a.bc 04.05.05, 14:02 Zainspirował mnie watek Mariusza,może ktoś coś powie na temat Karawanu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula_ck Re: Karawan 13.05.05, 13:32 Przechodziłam obok tego hotelu i szczerze mówiąc z zewnątrz to tragedia, pozdrawiam, jak potrzeba więcej informacji o mieście i zwyczajach to polecam się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Karawan 13.05.05, 13:47 Paulino mam rozumieć,że przed chwilką wróciłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
katenak Re: Karawan 31.05.05, 13:25 Ja byłam w tym hotelu....Nie tylko z zewnątrz ale i wewnątrz jest okropny....ale karaluchów nie było :) Poza tym jest usytuowany na środku ronda [ dużego wprawdzie:)...ale ruch samachodów wskazywał,że to rondo..hihi]..Głośno....Miałam pokój na ulicę, ale był ostatni [rogowy..niemalże]..więc widziałam morze..i nie byłam katowana animacjami do późnych godzin nocnych [pokoje z widokiem na morze+basen+ animacje :)]...ale za to ulica bardzo ruchliwa jak to w samym centrum miasta...bo to co piszą w katalogach,że do centrum 300m..to bzdury...ten hotel jest w ścisłym centrum!!! Jedyny plus...to 50m dalej jest sklep, gdzie sprzedają w wyznaczonych oczywiście godzinach alkohol[kupowaliśmy piwka:)] Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: Karawan 31.05.05, 14:45 a jak oceniasz standard pokoju i łazienki? My mieliśmy być w tym hotelu ale biuro zapomniało zarezerwować pokoj...:) Odpowiedz Link Zgłoś
katenak Re: Karawan 31.05.05, 15:23 To nie macie czego żałować....:) Ja byłam w tym hotelu już jakiś czas temu...z tego co widzę na zdjęciach, to przeprowadzili tam jakiś remont i pokoje wyglądają o wiele lepiej niż kiedyś....oczywiście możliwe jest, że tylko część pokoi jest wyremontowana [fotki najładniejszych idą do folderu] .. często tak jest...zwłaszcza iż jest to duży hotel..nie pamiętam ile pięter...ale winda była :). Generalnie ze względu na umiejscowienie tego hotelu ...nie polecam...Centrum mało ciekawe, brudne...ruch uliczny trwający niemalże całą noc, a z drugiej strony męczące animacje...Zdecydowanie b. atrakcyjniej jest bliżej Port el Kantoui....ładniejsza plaża.. ciekawsza okolica. Odpowiedz Link Zgłoś