Dodaj do ulubionych

hotel secherezade

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 11:55
jesli ktos byl to prosze o opinie bo lece 18 maja i nie wiem na co sie
przygotowac:-)no i jaka pogoda bedzie w maju i czy warto jechac na safari
Obserwuj wątek
    • Gość: mamapitunia Re: hotel secherezade IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.06, 21:41
      Ja też jestem bardzo ciekawa.Lecimy do tego hotelu 9 maja i to z 2 dzieci,więc
      może ktoś nam cos powie.
      • Gość: zarka Re: hotel secherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 15:00
        ja tez lece 18 maja do scheherezady,na 2 tygodnie.Lecisz z warszawy??
        • Gość: pittbox Re: hotel secherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:52
          my lecimy 18 maja z warszway podobno o 18:15 a wogole to jestesmy z czestochowy
          • zaraa2 Re: hotel secherezade 14.04.06, 18:00
            my tez z warszay, wiec lecimy w tym samym czasie do tego samego hotelu:) nie
            jestem pewna o ktorej jest odlot, ale sprawdze i napisze. Na ile lecicie??i w
            ile osob?
            • Gość: pittbox Re: hotel secherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 19:55
              lecimy tylko we dwoje na 14 dni
              zawsze to troche razniej jak ktos napisze bo my w tunezji jeszcze nie bylismy:-)
              ale mamy nadzieje ze wczasy beda udane czego wam i sobie zyczymy:-)
              a was ilu leci i na ile???
              no i gdzie mieszkacie???
              • zaraa2 Re: hotel secherezade 17.04.06, 18:31
                Mieszkamy w Warszawie i lecimy we 2. Ja i moj chlopak. Lecimy na 2 tygodnie i
                to tez nasz 1 wyjazd :) Ja juz sie doczekac nie mogę!!! To milo, bedziemy w tym
                samym czasie! Na pewno spotkamy się na miejscu!! :))) :D

• Gość: pol Re: hotel secherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:07
                  a ja tez jestem z czewy i w szecherezadzie bylem pod koniec wrzesnia -)nie
                  liczcie na luksusy ale bardzo zle tez nie jest
                  • zaraa2 Re: hotel secherezade 19.04.06, 17:49
                    hmmm co masz na mysli piszac nie liczcie na luksusy. Napisz cos o hotelu,
                    obsludze, jedzonku i co warto zobaczyc i zwiedzic w okolicy. Napisz jaki
                    standard pokoi, jaki widok z okna, cooookolwiek wiecej.
                    • Gość: pol Re: hotel secherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 07:55
                      jedzonko jak czesto sie zdaza za mała kase jednakowe do bólu po 3 dniach mozna
                      wy bierac z zamknietymi oczami ale duzo nie ma problemu pokoje takie sobie jak
                      kwatera za 25 zł widok fajny ale zalezy czy bedziecie w czesci na wprost morza
                      czy na "zakręconej" ale ogolnie spoko Zwiedzanie jesli chodzi o Susse to
                      staremiasto i raczej nic wiecej Zakupy w sklepie La Grotte (bez namolnych
                      sprzedawcow i ceny wcale nie gorsze)a zwiedzanie ogolnie to safari na 2 dni
                      warto pozdro jak cos jeszcze to pytajcie
      • Gość: Kasia Re: hotel secherezade IP: 87.207.5.* 20.04.06, 09:07
        Byłam w tym hotelu w październiku zeszłego roku. Super było to że hotel
        położony był przy samej plaży. Z samego hotelu do centrum Sousse jest jakieś 15-
        20 minut spacerkiem. Sam pokoju bez specjalnych luksusów. Jeśli chodzi o
        jedzenie tzn. śniadania i obiadokolacje były w formie szwedzkiego stołu (dość
        spory wybór potraw), dla mnie jednak zbyt mało przyprawione.Jeśli chodzi o
        kradzieże itp. to nie spotkało mnie tam nic złego.
        • zaraa2 Re: hotel secherezade 20.04.06, 21:17
          dziekuje za wszystkie informacje, mam jeszcze jedno pytanie?
          Jak mijala podroz samolotem?? boje sie bo mam chorobe lokomocyjna, a nigdy
          wczesniej nie latalam. Mam sie bac?? ...
          pozdrawiam
          • Gość: Kasia Re: hotel secherezade IP: 87.207.5.* 21.04.06, 07:19
            Sam lot trwał ok 2,5 godziny i przebiegał bez jakiś nieprzyjemnych sytuacji,
            zawirowań czy "bujania". Nie ma się czego bać. Pozdrawiam i życzę udanego
            urlopu.
            • Gość: pol Re: hotel secherezade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 07:33
              Kasia jak to sie nie ma czego bac a ty taka odwazna jestes?A kto przy starcie
              trzymał mnie tak mocno za ręke ;-)
              • Gość: Kasia Re: hotel secherezade IP: 87.207.5.* 21.04.06, 10:13
                Pawełku ale musisz przyznać,że tylko przez chwilkę się bałam. Dobrze, że prawie
                zawsze jesteś obok mnie kiedy się boję i że zawsze mogę cię wtedy trzymać za
                reke.KBB
    • Gość: pittbox Re: hotel secherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 10:36
      a mozecie mi powiedziec jak daleko jest z lotniska do hotelu? ile czasu
      spedzimy w autokarze?
      • Gość: Kasia Re: hotel secherezade IP: 87.207.5.* 21.04.06, 11:42
        To zależy gdzie będziecie lądować. My lądowliśmy w Tunisie, a następnie jakieś
        3 godziny autokarem do Sousse. Taka jeszcze moja jedna dobra rada zabierzcie
        sobie z Polski leki na wszelkie anomalie żołądkowe związane ze zmianą klimatu i
        flory bakteryjnej. Tam za leki , które u nas kosztują ok 12 zł. zapłaciłam ok.
        60zl.
        • Gość: pittbox Re: hotel secherezade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 12:14
          ok wielkie dzieki!!! aha no a ile waluty proponujesz zabrac na 2 tygodnie na 2
          osoby
          ???
          • Gość: Kasia Re: hotel secherezade IP: 87.207.5.* 21.04.06, 23:46
            Jeśli chodzi o walutę to trudno jest mi powiedzieć, to zależy jak bardzo
            będziecie rozrzutni. O ile mnie pamięć nie myli, to my na osobę wydaliśmy
            ok 200- 220 dolarów ( w tym byliśmy na 2 dwudniowej wycieczce na Saharze. Ceny
            są porównywalne jak w Polsce w miejscowościach wypoczynkowych. My stosunkowo
            mało jadaliśmy na mieście, a większość spotkań towarzyskich odbywała się
            wieczorami przy basenie i przy "zapasach" przywiezionych z Polski. Nie wiem
            jakie macie nastawienie do nocnego życia itp. ale my byliśmy w okresie ramadanu
            i kupno jakiegokolwiek alkohalu graniczyło z cudem i podobnie zresztą było ze
            znalezieniem dyskoteki. Jakieś 10 minut od hotelu znajduje się jedna z
            większych dyskotek w okolicy ( jak ja byłam to była nieczynna).
            Jeszcze jedno uważajcie na bagaże, ja kiedy odebrałam moją walizkę na lotnisku
            w Tunisie to okazało się że mam wyrwany zamek i że ktoś próbował "dobrać" się
            do zawartości, więc tak moja rada by wszystkie wartościowe rzeczy mieć przy
            sobie.
            • zaraa2 Re: hotel secherezade 29.04.06, 17:42
              a czy do hotelu mozna wnosic własne napoje?? bo slyszałam ze nie we wszystkich
              hotelach pozwalaja na to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka