evelina.tunezja 06.08.06, 23:03 Znacie Rio ( animatora z SAFA ) ? Jest boski, nie ? Nie iwecie czy będzie w przyszłym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdgdgdg Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.voltronik.pl / 82.115.76.* 08.08.06, 14:14 no napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś
andreano Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 09.08.06, 01:20 W zeszlym roku byl. Trudno od niego po prostu oderwac wzroku... Odpowiedz Link Zgłoś
jonypytolobomba Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 10.08.06, 14:05 siemka.moja siostra tak sie tez wypowiadala o nim ale po milym wieczorze, tancu i niewinnym pocałunku okazało sie ze ma malarie. leczy to do dzis. DZIEWCZYNY POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ola470 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 11.08.06, 12:10 mi sie podobal Memed...wiecie moze czy bedzie w przyszlym roku w tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
ola470 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 11.08.06, 12:19 ma ktos moze zdjecia animatorow z tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.kasus.loc / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:55 leciec tyle kilometrów zeby dac dupy...to tylko w naszej mentalnosci moze byc mile widziane...coz dziewczyny jak juz niemozecie oderwac wzroku to zapytajcie go o badania na grzyby moze was to ostudzi! pozdrawiam johnegopytolobombe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 13.08.06, 00:18 No u mnie to na patrzeniu sie skonczylo, ale utkwil mi w pamieci, bo mial swietne przygotowanie baletowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:12 Ludzie malarię przenoszą komary a nie "niewinny pocalunek"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOBAS Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:23 nawet nie bede komentowal pan z tego forum, gorsze niz czaski nie jestescie napewno, kto byl w safi wie o czym pisze :), szkoda ze zadna z was niezwrocila uwagi na ich paznokcie rio rowniez choc on byl jednyny ktorego polubilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 21:33 Faktycznie jest super!!! Czy kiedykolwiek z nim tańzyłaś, bo ja aż 2 razy czekam na odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 18.08.06, 23:37 Ja z nim tańczyłam 4 razy ( jakieś 6,5 tańca :) A wogóle to mnie prosił do tańca zawsze pierwszą. I już po drugim razie to mu było chyba tak głupio znowu lecieć po mnie pierwszą, to tak chodził między ludzmi, poprosił taką babcię 70- letnią, co było oczywiste, że się nie zgodzi z nim tańczyć. No i potem szczęśliwy przyleciał do mnie, że niby nie tak od razu mnie prosi. Bardzo to miłe było... Masz jakieś foty z nim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.kasus.loc / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:52 do eweliny... a nie zrobilas mu w cxasie tanca dobrze... ale jestescie puste ... zal czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:51 A znacie Dido? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev 27 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:08 Hej ! Ja miałam okazję go poznać. Bardzo sympatyczny i wesoły ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro_z_woda Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 23.08.06, 14:54 Ja byłam jak tam był jeszcze BIBO, zrobilismy se noc w trójke hihihihi było superrr. Rio nawet wysłał mi kartke pocztową. Ach jak miło było byc w jego ramionach.... Odpowiedz Link Zgłoś
evelina.tunezja Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 24.08.06, 11:22 wiadro_z_woda napisał: Rio nawet wysłał mi kartke pocztową. Ach jak miło było byc w jego ramiona Oj, ale Ci się marzy. No w sumie takie z niego ciacho, że ci się nie dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiadro_z_woda Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 24.08.06, 12:12 Mnie sie nic nie marzy, zapytaj go o BIBO (nie dido) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:37 odn Dido-fajny ale na dyskoteki raczej nie lubial chodzic i trochę tez niesmialy mnie sie wydawal nawet zarozumialy a jak Tobie? a z Wami chodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev27 Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:30 do mojego hotelu przyjechał na dwa dni przed moim wyjazdem, więc nie zdążyłam go za dobrze poznać,trochę z nim rozmawiałam i wydał mi się bardzo sympatyczny, a co do dyskoteki to widziałam że był !Ch etnie poznałabym lepiej, ale niestety nie miałam okazji Odpowiedz Link Zgłoś
rondatoursewa Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO 27.08.06, 12:21 Witam jestem EWA 35 z RONDATOURS jeżdze do Tunezji od 9 lat i musze podkreślić , że 70% samotnych kobiet jeżdzi tam w celach nie rekteacyjnych tylko matrymonialnych.Co do RIO fantastyczny mężczyzna ale zapawniam że w czasie gdy szalał z wami na DISKO to w jego pokoju już jakaś PANI się przygotowywał do współnej nocy.Wiem bo się niestety sama to przeżyłam :(. POLKI są przez nich SZCZEGÓLNIE MILE TRAKTOWANE chyba wiecie dla czego. PS Pozdrowienie dla Pana BOBASA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwak Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: 82.115.76.* 29.08.06, 19:57 No niech któraś się pochwali,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośććććć Re: Animatorzy z SAFA ! ------> RIO IP: 82.115.76.* 29.08.06, 14:23 A dobry chociaż w łóżku był ten RIO , co się tak nim zachwycacie ? Odpowiedz Link Zgłoś