Gość: beata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:47 czy ktoś był teraz w tym hotelu lub wybiera się w najbliższym czasie? Mam zamiar lecieć tam w czerwcu i chciałabym wiedzieć coś więcej na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biskwidka Re: hotel Thapsus Mahdia 26.03.07, 09:51 Witaj, ja lecę tam w połowie kwietnia, więc dopiero jak wróce będe mogła podzielić się wrażeniami pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzankaa Re: hotel Thapsus Mahdia 26.03.07, 10:42 Ja lecę 6 września. Hotel ogólnie cieszy się dobrą opinią. Opowiedzcie jak było po powrocie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: hotel Thapsus Mahdia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 16:38 super, że lecisz już w kwietniu, jak wrócisz koniecznie napisz,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: hotel Thapsus Mahdia 26.03.07, 12:43 zajrzyj na forum hotele tunezja, dałam szczegółowy opis Odpowiedz Link Zgłoś
78dario Re: hotel Thapsus Mahdia 27.03.07, 11:49 Hotel jest niezły, super jedzonko, byłem tam parę miesięcy temu. Jak chcesz go zobaczyć to zapraszam na moją aukcję -cały film poświęciłem temu hotelowi i jego otoczeniu, tego nie zobaczysz nigdzie indziej. Dario allegro -kategroria filmy -słowo kluczowe THAPSUS -zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzankaa Re: hotel Thapsus Mahdia 28.03.07, 19:08 przestań sie reklamowac, wszedzie sie wciskasz z tymi filmami. pojedziemy to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
78dario Re: hotel Thapsus Mahdia 02.04.07, 16:01 Będę robił to co uważam za słuszne. Nie podoba ci się to nie zaglądaj na aukcję. Nie wszyscy myślą tak jak ty. A polecenia to możesz sobie wydawać swojemu pieskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania66 Re: hotel Thapsus Mahdia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 23:23 witam, ja lecę w sierpniu i też jestem bardzo ciekawa jak jest w tym hotelu,proszę napiszcie jak wrócicie,pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivka Re: hotel Thapsus Mahdia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:40 www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1221 Odpowiedz Link Zgłoś