziennie w różnych godzinach brak wody i prądu. Codzienna walka o stoliki+krzesła+zastawę, itd (tzw. wakacje "SURVIVAL":). Po uzyskaniu zastawy... brak jedzenia... Brud na stołówce (restauracją tego nie można nazwać), wszędzie muchy i sterty nie zmywanych naczyń. Ogólnie obsługa nie radziła sobie z taką ilością gości. Brak przekąsek lub w znikomych ilościach (np. 24 szt naleśników na ok. 200-300 osób). Puste stoły na śniadaniach kontynentalnych (chyba że ktoś wstał ok. 6:30 to mógł spokojnie coś zjeść). W późniejszych godzinach na stole zostawała sama ... kapusta:) Muszę powiedzieć że było "ciekawie". Bar na plaży= 3 butelki napoju w małej budce (ale zawsze te napoje były w przeciwieństwie do baru przy basenie, który zazwyczaj był zamknięty). Baseny brudne, część zjeżdżalni nieczynnych. Nie mam siły pisać więcej co tam się działo. N I E P O E C A M!!!
      • Gość: cartoo Re: Minotel djerba ? IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.13, 21:56
        Czy jesteście w posiadaniu jakiś zdjęć? Mogę ewentualnie prosić o kontakt mailowy w celu przesłania więcej informacji? Mam wykupione wczasy w tym hotelu od 05.09 na 2 tygodnie. Najprawdopodobniej jutro jadę do eximu w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Bardzo proszę o kontakt : artureeq@tlen.pl
        Z góry dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka