Gość: Ola IP: *.aster.pl 14.07.07, 10:31 Był ktoś? Napiszcie proszę coś o tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ani Re: Residence El Kantaoui IP: *.chello.pl 14.07.07, 18:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=15959764 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Residence El Kantaoui IP: *.chello.pl 14.07.07, 19:01 forum.wakacje.pl/search.php?f=1&dest=&dest=&id_oferty=&dest=&f=1&search=Residence&szukaj_w=body&fldsubject=1&fldbody=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani Re: Residence El Kantaoui IP: *.chello.pl 14.07.07, 19:05 www.wakacje.pl/hotele/tunezja/residence-el-kantaoui-2666.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania K Re: Residence El Kantaoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 23:21 Olu, byłam, wróciłam, założyłam wątek, jak chcesz, pytaj. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Residence El Kantaoui IP: *.gorzow.mm.pl 12.08.07, 20:42 bylismy tam w lipcu 2007.do0skonala lokalizacja. Wszedzie bardzo blisko.Hotel taki sobie ale tam sie jedzie nie spac a zwiedzac i korzystac z morza i slonca.Aneksy kuchenne maja lodowki i kuchenki elektryczne- zero wypoosazenia.Stołówka duża ale nie chiodź na poczatek sniadania czy kolacji bo tlok. jedzenia w bród.Klima zawodzi.Basen chlorowany ponads miare. Lezaki w lipcy bylo w wekszosci polamane.w budynku hotelu d strony ulicy bar z fajnymi jedzinkami - nie restauracja a bar- i sklep z tanimi owocami.5 m inut od hotelu za wesolym miasteczki9em sklep Magazin generale- ceny jak w naszej biedronce.Do plazy kolo 10 minut. Wycieczka na Sahare tylko z Sahekl woyages z SAousse- sa profesjonalni - maja www i gg.W ttym hotelu nie zglodniejesz na pewno.Pokojowa za dinarka co dwa dni bedzie po Ciebie bardzo dbala.Weź zelazko z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś