ewasz80 06.08.07, 13:46 Czesc czy ktos był w hotelu scheherezade w sousse i zna animatorów z tego hotelu i moze cos wiecej o nich powiedziec szczególnie chodzi mi o Momo i dj Miro czy wiecie w jakim sa wieku...i jacy są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara9925 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 06.08.07, 14:22 Hej Ja znam Momo naprawdę ma na imię Jozef(spolszczone), wielki podrywacz byłam w tym hotelu w zeszłym roku w tym też tam jadę a słyszałam że ekipa animatorów się nie zmieniła co do dj nie mam zastrzeżeń. Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewasz80 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 07.08.07, 14:15 A ile ten Momo ma lata jego imie normalne to brzmi Józef czy ty to zminiłam na polskie i czy on mieszka w Sousse i czy wiesz np w jakim m-cu sie urodził i jaki on jest taki normalny chłopak spoko czy taki podrywacz i taki ze do kazdej dziewczyny zagada. Nie wiesz czy on ma rodzenstwo albo jakis adres e-mailowy do niego. A masz jakies fotki z nim albo jego.:) Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
barbara9925 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 07.08.07, 18:35 hej on ma 19 lat ma rodzeństwo i jest podrywaczem. Lubi dziewczyny idzie czasami z nim normalnie pogadać. Mam jego zdjęcia może ze 2 lub 3 w tym roku zrobię więcej a poznałaś tam może jeszcze kogoś więcej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewasz80 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 08.08.07, 09:33 Czesc nie poznałam nikogo wiecej prócz tych co tam byli czyli tych z animacji Salema i ratownika:)na basenie. A on pochodzi z Sousse czy z innego miasta. Ja nie miałam az tak duzo czasu zeby z nimi pogadac bo byłam tylko 6 dni z czego 2 na saharze tylko byłam dwa-trzy razy bodajaze na tych animacjach i widziałam ze sie fajnie bawia i na basenie go pare razy widziałam-przystojny chłopaczek ale młodziutki.Mogłabys mi przesłąc zdjecia jego jak masz albo jak porobisz teraz a kiedy ty wogóle sie tam wybierasz:)Moj adres to ewaszajdek@poczta.onet.pl Pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
barbara9925 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 08.08.07, 09:45 hej napisałam Ci e-maila i wysłałam zdjątka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewasz80 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 08.08.07, 12:11 dzieki wielkie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barbara9925 Re: animatorzy z hotelu scheherezade 12.09.07, 14:27 hej mam nowe zdjatka animatorów z scheherazade jak ktoś jest zainteresowany prosze pisac na barbara9925@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś