anna_79 17.05.05, 19:30 jestem zainteresowana wyjazdem do Tunezji z biurem sun&fan, mam pytanie czy ktos moze korzystal z uslug tego biura i co sadzi o uslugach swiadczonych przez to biuro, czy warto jechac z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreseczka1 Re: biuro sun&fun 20.05.05, 16:16 Witam Byłam z biurem sun&fun w Tunezji w Sousse 28 kwietnia hotel Marhaba. Dla mnie byli ok z wyjatkiem jednej dość powaznej wpadki...GDy na wycieczkę wykupioną od nich nie bylo polskiego przewodnika. Byl to wieczór tunezyjski jechalo nas 7 osob z POlski a bylismy dolaczeni do ruskiej grupy. Rozumiem fakt gdybysmy kupili wycieczke na miescie ale nie powinno to sie zdarzyc podczas bezposredniego wykupu u rezydenta. Z tego co wiem rezydentem jest tam Pan o imieniu chyba Dahar,, i Justyna O ile on jest spoko to dziewczyna jeszcze sie uczy i jest to jej pierwszy wyjazd... Wszystko zalezy czego oczekujesz:) Ja bawilam sie bardzo dobrze pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
pmalcz Re: biuro sun&fun 21.05.05, 09:07 Kobieto co Ty piszesz. Jak Pan Dahar jest "spoko" to chyba nie miałas z nim do czynienia. Większego chama ,nie boje użyc sie tych słów, to nie spotkałem. Np:-Mówie mu że w hotelu jest brudno(hotel 4*) -A On że w całej tunezi tak jest -Poszedłem do hotelu na przeciwko i mówie Mu że tam jest czysto -A on że jestem głupi i jak chce to moge się wynieś z hotelu na ulice Sory ale to jest dobre biuro, rezydent i hotel(sprzedawany w ich ofercie jako4*) Każde biuro i rezydent jest dobre dopuki nie ma problemów. Przecież jest przysłowie "Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie". Ja polecam ALFA STAR bo umieli sie odnależć w trudnej sytuaci ale nie wiem czy lataja do Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
kreseczka1 Re: biuro sun&fun 23.05.05, 14:43 Witam Dla Naszej grupy Dahar był bardzo miły. Ogolnie polecam Sun&Fun. Biuro Alfa Star tez jest dobre choć zdarzaja im sie w ostatnim momencie zmienić hotel. Byłam z nimi w Egipcie. Pozdrawiam ANia Odpowiedz Link Zgłoś