Gość: dario222 IP: *.55.jawnet.pl 26.04.06, 11:46 chciałem zapytać czy przy dojezdzie na lotnisko tworzą się korki , bo trwa tam budowa terminalu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 0m Re: dojazd do okęcia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 26.04.06, 21:42 Wczoraj w którymś z dzienników pokazywali, że są duże korki. Też lecę z Okęcia za dwa tygodnie i nie wiem jaką poprawkę czasową wziąść na dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: dojazd do okęcia 27.04.06, 18:47 Ja co prawda zostawiam auto kawałek od okęcia. Hm, dajcie znać jak będziecie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrozek20 Re: dojazd do okęcia - wyjasnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 18:55 Korki na drodze do okęcia są, owszem, ale na Trasie Łazienkowskiej i na Żwirki i Wigury, ale nie ma to NIC związanego z budową nowego terminala. Jak pojezdzisz 3minutki dłużej przez obiezdu to max. Stan na środę 12 maja był OK. Jechałem z Pragi jakieś 50 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: dojazd do okęcia - wyjasnienie 28.04.06, 15:21 I pamiętajmy o porze dnia (lub nocy). Korki lubią tworzyć się w godzinach szczytu. Choć ostatnio jechałam na Okęcie w ciągu dnia i dojazd nie odbiegał od standardu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: dojazd do okęcia IP: *.ask.gda.pl 13.05.06, 21:49 korki to sa w calej Warszawie i budowa terminalu nie ma nic z tym wspolnego. Ja jechalam o 5.30 juz byly korki ale jak wiechal w Zyirki i wigury nie bylo korkow i w ciagu 35minut bylam na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś