Dodaj do ulubionych

Animatorzy z SAFA ! ------> RIO

06.08.06, 23:03
Znacie Rio ( animatora z SAFA ) ? Jest boski, nie ? Nie iwecie czy będzie w
przyszłym roku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gdgdgdg Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.voltronik.pl / 82.115.76.* 08.08.06, 14:14
      no napiszcie
      • andreano Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 09.08.06, 01:20
        W zeszlym roku byl. Trudno od niego po prostu oderwac wzroku...
    • jonypytolobomba Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 10.08.06, 14:05
      siemka.moja siostra tak sie tez wypowiadala o nim
      ale po milym wieczorze, tancu i niewinnym pocałunku okazało sie ze ma malarie.
      leczy to do dzis. DZIEWCZYNY POWODZENIA
    • ola470 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 11.08.06, 12:10
      mi sie podobal Memed...wiecie moze czy bedzie w przyszlym roku w tym hotelu?
    • ola470 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 11.08.06, 12:19
      ma ktos moze zdjecia animatorow z tego hotelu?
      • Gość: bobas Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.kasus.loc / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:55
        leciec tyle kilometrów zeby dac dupy...to tylko w naszej mentalnosci moze byc
        mile widziane...coz dziewczyny jak juz niemozecie oderwac wzroku to zapytajcie
        go o badania na grzyby moze was to ostudzi! pozdrawiam johnegopytolobombe ;)
        • antidotumm Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 13.08.06, 00:18
          No u mnie to na patrzeniu sie skonczylo, ale utkwil mi w pamieci, bo mial
          swietne przygotowanie baletowe.
          • Gość: Lenka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:12
            Ludzie malarię przenoszą komary a nie "niewinny pocalunek"!!!
          • Gość: BOBAS Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:23
            nawet nie bede komentowal pan z tego forum, gorsze niz czaski nie jestescie
            napewno, kto byl w safi wie o czym pisze :), szkoda ze zadna z was niezwrocila
            uwagi na ich paznokcie rio rowniez choc on byl jednyny ktorego polubilem.

• Gość: Agnieszka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:33
      Faktycznie jest super!!! Czy kiedykolwiek z nim tańzyłaś, bo ja aż 2 razy
      czekam na odpowiedż
      • evelina.tunezja Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 18.08.06, 23:37
        Ja z nim tańczyłam 4 razy ( jakieś 6,5 tańca :) A wogóle to mnie prosił do
        tańca zawsze pierwszą. I już po drugim razie to mu było chyba tak głupio znowu
        lecieć po mnie pierwszą, to tak chodził między ludzmi, poprosił taką babcię 70-
        letnią, co było oczywiste, że się nie zgodzi z nim tańczyć. No i potem
        szczęśliwy przyleciał do mnie, że niby nie tak od razu mnie prosi. Bardzo to
        miłe było... Masz jakieś foty z nim ??
        • Gość: bobas Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.kasus.loc / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:52
          do eweliny... a nie zrobilas mu w cxasie tanca dobrze... ale jestescie puste ...
          zal czytac
    • Gość: julka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:51
      A znacie Dido?
      • Gość: ev 27 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:08
        Hej ! Ja miałam okazję go poznać. Bardzo sympatyczny i wesoły !
        • wiadro_z_woda Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 23.08.06, 14:54
          Ja byłam jak tam był jeszcze BIBO, zrobilismy se noc w trójke hihihihi było superrr. Rio nawet wysłał mi kartke pocztową. Ach jak miło było byc w jego ramionach....
          • evelina.tunezja Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 24.08.06, 11:22
            wiadro_z_woda napisał:

Rio nawet wysłał mi kartke pocztową. Ach jak miło było byc w jego ramiona

Oj, ale Ci się marzy. No w sumie takie z niego ciacho, że ci się nie dziwie...
            • wiadro_z_woda Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 24.08.06, 12:12
              Mnie sie nic nie marzy, zapytaj go o BIBO (nie dido) ;))
        • Gość: julka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:37
          odn Dido-fajny ale na dyskoteki raczej nie lubial chodzic i trochę tez
          niesmialy mnie sie wydawal nawet zarozumialy a jak Tobie? a z Wami chodzil?
          • Gość: ev27 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:30
            do mojego hotelu przyjechał na dwa dni przed moim wyjazdem, więc nie zdążyłam
            go za dobrze poznać,trochę z nim rozmawiałam i wydał mi się bardzo sympatyczny,
            a co do dyskoteki to widziałam że był !Ch etnie poznałabym lepiej, ale niestety
            nie miałam okazji
            • rondatoursewa Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 27.08.06, 12:21
              Witam jestem EWA 35 z RONDATOURS jeżdze do Tunezji od 9 lat i musze
              podkreślić , że 70% samotnych kobiet jeżdzi tam w celach nie rekteacyjnych
              tylko matrymonialnych.Co do RIO fantastyczny mężczyzna ale zapawniam że w
              czasie gdy szalał z wami na DISKO to w jego pokoju już jakaś PANI się
              przygotowywał do współnej nocy.Wiem bo się niestety sama to przeżyłam :(.
              POLKI są przez nich SZCZEGÓLNIE MILE TRAKTOWANE chyba wiecie dla czego.
              PS Pozdrowienie dla Pana BOBASA.
              • Gość: kwak Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: 82.115.76.* 29.08.06, 19:57
                No niech któraś się pochwali,,,,
    • Gość: gośććććć Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: 82.115.76.* 29.08.06, 14:23
      A dobry chociaż w łóżku był ten RIO , co się tak nim zachwycacie ?
    • evelina.tunezja Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 06.09.06, 20:16
      up up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka