Dodaj do ulubionych

Polak za granicą - obserwacje z Tunezji (wstyd)

01.11.06, 13:24
Oto moje obserwacje jak Polacy zachowują sie w świecie (Tunezja)
Właściwie to zachowują się tak samo jak w Polsce :)
Samolot:
- Zaraz po wylądowaniu (noc,światła w samolocie zgaszone, pasy muszą być
zapięte) gdy samolot jeszcze kołował po płycie lotniska, Polak już się odpina,
wstaje i szuka w ciemnościach bagażu, z głośników słychać - proszę siadac!,
proszę siadać! ale Polaków wstaje coraz więcej, robi sie zamieszanie, ludzie
zaczynają żucać sie na swoje bagaze jakby ktos mial je ukrasc, z glosnikow
znow - prosze siadac! prosze siadac!! ale nic, w koncu ktos krzyknal -
Ludzie!!! co wy robicie!!!, troche sie uspokoiło samolot wreszcie sie
zatrzymal i znow przepychanka do drzwi i dalej kierunek autobus pod samolotem
tak jakby miejsc mialo zabraknac.Obsluga lotu zrywa boki ze smiechu. W
autobusie szał za wolnymi miejscami-przeciez 30 sek. przejazdzka to kawał
drogi! Gdy autobus sie zatrzymal znow zryw w kierunku bagazu glownego. ogolne
przepychanie sie na widok wyjezdzajacych bagazy ale po 15 min oczekiwania na
swoj dopiero wtedy wszyscy sie uspokoili i rozeszli.
cdn...
Obserwuj wątek
    • Gość: mortadela Re: Polak za granicą - obserwacje z Tunezji (wsty IP: *.aster.pl 01.11.06, 16:23
      To turystyczny plankton , który pcha się do Tunezji , bo "egzotyka", bo
      tanio .Zachowanie Tunezyjczyków na lotnisku w Tunisie tragiczniejsze . Ładują
      się z bagażami bez kolejki , drą mordy ,ich babsztyle jeszcze głośniej ,wali im
      z mordy zepsutymi zębami , bachory rozwydrzone ponad normę.Może zaobserwują to
      ludzie z czarterów, ja leciałem rejsowym tunezyjskim (temat na dłużej).
      • Gość: Ninka kolejny watek na temat zachowania Polakow....nuda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 19:40
        Widac ze czesc ludzi na tym Forum lubi sie powtarzac i co kilkanascie dni lub w
        sumie nawet zdarza sie ze co kilka dni zaczyna watki na temat zachowan
        polakow... a w nich ciagle te same spostrzezenia, tych samych ludzi... jak dla
        mnie ten temat sie narazie przejadl.. odwiedzam to forum od sierpnia, i to chyba
        piaty taki watek jak nie szosty..
        • Gość: Kate Re: kolejny watek na temat zachowania Polakow.... IP: *.gdynia.mm.pl 01.11.06, 19:49
          ..bo widac nic sie nie zmienia w tych zachowaniach... jeszcze nigdy nie zdazylo
          mi sie zeby Polacy nie wstali zaraz po wyladowaniu samolotu, jak wracalam
          niedawno z Tunezji to ktos krzyknal "siadac buraki!" bo na nawolywania obslugi
          wogole nie reagowali (po prostu nie wiedzieli co mowi)....
          • tex666 Re: kolejny watek na temat zachowania Polakow.... 01.11.06, 20:28
            nie dziwne że świat się z nas śmieje...
            • Gość: Sas Re:do tex666. IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 21:49
              Nawiazując do poprzednich wątków , czy w samolocie też Ci wszystko
              śmierdziało ? Sas
      • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 20:36
        PRZEMÓWIŁ KWIAT INTELIGENCJI POLSKIEGO NARODU . My plankton powinnismy sie
        uczyc od szanownej mortadeli . Sas
        • Gość: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 01.11.06, 20:39
          Zgadzam się.
          • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 20:47
            Czy szanowna mortadela nalezy do AKTYWU młodzieży WSZYpolskiej - wiesz to
            takie male samochwalki -hitlerki. Sas
            • Gość: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 01.11.06, 20:48
              Nie.Ale może ty masz młodziutkich arabskich koleżków.
              • Gość: Lusia Re: do mortadela IP: *.ssnet.pl 01.11.06, 21:31
                Po co wszczynać dyskusje, od których jest aż czarno na wszystkich turystycznych
                forach. Polacy-tępi, Niemcy - chamscy, Anglicy- głośni itd.itp....Przecież ta
                Wasza bezproduktywna gadka do niczego nie prowadzi. Zacznijcie robić porządek
                od siebie i piszcie to co jest istotne dla ludzi czytających to forum.
                Ale ten plankton...mortadela litości!!!!!!!! To Twoja swoista ars poetica czy
                próba ubliżenia forumowiczom? Jetseś kiepska i tyle.Pa
                • Gość: Sas Re: do Lusia IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 21:55
                  Wiesz Lusiu wydaje mi sie ,ze ta martadela ze swoim poglądem na rzeczywistość
                  i jak napisałaś ars poetica gra na forum silną osobowość a w rzeczywistosci to
                  zapewne mały człowieczek , bez charakteru , który za pomoca klawiatury chce sie
                  dowartościować bo na co dzień jest NIKIM. sAS
                  • Gość: mortadela Re: do Lusia IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:02
                    Tak panie sasie-kumasie zgadzam się ze wszystkim.Nie wolno jedynie
                    wykorzystywać arabskich chłopców.
                    • Gość: Sas Re: do martadela IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 22:10
                      Tak oto argumenty Wszypolaka siegnęły dna. Sas
                      • Gość: mortadela Re: do martadela IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:12
                        A ty lubisz dosięgać dna , czy tak nie do końca?
                        • Gość: Sas Re: do martadela IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 22:21
                          Dno dnu nie równe. Twoja retoryka swiadczy ,że sięgnęłeś dna w wiekszosci
                          przerabianych tematow . No ale widzę ,że jest ci z tym dogrze i jestes z tego
                          dumny. Troszeczke mi cie zal , no ale.. Sas
                  • Gość: Lusia Re: do Lusia IP: *.ssnet.pl 01.11.06, 22:15
                    Alez Sas nie piszmy że jest NIKIM . Moim zdaniem to wielka, tłusta mortadela
                    taka której nie da się konsumować bo jest niestrawna.Na dodatek dumna z tego że
                    zaistniała dając nam pożywkę do gadania. Nie wiem jak Ty,ale ja stąd spadam bo
                    szkoda mi czasu na gadkę z takim ...tego co myslę nie napiszę bo usuną mojego
                    posta. Pa.
                    • Gość: mortadela Re: do Lusia IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:22
                      Zdecydujcie jakiego mnie wolicie , dużego tłustego , czy małego , same
                      sprzeczności .Też mogę napisać posta którego usuną,ale wtedy zniżę się do
                      poziomu turysty zadowolonego z pobytu w Tunezji.
                      • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 22:24
                        Ale ty niżej znizyć sie już nie mozesz . Sas
                        • Gość: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:28
                          Sasie przy tobie nie zniżę się wcale , jedż do Tunezji na sexturystykę.
                          • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 10:13
                            Słuchaj MAŁY CZŁOWIECZKU oczywiscie ,ze do Tunezji pojadę . Jest tam tyle
                            ciekawych miejsc ,ktorych jeszcze nie widzialem , ze chyba zycia nie starczy .
                            A ty cóz - piszasz ze zaraziłes sie kiła . Kiłę nalezy leczyć bo nieleczona tak
                            jak w twoim przypadku -mózg zżera. Sas
                    • Gość: Sas Re: do Lusia IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 22:23
                      Lusiu -czasami to nawet warto posłuchac kogos kto nie ma nic do powiedzenia .
                      Ale przez chwile - to prawda. Sas
                      • Gość: mortadela Re: do Lusia IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:24
                        Lusiu dobranoc .
                        • Gość: Ninka Opanujcie sie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:30
                          zasmiecacie tylko forum swoimi glupkowatymi wypowiedziami, jeden przez
                          drugiego.... ile chlopcy macie lat ze musicie sie tak wymieniac zdaniami
                          co??ktory lepszy..... masakra...
                          • Gość: mortadela Re: Opanujcie sie... IP: *.aster.pl 07.11.06, 20:39
                            Mam 44 lata i dopiero teraz zobaczyłem prawdziwe turystyczne badziewie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka