tomekm35 23.08.05, 20:20 Ma ktoś może zdjęcia z tego hotelu (ze swojego pobytu) ? Prosiłbym o przesłanie na maila jeśli to możliwe. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomekm35 Re: thalasa shalimar-zdjęcia 28.08.05, 07:39 nikt nie ma zdjęć z tego hotelu. Jadę tam pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynam Re: thalasa shalimar-zdjęcia 29.08.05, 12:41 hej, mnie też się wydaje, ze nikt tam nie był przed nami...zero odzewu, my jedziemy 15.09 (już o tym pisaliśmy) i tez bym się czegoś dowiedziała, może taki wypasiony ten hotel, ze nikt tam nie jeździ z Polski...moze to i lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekm35 Re: thalasa shalimar-zdjęcia 29.08.05, 19:44 mam taką nadzeję. Oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: thalasa shalimar-zdjęcia 31.08.05, 13:45 Muszę was zmartwić Polacy też tam jeżdżą;) My byliśmy na początku czerwca, było świetnie i jeśli nic się nie zmieniło Shalimar to b.dobry wybór. Podaj jeśli masz inny adres mailowy, bo z gazetowej skrzynki nie mogę wysłać zdjęć. Uprzedzam że podesłać mogę tylko kilka, bo na większości jest moja rodzina, a takich zdjęć nieznajomym nie wysyłam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucypearl1 Re: thalasa shalimar-zdjęcia 31.08.05, 14:58 jasne, zrozumiałe lucy@plusnet.pl będę wdzieczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynam Re: thalasa shalimar-zdjęcia 31.08.05, 15:02 ja też poproszę kilka zdjęć, oczywiście rozumiem, że te bez rodzinki mój adres: kruszynam@poczta.fm dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
tomekm35 Re: thalasa shalimar-zdjęcia 31.08.05, 18:45 no to i ja poproszę tomek-m35@tlen.pl wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
szparec Re: thalasa shalimar-zdjęcia 01.09.05, 01:07 Jesli mozesz jeszcze wyslac to rowniez prosze o zdjecia z tego hotelu. Dziekuje bardzo. szparec@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś