Dodaj do ulubionych

Animatorzy z Caribbean World Nabeul

01.10.13, 20:39
Co o nich sądzicie?:)
Obserwuj wątek
    • biurystka Marzenia o animatorach 02.10.13, 10:49

Nie zajmujemy sie mysleniem o animatorach. Ty tak?
      • mikimoko Re: Marzenia o animatorach 02.10.13, 11:35
        Pytam z czystej ciekawości skoro się nie zajmujesz to po co odpisujesz? Pozdrawiam:)
      • firfax Re: Marzenia o animatorach 02.10.13, 11:45
        Pisz za siebie nie za wszystkich.Temat przewodni jest faceci z wakacji więc Animatorzy też się zaliczają do nich.
        • leila.ben.ali Re: Marzenia o animatorach 02.10.13, 14:36
          A co Ty sadzisz?
          • firfax Re: Marzenia o animatorach 18.10.13, 22:48
            Jeśli chodzi o animatorów z tego hotelu w większości fajni ludzie,osobiście utrzymuję kontakt tylko ze Scoobym ;)
            • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 21.10.13, 16:02
              No to nie jestes sama bo ja tez utrzymuje z nim kontakt;p
              • firfax Re: Marzenia o animatorach 21.10.13, 18:56
                Hah wcale mnie to nie dziwi z tego co się orientuje utrzymuje kontakt z wieloma dziewczynami,a mojej koleżance nawet wyznawał dozgonną miłość przez neta :D:P
                Na szczęście ja mam z nim relacje typowo koleżeńskie ;)
                • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 22.10.13, 14:39
                  Z mojej strony to tez sa relacje typowo kolezenskie:)
                  Chociaż mi również wyznawał miłosc:D Widocznie jest bardzo kochliwy:D
                  • firfax Re: Marzenia o animatorach 22.10.13, 15:20
                    Wiadomo że nie można wierzyć w ich zapewnienia o miłości bo to pewnie słyszy co druga dziewczyna :P A koleżeńska relacja jest bezpieczna :)
                    • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 22.10.13, 17:02
                      Dokładnie tak:) Przykro to stwierdzic ale oni wszyscy sa tacy sami chodzi im o dobra zabawe i kase. A szkoda bo na pierwszy rzut oka to fajne chlopaki
                      • firfax Re: Marzenia o animatorach 23.10.13, 22:55
                        Niestety ale zgadzam się z Tobą,a w jakim okresie byłaś w Tunezji?:)
                        • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 13:01
                          Wróciłam 3 pazdziernika bylam tam 2 tyg a Ty z koleżanka?
                          • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 15:31
                            My wróciłyśmy 19 września,byłyśmy tylko tydzień :P
                            • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 17:56
                              Minełysmy sie:) No to Scooby szybko sie zakochał ponownie ha ha:D
                              • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 18:18
                                Hah no najwyraźniej:D Chociaż do mojej koleżanki zaczął dopiero pisać jakoś początkiem października(wiem bo widziałam całe rozmowy), "I wont just you" hehe "I miss you" " live with you" "habibi" to praktycznie w każdym zdaniu :D:D:D
                                • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 19:22
                                  Ha ha do mnie identycznie tak samo. Masakra co za chłopak:D
                                  Do kazdej "habibi" zeby imienia przypadkiem nie pomylic:D
                                  Mysle ze sporo jest tych dziewczyn, jak on to ogarnia?:D
                                  • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 19:45
                                    Masakra :d Właśnie o tym samym pomyślałam z tym "Habibi",a Ciebie też chciał z powrotem do Tunezji zaciągnąć i ugościć w domu? :P:P:P Siedzi całymi dniami i nocami na fejsie i bajeruje laski ^^ Tylko jaki ma w tym cel..a taki się wydawał szczery w hotelu hahaha ;)
                                    • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 20:34
                                      Ha ha tak chce zebym tam wrocila do niego:D
                                      Ale z niego czarus jest:D w hotelu nie spuszczal mnie z oka ciagle byl obok zaczepial wspolne wieczory dyskoteki...jak wyjechalam caly czas pisze . Po co? a slyszalas smutna historie o chorobie jego mamy?
                                      • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 20:54
                                        Oj tego nie słyszałam chyba jeszcze nie jestem na tym etapie..
                                        Właśnie ostatnio do mnie pisał żebym do niego przyjechała bo jest taki samotny :D:D:D
                                        W takim razie musi mieć tą samą gadkę do każdej jednej,ale jak widać nie każda daje mu się zbajerować hehehe normalnie już Cię lubię!!:D
                                        • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 21:11
                                          Wiesz bo na to wszystko co on pisze biore dużą poprawke.
                                          A jak tam Twoja kolezanka uwierzyła mu? czy tez podchodzi do tego z dystansem?
                                          • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 21:15
                                            wiesz co widze ze tu chodzi o cos innego jak moge Cie znalesc ? nie chce zebys tu pisala imie i nazwisko rozumiesz mnie?
                                            • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 21:18
                                              zeke.xy@wp.pl mój e-mail ;)
                                              • blondyna1904 Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 21:52
                                                nie moge wyslac wiadomosci na tego maila
                                                • firfax Re: Marzenia o animatorach 24.10.13, 22:00
                                                  Dostałam ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka