Gość: meg IP: *.sdl.vectranet.pl 18.07.06, 16:38 witam, jesli ktos chce cos wiedziec chetnie odpowiem! tez bylam ciekawa jak sie wybieralam!a info na forum bardzo mi pomoglo! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomres1 Re: wrocilam Tour Khalef IP: 195.205.191.* 18.07.06, 21:29 no i jak było w Tour Khalef ja jadę tam w sierpniu proszę o wszystkie informacje przydatne Odpowiedz Link Zgłoś
fredek13 Re: wrocilam Tour Khalef 19.07.06, 10:34 Jeżeli możesz to napisz coś więcej o tym hotelu, czy pokoje i łazienki są rzeczywiście takie słabe jak wcześniej czytałam, jak jedzonko?.Ja jadę z biura Selectours we wrześniu, mam opcję wyżywienia AL. Z jakiego biura byłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: wrocilam Tour Khalef IP: *.sdl.vectranet.pl 22.07.06, 19:10 Bylam z SUN&FUN-wszaystko ok! Hotel jest na prawde wart 4*, a co za tym idzie i swojej ceny! Ja mialam pokoj 2214-w/g mnie najlepszy!!! na ostatnim pietrze, czyli na 4, w tym skrzydle- wprost z widokiem na morze i piekny ogrod palmowy. Pokoj odnowiony, czysciutki,sprzatany regularnie, bez zwierzatek! Jedzenie ok, ale malo urozmaicone i cos takiego jak frytki lub melon znikalo nie wiadomo kiedy, i trzeba bylo czasem poczatowac na druga dostawke! w wersjii All wyglada to na pewno inaczej. Ja wrocilam bardzo zadowolona, ale Sahara obowiazkowa i Tunis+Kartagina....bo inaczej to za nudno. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek13 Re: wrocilam Tour Khalef IP: *.vimk.net / 83.238.160.* 23.07.06, 13:06 Dzięki za info, już nie mogę się doczekać wyjazdu, lecimy 14 września Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: wrocilam Tour Khalef do fredek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 21:49 cześć też lecimy 14.09 do Tour Khalef, z W-wy. z SUN FUN pozdrawiam do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_rubacha Re: wrocilam Tour Khalef IP: *.compower.pl 01.09.06, 18:26 Czesc Czy polecasz ten hotel dla pobytu z 9 miesiecznym dzieckiem? Czy jest tam w miare cicho? Nie bedzie nam zalezalo za bardzo na tym co sie dzieje po za hotelem i plaza Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gonzek Re: wrocilam Tour Khalef 23.07.06, 15:00 czesc ja wybieram siedo tour khalef we wrzesniu i mam pytanko-czy masz moze jaies zdjecia-jestem bardzo ciekawa bo jest to pierwszy mo taki wyjazd. bede bardzo wdzieczna za jakiekolwiek zdjecia od innych osob rownież. mój meil iguana.5i@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gonzek Re: wrocilam Tour Khalef 23.07.06, 15:02 jeszcze jedno-ile kosztuje sahara-my jedziemy akurat z biura selectours i nie wiem ile kasy orientacyjnie zabrac dizeki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
megan67 Re: wrocilam Tour Khalef 24.07.06, 12:59 witam, w Tunezji jest bardzo tanio, wiec nie ma sensu brac nie wiadomo ile kasy. ja bylam na wycieczkach z SAHEL VOYAGES-rezerwacje robilam przez internet bedac w Polsce, Sahara - 147 dinarow/przy rezerwacji grupowej/, Tunis-Kartagina-Sidi Bou Said - 60 dinarow. Pierwsza wycieczka rewelacja, druga to tylko tyle,ze bedac w Tunezji mozna powiedziec, ze tam sie bylo,zrobiona po lebkach, zwlasza Tunis-malo pokazany i medina w Tunisie-za malo czasu!wiec chyba lepiej na wlasna reke! Zdjecia mam, ale w necie tez sa/ wejdz w google w grafike/. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzek Re: wrocilam Tour Khalef IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:09 ok wielkie dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś