Dodaj do ulubionych

Ale wam dobrzeeee!!!!

IP: *.crowley.pl 12.07.07, 10:50
Ze przed Wami jeszcze wakacje w Tunezji.
Duzo bym dała zeby jeszcze w tym roku!!!
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • czekoladka23 Re: Ale wam dobrzeeee!!!! 12.07.07, 12:15
      No właśnie : ale Wam dobrze :) Ja byłam w tym roku dwa razy: w maju w Tunezji w
      Marhabie Club na 2 tygodnie, a na przełomie czerwca i lipca w Turcji w Bodrum
      na tydzień :D w hotelu Delfi :) I tam i tam rewelacyjnie, ale jeszcze z miłą
      chęcią bym gdzieś pojechała :P A jak Wasze wspomnienia z wakacji ? Ci , którzy
      już byli i nie jadą juz nigdzie piszcie jak było, jakie wrażenia ?
      Powspominajmy sobie tutaj mile spędzone wakacyjne chwile :) Pozdrowionka
      • Gość: madzinka2 Re: Ale wam dobrzeeee!!!! IP: *.crowley.pl 12.07.07, 13:37
        O to ja mam pytanie jak jest w Bodrum?.Uwielbiam Turcje byłam dwa lata temu w
        Alanya.Warto sie wybrac w to miejsce?polecasz?:)
        • czekoladka23 Re: Ale wam dobrzeeee!!!! 12.07.07, 23:22
          Witam :) Ja akurat byłam pierwszy raz w Turcji i nie wiem jak jest w innych
          miastach, ale moja koleżanka z którą jechałam była w Alanyi i mówi, że Bodrum
          jest 1000 razy lepsze. Zresztą ja też uważam, że tam jest cudownie :)
          Miasteczko tetni życiem do białego rana - pełno dyskotek , nocnych barów i
          kawiarenek, czyściutkie morze, ładna plaża, dużo turystów - przedewszystkim
          młodych, bo miasto jest właśnie przystosowane dla nich. Piękne widoki,
          czyśiutko, wszytskie sklepy czynne 24 h na dobę - można znaleźć wiele ciekawych
          pamiątek, Bodrum leży naprzeciw greckiej wyspy Kos, więc warto podobno sie na
          nią wybrać.W samym centrum hoteli mało, ja byłam w Delfi - hotel 200 metrów od
          głównej pięknej promenady przy morzu, przy której mnóstwo dyskotek i
          kawiarenek. Zamiawiałam wczasy kilka godzin przed wylotem z biura Jettouristic
          i płciłam 700 zł za tydzień - szkoda, że tylko tydzień. Turcy bardzo przyjaźnie
          nastawieni do turystów -szczególnie polskich, bo Polaków było tam bardzo,
          bardzo malutko - ja i koleżanka byłyśmy jedyne Polki, które tam poznano na
          dyskotece (tak nam bynajmnije gadali, że 1 raz widzą laski z Polski).W Bodrum
          mieści się zaledwie kilka metrów od promenady największa w Turcji dyskoteka
          HALIKARNAS - podobno warto iśc tylko jest dosc droga :( W mieście są trochę
          większe ceny niż np. w Alanyi. Swoją architekturą przypomina ono greckie
          miasteczka. Ale naprawdę szczerze polecam tą miejscowośc - nie ma czasu na nudę
          i jest mniejsza wilgotność niż np. w Alanyi :) Jak coś chcesz jeszcze wiedzieć
          to pytaj :)

jettouristic.pl/jett/hotele/delfi/delfi.php
          to jest link do mojego hotelu :) A jak chcesz więcej widzieć to wpisz w
          google.pl miasto Bodrum i jest bardzo dużo informacji na jego temat :)
          Pozdrawiam :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka