Dodaj do ulubionych

Szampony z tfalem

03.06.14, 11:05
Będąc w Tunezji warto kupić szampony z tfalem. Za butelkę 0,75 litra zapłaciłem niecałe 4 dinary czyli 8 zł. U nas widziałem butelkę 0,5l za 80 zł. Można je znaleźć w sklepach na najniższych półkach stoisk z szamponami. Pod nazwą marki znajduje się napis "auf tfal".
Obserwuj wątek
    • astorian Re: Szampony z tfalem 03.06.14, 11:25
      tak wyglądają
      www.nihel.com/viewArtDetail.asp?aCod=398&IDc=284
      • Gość: czyścioch Mydło z piaskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 14:25
        Widziałeś może w Tunezji mydło z wielbłąda?
        • Gość: krzys Re: Mydło z piaskiem IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.14, 17:00
          widziałem mydło ale z mysich cipek
          • Gość: ciekawa Re: Mydło z piaskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 19:02
            Ile za 0.5 l?
            • astorian Re: Mydło z piaskiem 03.06.14, 19:16
              Widziałem za 80zł być może są tańsze.
              www.olio.pl/sklep.php
              • deec2 Re: Mydło z piaskiem 05.06.14, 10:29
                Jeżeli możesz, napisz coś bliższego o właściwościach glinki TFAL, szczególnie jeżeli masz w tym zakresie doświadczenia. Nie znam tego. Wprawdzie co nieco na ten temat znalazłam, ale nie ma to jak informacja z pierwszej ręki.
                • Gość: kuzynka glinki T Re: Mydło z piaskiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.14, 10:50
                  Glinka T, tak jak inne produkty z Bliskiego Wschodu, ma niesamowite wlasnosci.
                  Po przyklejeniu sie do ciala dziala na wszystko bez wyjatku.
                  Goli, chromoli, zeby rwie i smoli. Krawaty wiaze i usuwa ciaze.
                  Podobno nawet wlozona do portfela podwaja przez noc portfelowe pieniadze.
                  Taka jest zayebista ta glinka T. Powinno sie jej dzialanie bardziej naglosnic.
                • astorian Re: Mydło z piaskiem 05.06.14, 21:05
                  Doświadczenia nie mam. Kupiłem tylko jedną butelkę ( a szkoda). Jeśli chodzi o łupież i łamliwość włosów to potwierdzam skuteczność.
                  • deec2 Re: Mydło z piaskiem 05.06.14, 22:10
                    astorian napisał(a):

> Doświadczenia nie mam. Kupiłem tylko jedną butelkę ( a szkoda). Jeśli chodzi o
                    > łupież i łamliwość włosów to potwierdzam skuteczność.

Dziękuję.
    • astorian Re: Szampony z tfalem 06.06.14, 08:16
      Polecam też tunezyjski specyfik na opalanie z oliwki i cytryny. Wygląda tak:
      www.tunisia.com/threads/suntan-lotion-manufacturer.4519/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka