Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 18:10 jesli sa jakies pytania chetnie odpowiem i jeszcze powspominam z sentymentem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 22:10 aha..no i bylam na wycieczce tunis-kartagina, i na safari 2dniowym z sahelem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko666 Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.chello.pl 23.09.07, 17:47 ja tez wlasnie wrocilem:p jaki pokoj mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 14:10 2 pietro z widokiem na basen i taras z parasolami. szkoda ze nie ma w marabout opcji all..chetnie bym tam wrocila bez koniecznosci przemycania wody do pokoju;) Odpowiedz Link Zgłoś
marko666 Re: hotel marabout, sousse-wrocilam 24.09.07, 14:24 z ta woda to fakt- trzeba bylo kolo ochroniarza przemykac... czy to byl moze twoj "miesiąc miodowy":> POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:49 hmmm..widze ze pytaniami naprowadzajacymi dowiadujesz sie z kim rozmawiasz..;) tak-to byl moj miesiac miodowy..wiec pewno wiesz juz ze ja to ja:) a Ty to kto..? w pracy mam fajnie-kolega jutro jedzie do port el kantanaoui..1- zazdroszcze.. 2-wreszcie na jakis temat moge pomadrzyc sie bardziej niz ON:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marko666 Re: hotel marabout, sousse-wrocilam 28.09.07, 19:44 Jechalismy razem jeepem na saharze:D oraz mielismy pokoj kolo siebie.. bylem z dziewczyny wiec pewnie kojarzysz taka młoda pare:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:35 aa..jasne ze tak..czesc!:)pozdrowienia dla dziewczyny!:) a ja to co- nie mloda para..? ;) zastanawialam sie dlaczego ja Wam mowie czesc a Wy mi dziendobry i czy opalenizna az tak postarza :D tak przy okazji to dzieki za zdjecia na wielbladach-bardzo fajne Ci wyszly:) Odpowiedz Link Zgłoś
marko666 Re: hotel marabout, sousse-wrocilam 03.10.07, 22:34 do MONIKA : jak bedziesz miala chwilke to napisz na maila to pogadamy... POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel marabout, sousse-wrocilam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 11:57 monika.sz@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś