Gość: pudi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 21:17 Witam , wybieram sie do hotelu Byblos w czerwcu z b.p Tunezja Tours. Czy to biuro jest okej > ? A ten Hotel? Prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gain1974 Re: pobyt z Tunezja Tours 16.03.06, 21:21 lepiej sprawdzić wszystko ... ubezpieczenie, czy są zarejestrowani z Izbie Turystycznej ec,t,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: pobyt z Tunezja Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 21:28 Biuro jest ok, byłem z nimi 2 lata temu w Tunezji i w zeszłym roku w Egipcie. Nie było żadnych przykrych niespodzianek, wręcz przeciwnie, pracownik biura potrafił trafić w mój gust z hotelem :))) A jeżeli chodzi o przynależność do izby turystycznej to wiem że są w górnosląskiej izbie ( ale to nie ma większego znaczenia - nasłuchałem się o tych izbach w telewizji i naczytałem na forach...) Także życzę ci udanego wypoczynku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annik Re: pobyt z Tunezja Tours 20.03.06, 12:22 Hotel Byblos jest polozony w bardzo glosnym miejscu. Bezposrednio w namiocie przy hotelu znajduje sie dyskoteka. Miedzy polnoca a 4 rano raczej trudno zasnac, jest naprawde bardzo glosno. Poza tym to calkiem fajny hotel. Nie zaszkodzilby mu co prawda remont ale jest w miare czysto i naprawde smaczne jedzenie. Z innych zalet bardzo ladny basen. Plaza moglaby byc troche blizej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: pobyt z Tunezja Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:36 Biuro jest ok,byłam z nimi kilka razy i było super AA Odpowiedz Link Zgłoś