04.05.05, 14:02
Zainspirował mnie watek Mariusza,może ktoś coś powie na temat Karawanu?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • paula_ck Re: Karawan 13.05.05, 13:32
      Przechodziłam obok tego hotelu i szczerze mówiąc z zewnątrz to tragedia,
      pozdrawiam, jak potrzeba więcej informacji o mieście i zwyczajach to polecam
      się :-)
      • a.bc Re: Karawan 13.05.05, 13:45
        to ja w takimm razie nie lece:)
        • a.bc Re: Karawan 13.05.05, 13:47
          Paulino mam rozumieć,że przed chwilką wróciłaś?
          • paula_ck Re: Karawan 13.05.05, 13:56
            wróciłam wczoraj rano:-)
            • katenak Re: Karawan 31.05.05, 13:25
              Ja byłam w tym hotelu....Nie tylko z zewnątrz ale i wewnątrz jest
              okropny....ale karaluchów nie było :)
              Poza tym jest usytuowany na środku ronda [ dużego wprawdzie:)...ale ruch
              samachodów wskazywał,że to rondo..hihi]..Głośno....Miałam pokój na ulicę, ale
              był ostatni [rogowy..niemalże]..więc widziałam morze..i nie byłam katowana
              animacjami do późnych godzin nocnych [pokoje z widokiem na morze+basen+
              animacje :)]...ale za to ulica bardzo ruchliwa jak to w samym centrum
              miasta...bo to co piszą w katalogach,że do centrum 300m..to bzdury...ten hotel
              jest w ścisłym centrum!!!
              Jedyny plus...to 50m dalej jest sklep, gdzie sprzedają w wyznaczonych
              oczywiście godzinach alkohol[kupowaliśmy piwka:)]
              • a.bc Re: Karawan 31.05.05, 14:45
                a jak oceniasz standard pokoju i łazienki?
                My mieliśmy być w tym hotelu ale biuro zapomniało zarezerwować pokoj...:)
                • katenak Re: Karawan 31.05.05, 15:23
                  To nie macie czego żałować....:)
                  Ja byłam w tym hotelu już jakiś czas temu...z tego co widzę na zdjęciach, to
                  przeprowadzili tam jakiś remont i pokoje wyglądają o wiele lepiej niż
                  kiedyś....oczywiście możliwe jest, że tylko część pokoi jest wyremontowana
                  [fotki najładniejszych idą do folderu] .. często tak jest...zwłaszcza iż jest
                  to duży hotel..nie pamiętam ile pięter...ale winda była :).
                  Generalnie ze względu na umiejscowienie tego hotelu ...nie polecam...Centrum
                  mało ciekawe, brudne...ruch uliczny trwający niemalże całą noc, a z drugiej
                  strony męczące animacje...Zdecydowanie b. atrakcyjniej jest bliżej Port el
                  Kantoui....ładniejsza plaża.. ciekawsza okolica.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka