areksta 22.06.05, 21:45 lecę ze znajomymi pod koniec sierpnia do Medi Sea club-czy ktos może mi napisać wrazenia z tego hotelu/ Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabipa Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 22:55 ja mogę powiedzić ze też tam jadę na koniec sierpnia a dokładnie 18 mam wylot, spodo tu info o Medi Sea, poszukaj, a tu możesz zdjęcia obejrzeć: www.firotour.sk/?category=catalogue&catalogueId=5&categoryId=59&hotelId=520&type=gallery www.recenzie-hotelov.sk/gallery.php?akce=galerie_ukaz&galerie_id=104 www.holidayranking.de/hotel,DE,403907.html Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 23:13 dzięki za informacje.Ja wylatuję 25.08. z Poznania, może jest jeszcze ktos kto leci w terminie z kilkuletnim dzieckiem? Arek Odpowiedz Link Zgłoś
mabipa Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 23:17 my z Wrocławia z 8 letnim dzieckiem, napewno więc sie spotkamy na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 23:24 super ja tez z Wrocławia plus moi znajomi w sumie 2 małżeństwa i dzieci 5 i 9 lat lat Odpowiedz Link Zgłoś
mabipa Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 23:26 a nie czasem zPoznania??? wydawało mi się ze wylot 25 jest z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 22.06.05, 23:34 myślałem że jesteście z Wrocławia ale wylot z Poznania?Bo z Wrocławia jest dopiero 01.09 podobno Odpowiedz Link Zgłoś
awaszkiewicz1 Re: kto może cos napisac o Medi Sea 27.07.05, 08:03 Czesc, ja lecę 26.08 z Katowic - więc spotkamy sie na miejscu. Lecimy z 9-letnim synem i tez szukam dla niego towarzystwa. Jezeli masz jakies blizsze info nt hotelu - to bardzo proszę :-) Aneta (anetka@l.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 27.07.05, 10:10 to do zobaczenia na miejscu.Właściwie wszystkie informacje są na forum-nic więcej nie udało mi się dowiedzieć Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
justynainfo Re: kto może cos napisac o Medi Sea 30.07.05, 10:59 ARKU. Na forum o Medi Sea nie ma praktycznie żadnych informacji :) Od kilu tygodni wszystkim zainteresowanym wysyłam maila łącznie ze zdjęciami :) Jeśli chcesz wiedzieć cokolwiek o hotelu, to pisz: justynainfo@wp.pl ****************************** Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 31.07.05, 16:56 w takim razie bardzo prosze o jak najwięcej informacji oraz jesli to mozliwe jakieś fotki na maila moses@op.pl . Juz mi pisałac na temat tego hotelu maila ale to było przed Twoim wylotem więc teraz bedziesz miała z pewnością więcej informacji Dzięki i pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 31.07.05, 22:11 wielkie dzieki za zdjęcia Arek Odpowiedz Link Zgłoś
naserek Re: kto może cos napisac o Medi Sea 11.08.05, 22:32 sie grubo mylisz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=20845654 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:15 bardzo proszę o informacje i zdjęcia na cyprr@wp.pl lece 20 lipca dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
magdainatka Re: kto może cos napisac o Medi Sea 06.08.05, 21:48 My wylatujemy z półtoraroczna córeczką 23 sierpnia z Warszawy. Wtakim razie do zobaczenia. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekp Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.nl.bolsius.com 09.05.06, 09:52 Cześć Ja też lecę z rodzinką do Medi Sea 24.08 na dwa tygodnie. Lecimy z córeczką 4 letnią. Myślę że będziemy zadowoleni. Polecam stronę www.mia.art.pl/displayimage.php?album=2&pos=18. Dużo prywatnych zdjęć z Medi Sea. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.06, 13:25 Ale Wam zazdroszczę :) Baaardzo miło wspominam wakacje w tym hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.nl.bolsius.com 16.05.06, 14:09 Czesc Lecę z Poznania 24.08. - 07.09. Z żoną i 4 letnią córką. Myślę że się spotkamy. Napisz coś o was. Pozdrawiam Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_z Re: kto może cos napisac o Medi Sea 29.07.05, 19:31 Nie mieszkałam w tym hotelu. Jadąc na wycieczkę do Tunisu nasz autokar zabierał ludzi z tego hotelu, więc skorzystałam z postoju i odwiedziłam toaletę. Dla mnie to wizytówka każdego miejsca. Niestety muszę Was zmartwić – brudno i „syfiasto” popsute spłuczki, zniszczona armatura. A w recepcji obsługa, która nie zna w ogóle angielskiego. Niestety w Tunezji trzeba hotelom odejmować 1-2 gwiazdki. Nie zaryzykowałabym tam wyboru hotelu 3-gwiazdkowego. Cztery gwiazdki to minimum, by mieć jako taki standard. Odpowiedz Link Zgłoś
justynainfo Re: kto może cos napisac o Medi Sea 30.07.05, 11:06 OLIWKO. Robisz sobie chyba żarty lub poplątałaś hotele!!! Dziewczyno! Byłam tam dwa tygodnie z moją rodziną i po przeczytaniu Twojego postu wszyscy parsknęliśmy śmiechem. W recepcji doskonale mówią WSZYSCY po angielsku!!! Hotel jest aż zbyt czysty!!! Sprzątany codziennie !!! Łazienki, w których podobno byłaś, są nowe :) dlatego nie wiem, O CZYM PISZESZ!!! PIERWSZY RAZ NA FORUM CZYJAŚ WYPOWIEDŹ TAK MNIE ZBULWERSOWAŁA!!! JEŚLI KTOŚ CHCE ZOBACZYĆ ZDJĘCIA LUB PRZECZYTAĆ INFORMACJE ZAPRASZAM : justynainfo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eryklink DO OLIWKI - TO SĄ KPINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 16:13 BYŁEM W TYM HOTELU I BLUŹNISZ ILE WLEZIE. WIDOCZNIE CHCESZ KOMUŚ NIEPOTRZEBNIE NERWY ZEPSUĆ. CAŁY OBIEKT JEST ODNOWIONY. ŁAZIENKI DLA GOŚCI SĄ WSPANIAŁE I NOWE. RECEPCJA URZĄDZONA W MIEJSCOWYM STYLU Z MOZAIKAMI NA CZELE. W HOTELU WSZYSCY MÓWIĄ PO ANGIELSKU, WIDOCZNIE TY NIE POTRAFIŁAŚ TEGO JĘZYKA. TUNEZYJCZYK UCZY SIĘ GO OD 1 KLASY SZKOŁY PODSTAWOWEJ.WYCHODZĄC Z NIEJ POTRAFI BIEGLE WŁADAĆ PIĘCIOMA. WSZYSTKO WYSSAŁAŚ Z PALCA LUB TEŻ BYŁAŚ "WCZORAJSZA" I HOTELE POMYLIŁAŚ. WIESZ, CO MAWIAJĄ REZYDENTKI OO TAKICH JAK TY? ŻE W HOTELACH 4 LUB 5* SĄ LUDZIE UPIERDLIWI DO PRZESADY, A W DOMU MAJĄ MINIMUM STANDARDU.CO W TWOIM PRZYPADKU POTWIERDZA SIĘ. JECHAĆ DO TUNEZJI PO TO, ŻEBY SIEDZIEĆ W HOTELU EUROPEJSKIM TRZEBA MIEĆ NIERÓWNO POD KOPUŁĄ.TRZEBA BYŁO POJECHAĆ NA WAKACJE DO MARIOTA W WARSZAWIE :) NA PRZYSZŁOŚĆ, ZASTANÓW SIĘ NAJPIERW NAD SWOIM TEKSTEM, A POTEM UBLIŻAJ. PEWNIE W DOMU NIE MASZ NAWET 2* ;) oliwka_z napisała: > Nie mieszkałam w tym hotelu. Jadąc na wycieczkę do Tunisu nasz autokar zabierał > > ludzi z tego hotelu, więc skorzystałam z postoju i odwiedziłam toaletę. Dla > mnie to wizytówka każdego miejsca. Niestety muszę Was zmartwić – brudno > i „syfiasto” popsute spłuczki, zniszczona armatura. A w recepcji o > bsługa, > która nie zna w ogóle angielskiego. Niestety w Tunezji trzeba hotelom odejmować > > 1-2 gwiazdki. Nie zaryzykowałabym tam wyboru hotelu 3-gwiazdkowego. Cztery > gwiazdki to minimum, by mieć jako taki standard. Odpowiedz Link Zgłoś
tatimati Re: DO OLIWKI - TO SĄ KPINY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.05, 11:43 spędziłam tam dwa tygodnie (przełom czerwca i lipca) i było super. Fakt, nie są to cztery gwiazdki, ale w drodze powrotnej spotkałam w samolocie ludzi mieszkających w czterogwiazdkowym hotelu i to co od nich usłyszałam to był horror. Medi Sea jest idealnym hotelem dla rodzin z dzieciakami (moja czterolatka była zachwycona), bezpiecznm, oddalonym od turystycznych kururtów, z przyjazną atmosferą i wspaniałym jedzeniem. Mieszkałam w pokoju w części nieodnowionej i też nie mogę powiedzieć, że było brudno, to że łazienka na dziesięć lat, a nie rok nie świadczy o jej czystości. Fakt, że tunezyjczycy znają przede wszystkim francuski, niemiecki, potem "dopiero" angielski, ale z osó z obsługi hotelu, do których zwracałam się w tym języku nigdy nie spotkałam się z berakiem zrozumienia, Recepcjoniści niemówiący po angielsku?????????? W Medi Sea??????????????? Po angielsku rozmawiałam po angielsku i ze sprzataczką sprzątającą mój pokój,i z gościem od wielbłądów i z ochroniarzem z dyskoteki(super gość, na codzień tzw kanar, wieczorami ochroniarz, który oprócz francuskiego i niemieckiego znał "trochę" angielski- "trochę" czyli w stopniu pozwalającym nam swobodnie toczyć dyskusje na tematy polityczne i religijne). Pierwszą osobą, która nie znała angielskiego był taksówkarz, ale miał kolegę który znał język, zadzwonił do niego i za jego pośrednictwem komórki negocjowaliśmy cenę. Polecam hotel z czystym sumieniem, ci wiecznie niezadowolenii i z wakacji w warszawskim Mariocie i tak będą niezodowoleni, a Medi Sea jest ok!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natder Re: Medi Sea :-) 05.08.05, 19:17 Lecimy 30 z Wa-wy z naszymi dziewczynkami: 6 lat i półtora roku :-) Do zobaczenia na miejscu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arno5 Re: kto może cos napisac o Medi Sea 07.08.05, 15:27 Witaj Arku!!! Też lecimy do tego hotelu pod koniec sierpnia , a dokaladnie 26 z Warszawy. Zabieramy ze sobą 9-cio letnią córkę.Napisz proszę do mnie czy lecisz na 14 czy 7 dni. pozdrawiam wszystkich Artur arno5@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
areksta Re: kto może cos napisac o Medi Sea 08.08.05, 08:54 Witam, lecimy na 2 tygodnie do zobaczenia na miejscu Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seweryn Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:25 ja z żoną też jadę 24.08.2006r do Medi z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
naserek OPINIE 11.08.05, 22:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=20845654 Odpowiedz Link Zgłoś
many1975 Re: kto może cos napisac o Medi Sea 19.05.06, 23:13 ja z żoną lecimy 28 sierpnia z Gdańska do Medi Sea,czy ktoś leci z tym terminie też z Gdańska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek p Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.nl.bolsius.com 22.06.06, 15:35 Cześć Lecimy do Medi Sea 24.08. z Poznania z żoną i czteroletnią córeczką. Na pewno się spotkamy Do zobaczenia Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: pilnie prosze o porade IP: *.d4.club-internet.fr 22.06.06, 15:47 Biuro podrozy proponuje 4 dni w pustyni(oazy) i 3 dni nad morzem.Do wyboru albo Djerba(nie bardzo chce, bo to beton), Monastyr, Hamamet lub okolice Tunisu, Co wybrac zeby bylo najlepiej? czy w Okolicach Tunisu sa fajne plaze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: pilnie prosze o porade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:37 niema! Odpowiedz Link Zgłoś
wimi70 Re: kto może cos napisac o Medi Sea 10.07.06, 14:51 wróciłam 5 dni temu.Zadzwoń to ci opowiem 502130215 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisienka Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:14 Witam, ja tydzień temu wróciłam stamtąd z rodzinką. Było cudownie. Jak na trzy gwiazdkowy hotel byłam bardzo miło zaskoczona. Przede wszystkim hotel dzieli się na dwie części starszą (pokoje do nr 300) i nowszą - pokoje powyżej 300 numeru. Ma to znaczenie, ponieważ starsza część jest przeznaczona dla 2-ch osób plus ew. dostawkanatomiast w tej nowej sąpokoje rodzinne 2+2 lub 2+3. Ale ja byłam w trzy osoby i po krótkiej rozmowie i drobnemu suwenirowi (10$) dostałam lepszy pokój - jest dużo ładniejszy (nowocześniejszy) i ma prysznic, a tamte są z wanna. Przez cały dzien od. ok. 10 rano do 23 są organizowane zajęcia przez animatorów, którzy się dwoją i troją żeby nam turystom dogodzić. Trzy razy dziennie aerobik w tymm jeden w basenie, piłka siatkowa, piłka wodna, konkursy itd. nawet strzelanie z łuku. O 20,30 zaczyna się KINDER DISCO, na ktore przychodzą nie tylko maluchy, ale i młodzież i dorośli. Później są skecze, show, konkursy, które się kończą dyskoteką. W niedziele (a sotatnio i w sobotę) jest gra BINGO z nagrodą dla pierwszego, kto zbierze wszystkie numery. Na terenie są dwa baseny i jeden kryty. Plaża jest bezpośrednio przy hotelu, tylko niestety wąska, ale PIASZCZYSTA!. Leżaki są płatne 1,5 din od 01.07.(1din=ok.2,5) a przy basenie za darmo. Warto wybrać się samemu do Tunisu kolejką za 1,56 din w obie strony/osoba (od stacji w Borj Cedria, która jest ostatnią stacją do również ostatniej w Tuniesie). W Tunisie warto iść na Central Market oraz do Mediny (odpowiednik naszego starego miasta) a potem udać się kolejką TGM do Sidi bu Said i Cartaginy-Hannibal. Na dworcu kolejowym jest informacja, gdzie dają za darmo mapki Tunisu i okolic i tam mówie,jak i gdzie dojść. Na lotnisku w Monastyrze czy Tunisie lepiej płacić Eur, natomiast na bazarach czy w sklepach tylko dinary. Dolar jest dość niekorzystnie przez nich przeliczany. W razie czego służe dodatkowymi informacjami, polecam się Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisienka Re: kto może cos napisac o Medi Sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 10:17 witam raz jeszzce, w razie jakichkolwiek informacji proszępisać do mnie na e-mail: ania@scalak.com.pl lub tel 601-59-79-55, mam również zdjęcia. pzdr Ania Odpowiedz Link Zgłoś