Dodaj do ulubionych

Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beach

02.02.05, 19:24
witam,

czy ktos z Was planuje wyjazd do Tunezji 7 lipca do hotelu Neptunia Beach?
Ja wylatuje z Krakowa z żoną, 12 letnią córką. Biuro Scan
Holiday. Dlugo szukalam zarowno biura jak i hotelu i wydaje mi sie, ze to
sluszny wybor. Jesli ktos był w tym hotelu lub się tam wybiera proszę o kontakt.

pozdrawiam,

Emanuel
Obserwuj wątek
    • k.czuprynski Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 15.02.05, 23:48
      :-) Co za zbieg okoliczności. Ja też jadę z żoną i szwagrostwem z dzieckiem do
      hotelu Neptunia Beach ze Scan Holiday (właściwie to już TUI :-)), ale od
      14.07., na tydzień.
      Pozdrawiem i bawcie się dobrze. :-) Może jakiś mailik z pobytu, tak co byśmy
      mieli pojęcie jak tam jest? ;-)

Krzysiek
      • sizi1 Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 16.02.05, 15:29
        Nie zapomnijcie napisać jak było! Ja lece tam z dwojka dzieci we wrześniu!
        • eman53 Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 16.02.05, 22:18
          Chętnie przekażę informacje po powrocie a jak będzie możliwośc to i w trakcie
          ale proszę o podanie namiarów gdzie przesłać informacje
          Pozdrawiam
          • sizi1 Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 17.02.05, 08:56
            Dzięki! Najlepiej na adres gazety (sizi1@gazeta.pl). Na pewno, że będzie tam
            naprawdę fajnie!!!! (MUSIIIII!) Będę się bardzo cieszyć ze wszystkich "dobrych
            rad" od kogoś kto już tam był!
    • wuge Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 07.03.05, 23:49
      wszystkie moje zagraniczne podróże były ze Scan Holiday, ale dziś z przykrością
      uprzedzam- w 4* Sousse Palace- zostałam okradziona, a biuro nie powiedziało
      nawet, że im przykro- wogóle nic nie odpowiedzieli- do ostatniej chwili
      trzymajcie w sejfach- kradną pomimo napiwków.
      • gonia333 Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 08.03.05, 07:31
        Witam!
        Ja jadę 28 lipca z Krakowa.
        Mam pytanie odnośnie wartościowych rzeczy. Czy muszę je zamykać w sejfie
        hotelowym? Czy nie wystarczy walizka z kłódeczką na szyfr?
        Proszę napiszcie!
        Gosia
    • kinolcio Re: Tunezja ScanHoliday 7lipca hotelNeptunia Beac 23.04.05, 15:34
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka