sch77 15.06.14, 15:39 Prosze o polecenie biura oraz dobrego hotelu na Djerbie. Wybieram się pierwszy raz wiec każda informacja bedzie cenna. Zalezy mi przede wszystkim na dobrych warunkach, basenach i pieknej plazy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wjuga Re: Djerba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.14, 10:54 Ja jadę z Itaką do Calimera Yati Beach od 16.07. Może ktoś jeszcze w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Djerba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.14, 14:13 Jadziecie czy lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjuga Re: Djerba IP: *.internet.piotrkow.pl 09.07.14, 12:03 Raczej nie w nosisz nic do dyskusji. ... byłeś tam? Będziesz? Aaa aa .... chciałbyś być. .. tak mi przykro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superslaw Re: Djerba IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.14, 14:02 dziś wróciłam z Diana Rimmel polecam hotel bardzo gorąco..dobre jedzenie, swietna obsługa fajna plaża..Djerba jest boooska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjuga Re: Djerba IP: *.toya.net.pl 09.07.14, 17:47 ja do Calimera Yati się wybieram i mam nadzieję że będę tak samo zadowolona jaj ty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superslaw wjuga IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.14, 12:00 czytałam poniżej ze obawiasz się problemów żoladkowych, ja mam bardzo wrażliwy żoladek do tego niestety mam zespoł jelita drażliwego bardzo reaguję na to co zjem ...na zmiane tez ..w Egipcie oczywiście zlapalam zemste faraona ( tylko ja moje dzieci i mama nie) a tu piłam drinki z lodem , wino z lodem...jadłam owoce i nic mi nie było takze się nie martw.A na ile jedziesz? Ja byłam dwa tygodnie jestem super zadowolona ..tydzien to mało jednak ..tylko jak przyjechałam i zobaczyłam tą pogode buuuuu...tragedia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wjuga Re: wjuga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 08:05 lecę na 2 tygodnie. Bierzemy od jakiegoś czasu probiotyki i mam nadzieję że na Djerbie nic nas nie złapie. Od jakiegoś czasu przed wakacjami robimy sobie taką kurację właśnie i udało się :-) W Tunezji, Egipcie, Turcji nas to ustrzegło od zemsty... choć ludzie troszkę chorowali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superslaw Re: wjuga IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.14, 18:00 Ja przed egiptem tez zrobilam kuracje probiotykowa ja dzieci i moja mama-niestety zalatwilam sie salata zielona.Jesli jednak kiedykolwiem zdarzyly by sie wam problemy(mam nadzieje ze nie)to najlepiej kupic tam ich leki nie polskie mi w egipcie nifuroksazyd nie pomogl tylko ich entodic:))milego urlopu ..dwa tygodnie super:)) Odpowiedz Link Zgłoś