Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 21:17 Wróciłem z tego hotelu, pytajcie konkretnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex75 Re: Wróciłem dziś z EL Mouradi Port El Kantoui 09.08.07, 21:39 Witam. Lecę tam 30.08 na dwa tygodnie z dziewczyną. Mam wykupiony all z sun&fun. Interesuje mnie jak wygląda opcja all. O jakie pokoje się starać(czy jest podział na lepsze i gorsze) Ile pieniędzy wystarczy na 2 osoby( chce na pewno zaliczyć Saharę) Co zabrać ze sobą koniecznie w bagażu a co będzie zbędne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróciłem dziś z EL Mouradi Port El Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:00 Dam później trochę odpowiedź i wszystko dokładnie opiszę, na razie muszę się wypakować i iść spać bo zmęczyłem się tym powrotem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wróciłem dziś z EL Mouradi Port El Kantoui IP: *.gorzow.mm.pl 11.08.07, 22:21 na 2 tygodnie wraz z dwudniowa sahara i prezentami dla rodziny z kupowaniem sobie sobie slodyczy, jedzonka w knajpkach,piweczka ,jezdzeniem taxi , tuk-tukami itp.wystarczy na 2 osoby 1000 usd i jeszcze sporo zostanie.na Sahare jedzcie z firma sahel z Sousse - biuro w ul;iczce na wprost hotelu palast w Souiss.W przypadku nowych pytan chetnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fert EL Mouradi Port El Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 22:46 napisz opinie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=22878&w=67099919 Odpowiedz Link Zgłoś
alex75 Re: EL Mouradi Port El Kantoui 11.08.07, 11:31 Podbijam temat bo czekam cały czas na odpowiedź. Ten link co podałeś fert dotyczy wg mnie innego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marci Re: EL Mouradi Port El Kantoui IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 15:09 Ja bylem w tym hotelu na przełomie czerwca i lipca i powiem ze owszem moze nie wszystko jest ok ale ten opis przedmowcy mi nie pasuje do moich odczuc. jezeli jestes zainterersowany sprawozdaniem moim to wyslij maila na brave1@tlen.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróciłem dziś z EL Mouradi Port El Kantoui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:33 podaję link do mojego opisu wrażeń z tego hotelu, jak macie pytania to w wolnej chwili chętnie odpowiem, cześć. www.wakacje.pl/hotele/wyswietl_wszystkie_oceny.php?id_hotele=13390&wyswietl_wszystkie=1&nazwa_hotele=El%20Mouradi% 20Port%20El%20Kantaoui&ocen_hotel=1&id_opinie=33612 Odpowiedz Link Zgłoś